- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok geçmiş olsun rabbim hepimizi korusun şu covit ten kurtulalım artıkKesinlikle insan sanıyor ki bize hic gelmeyecek
En korktuğum babam ve kardesimdi
Onlar nisbete. Daha iyi annem baya kötü
Kime nasıl vuracak o da belli olmuyor iste
Evet var canım şok marketlerde varKızlar kahvaltıda ekmek yerine wasa yiyorsunuz sanırım, ben de alıcam migroslarda var mıdır?
Süper öyleyse annemin evine yakın şok market var akşam alırım bendeEvet var canım şok marketlerde var
Afiyet olsun şimdiden G guziss35 balığı nerede yapıcaksın? Annem haftaya bigün tavada yapıcak yağda kızartıcakmış küçük balık olduğu içinÇarşı Pazar işlerim vardı iki saat dışarıda kaldım sıcak mahvetti 7000 adım atmışım otobüse binmeseydim daha fazla olurdu sıcakta dayanamadım
Kahvaltım klasik kahvaltıydı
Akşama balık salata var
Annen hastanede mi, Allah şifa versin iyi düşünelim iyi olsun,Kesinlikle insan sanıyor ki bize hic gelmeyecek
En korktuğum babam ve kardesimdi
Onlar nisbete. Daha iyi annem baya kötü
Kime nasıl vuracak o da belli olmuyor iste
Sabretmek lazım bazı zamanlar 2-3 hafta takılıp kalır kilo yerinde, o dönemler tehlikeli pes edenler çok oluyor, sabırla devam etmek lazım.@Minikkelebk evet ben zannettim ki hergün aynı -200 -300 vs gidicek, bazen hiç tartı oynamazken bazen büyük eksiler oluyo öyleymiş sabır işiymiş. Bırakmıycam spora diyete devam yılmak yok
TeşekkürlerŞimdiden afiyet olsun kuzum
Guzis yazmış, bende şok markette görüp aldım, hoşuma gidiyor kıtır kıtırKızlar kahvaltıda ekmek yerine wasa yiyorsunuz sanırım, ben de alıcam migroslarda var mıdır?
Amin inşallah canımÇok çok geçmiş olsun rabbim hepimizi korusun şu covit ten kurtulalım artık
Ne güzel yurumussun . Afiyet olsun şimdidenÇarşı Pazar işlerim vardı iki saat dışarıda kaldım sıcak mahvetti 7000 adım atmışım otobüse binmeseydim daha fazla olurdu sıcakta dayanamadım
Kahvaltım klasik kahvaltıydı
Akşama balık salata var
Kolay gelsin, bende biraz fazla yaptım yarına yeriz diyeŞimdi biraz dinlenip yarının yemeklerini hazırlıcam
Ben kizartma yerim diyetteyken , ne yapayım seviyorum ekmeksiz yersen eksi bile çıkarsın, yeterki karbonhidrat alimin olmasın.
Sağol canım aynen balık varsa ekmek yoksa eksi görmek garantiAnnen hastanede mi, Allah şifa versin iyi düşünelim iyi olsun,
Sabretmek lazım bazı zamanlar 2-3 hafta takılıp kalır kilo yerinde, o dönemler tehlikeli pes edenler çok oluyor, sabırla devam etmek lazım.
Teşekkürler ☺
Guzis yazmış, bende şok markette görüp aldım, hoşuma gidiyor kıtır kıtır
Amin inşallah canım
Ne güzel yurumussun . Afiyet olsun şimdiden
Kolay gelsin, bende biraz fazla yaptım yarına yeriz diye
Ben kizartma yerim diyetteyken , ne yapayım seviyorum☺ ekmeksiz yersen eksi bile çıkarsın, yeterki karbonhidrat alimin olmasın.
Tamamdır o halde içim biraz rahatladı ekmeksiz yerim bendeAnnen hastanede mi, Allah şifa versin iyi düşünelim iyi olsun,
Sabretmek lazım bazı zamanlar 2-3 hafta takılıp kalır kilo yerinde, o dönemler tehlikeli pes edenler çok oluyor, sabırla devam etmek lazım.
Teşekkürler ☺
Guzis yazmış, bende şok markette görüp aldım, hoşuma gidiyor kıtır kıtır
Amin inşallah canım
Ne güzel yurumussun . Afiyet olsun şimdiden
Kolay gelsin, bende biraz fazla yaptım yarına yeriz diye
Ben kizartma yerim diyetteyken , ne yapayım seviyorum☺ ekmeksiz yersen eksi bile çıkarsın, yeterki karbonhidrat alimin olmasın.
Evet canım kahvaltı da 2 adet tüketebilirsinTamamdır o halde içim biraz rahatladı ekmeksiz yerim bende
Wasa nedir bilmiyordum siz yazınca inceledim, wasa karbonhidrat olarak mı geçiyo
Harikasın canımKarnıyarık yaptım ve fırında pişirdim istikrar çok sağlam bende
Ekmek niyetine yiyorumTamamdır o halde içim biraz rahatladı ekmeksiz yerim bende
Wasa nedir bilmiyordum siz yazınca inceledim, wasa karbonhidrat olarak mı geçiyo
Bana 3 ideal oluyor doyurucu tatida güzelEvet canım kahvaltı da 2 adet tüketebilirsin
Hmm anladım canım afiyet olsunCanım palamut balığı aldım çöl zeytinyağı ile marine adip beklettim şimdi ızgara tava ya da yapışmaz tavada yağ eklemeden pişiricem