afiyet olsunKahvaltımı yaptım
2 yumurta ile Menemen
2 dilim beyaz peynir
6 tane zeytin
2 wassa
domates biber salatalık ve çay
geç kahvaltı yapmaya alışmaya çalışıyorum
bugün 2 öğün deneyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsunKahvaltımı yaptım
2 yumurta ile Menemen
2 dilim beyaz peynir
6 tane zeytin
2 wassa
domates biber salatalık ve çay
geç kahvaltı yapmaya alışmaya çalışıyorum
bugün 2 öğün deneyeceğim
Sağol canım bacağım egzosa değdiği için yanık var. Buna da şükür.Ay buda güzelmiş jöle ve deniz analarina spor yaparak savaş açacağız ve galip geleceğiz
Allah yardımcın olsun canım, yalnız ve 2 küçük çocuk bakmak gerçekten zor ama ben senin üstesinden geleceğine inanıyorum, tek tavsiyem gün içerisinde 1-2 saat kendine vakit ayır, bu nasıl olabilir örneğin eşin bakabilir ya da oyun ablası olabilir. Sen ne kadar mutlu olursan cocuklarinla o kadar kaliteli zaman geçirirsin ☺
Geçmiş olsun canım umarım bir sakatlığın yoktur.
Tekrar hosgeldin,
Menü güzel afiyet olsun
Ben bir ara sayıyordum yıllar önce bir program vardı unuttum şimdi, ama yinede kaliteli sağlıklı yiyecekleri tercih ediyordum, 1200 cal ve üstü alıyordum çok güzel kilo verdim zaten mizacim gereği tatlı ve hamur işini pek sevmem bu nedenle diyetlerde pek zorlanmıyorum, sadece başlamak uzun sürüyor ☺
Bence sevdiysen bu yöntemi biraz dene yani 1 ay kadar, bakalım sonucu ne olacak, eğer bir ayda 2-3 kilo verirsen bu yöntemi hep uygularsin, hepimizin metabolizma hızı farkı belki bu yöntem sana iyi gelecek
Makarna ve ekmek şişkinlik yapar ondan öyle olmuştur.Ben geçen pazartesi diyete başladığım ilk gün kalori hesabına göre akşam makarna yiyerek salı günü de nasıl olsa kalori hakkım var diyerek akşam bolca ekmek tüketerek bırak eksi görmeyi +100gr bile aldım. Diyette çok tecrübesizim el alışkanlığı hala yiyeceklerin kalorisine bakarım ama kalori hesabıyla zayıflayacak kadar zamanımda gücümde yok bir an evvel sağlıklı beslenip sporla destekleyerek hedef kiloma ulaşmak istiyorum
ne güzel dedin efserim iyi ki varsınız
Güne -400gr la başlıyorum, erken uyanmama rağmen kahvaltımı hala erteliyorum 11-11:30dan önce yapmak istemiyorum
Afiyet olsunara 1 sade türk kahvesi 1 kuru incir
Tekrar geçmiş olsun,Sağol canım bacağım egzosa değdiği için yanık var. Buna da şükür.
Kalori saymak, iki öğün, sağlıklı beslenme ne bileyim ortaya karışık yapıyorum biseyler :))
Sağol :) inşallah motive olmak için sabah kendimle bir konuşma yaptım :)))
Afiyet olsun
Tekrar geçmiş olsun,
Aynen devam canım, güzel kilo vereceksin
Hemde çok yakışıyorZayıf olunca insana giydikleri yakışıyor çok güzel bir his. Olacak olacak
Afiyet olsun1 mandalina yedim
Leziz olduğu kesin, afiyet olsunöğle 2 adet kabak rendesi 3 kaşık yoğurt 2 kaşık çok çok az yağlı kıyma kavurması hepsini birleştirdim mis gibi kabak spagetti oldu
sağol canımHemde çok yakışıyor
Afiyet olsun
Leziz olduğu kesin, afiyet olsun
Oradan buraya geldi canım, gökyüzü karardı ve yağmur yağıyor Allah tüm felaketlerden korusun bizleriayy kızlar burda bi dolu bi fırtna bi yağmur yol ile kaldırım birleşti Allah korusun yaa korku filmi gibiydi
Geçmişolsun canım kızın yanınızda değildi sanırım? Sen uzun vadede zayıflamak hedefindeysen kalori hesabıyla belki daha iyi ilerlersin canımSağol canım bacağım egzosa değdiği için yanık var. Buna da şükür.
Kalori saymak, iki öğün, sağlıklı beslenme ne bileyim ortaya karışık yapıyorum biseyler :))
amin canımmOradan buraya geldi canım, gökyüzü karardı ve yağmur yağıyor Allah tüm felaketlerden korusun bizleri
afiyet olsun canımmKahvaltı
1,5wasa
1domates
5zeytin
1dilim peynir
1,5ceviz
2badem
3çatal kavun
öğlen
Yeşilçay
akşama babanne ziyareti