- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Çiğköftemiii bayılırımmm afiyet olsun kuzumKahvaltım
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
3 wasa
Bir parça börek
Yarım kase kuruyemiş (fındık fıstık kuru üzüm)
Akşam
Bol salata
4 adet çiğköfte
Biraz taze üzüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiğköftemiii bayılırımmm afiyet olsun kuzumKahvaltım
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
3 wasa
Bir parça börek
Yarım kase kuruyemiş (fındık fıstık kuru üzüm)
Akşam
Bol salata
4 adet çiğköfte
Biraz taze üzüm
SüperÇıktım kuzum
Bi tek cay ictim
Yarın sabahki tartıyı düşünüp motive oluyorum
Hepinize hayırlı geceler olsun
Arada yenir elbet 80 yaşında babaannen pide yaptıracak ve sen yemeyeceksin oyar seni, kilon mu var senin der haklı olarakKızlar biliyosunuz memleketteyim salı günü babannemi ziyarete gidicem, akşam yemeğine pide yaptırcam dedi, 80kusur yaşındaki kadına ben diyetteyim diyemedim, sanırım salı akşam yemek zorunda kalıcam
cok guzelAkşam menüm
1,5 porsiyon yeşil mercimek yemeği
5-6 kaşık light yoğurt
gece,soda
bugünüde kapattımmmm
bol ayran ve yesillikle bi parca yersin canımKızlar biliyosunuz memleketteyim salı günü babannemi ziyarete gidicem, akşam yemeğine pide yaptırcam dedi, 80kusur yaşındaki kadına ben diyetteyim diyemedim, sanırım salı akşam yemek zorunda kalıcam
Afiyet olsunAkşam menüm
1,5 porsiyon yeşil mercimek yemeği
5-6 kaşık light yoğurt
gece,soda
bugünüde kapattımmmm
Arada yenir elbet 80 yaşında babaannen pide yaptıracak ve sen yemeyeceksin oyar seni, kilon mu var senin der haklı olarak
Annem geçen sene 87 kilo civarlarındayken annemede kilon yok senin iyisin sen iyi diyerek her şeyden yemesi için çok ısrar ediyodu babannemArada yenir elbet 80 yaşında babaannen pide yaptıracak ve sen yemeyeceksin oyar seni, kilon mu var senin der haklı olarak
Haftaya pazar günüydü sınavın diye hatırlıyorım, kaldı 6gün moralini yüksek tut yapıcaksın sen bu işi inanıyorumTam derse oturdum elektrik kesintisi oldu, mesaj gelmişti aslında ama bu gün olduğunu unutmuşum, modum düştü gece gece
çok çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine acil şifa versin ❤❤Teşekkür ederim canım
Başagrm hafifledi şükür ama canım çok sıkkın
Benim icin dua eder misiniz?
Ben de gelmek istiyorum ha ablanın evine lahana sarmasına bayılırım
teşekkür ederim. Canım
Annem babam rahatsız bugun tatsız şeyler oldu
Dua edin bizim icin
Bayılırım
Evde kimse yemez o yuzden kendime hic ugrasmam anneme gittikce isterim yapar
Reddetmeyi bildiğimizde her şey daha güzel oluyor
ben de dün misafirim geldiğinde çok korkmuştum normalde ona çaktırmadan ufak ufak yemeyi düşünüyordum hani ayıp olmasın diye ama sağolsun arkadaşım çok anlayışlı çıktı
Ama ablana gidince bence sen lahanaları kacirma kendini korumada gibi düşünüp herseyden az az ye canım
Afiyet olsunAslında ben menümü yazmasam olacak çünkü her gün aynı şeyleri yiyorum yine de yazayım
Sabah bir dilim tam Buğday ekmeği
sürülebilir lor biber, bir tane haşlanmış yumurta ara iki hurma 6-7 badem
akşam beş kaşık ev yogurdu
iki tane anjelika erik
iki kaşık yulaf bugün farklı olarak
üç minicik sarma iki tane biber dolmasinin kabuğunu yedim sadece kabuğuydu :)
Bakalım nasıl gelişecek misafir umduğunu mu yiyecek bulduğunu mu ablarım hepsi kilolun abilerim zayıf benim ananem çok zayıf bir kadındı diğer büyüklerimiz hep kilolu gen olara kızlar onlara çekmişizyine gen olarak ablam şeker hastası kilo vermede istediği düzeyde olmuyor pandemide de biz yapmasını istemedik aslında kronik rahatsızlığın var üstelik sigara içiyor zayıf düşmesini istemedik beni görürse belki heveslenir ama o yemeklerle biraz zor sanki keşke hepberaber gitsek ablam güzel yaptığı gibi yedirmesinide çok severÇok haklısın bende normal devam edeceğim, üzülmenin anlamı yok nasılsa pes eden kilolarimiz olacak
Bence de çok sasiracak ve çok sevinecek, ablan kilolu mu
Canım senin geleceğini biliyorum zaten, bu sefer başaracağız Güzide canını sıkan şeylerden kurtulma sevindim, toparlanıp bomba gibi gel
Afiyet olsun, fincana bayıldım
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Benim ablamda hep der benim evimde diyet yapma kendi evine gidince yaparsın diye, eğer tam motivasyon varsa ablama kanmiyorum ama diğer zamanlarda kendimi tutamıyorum.☺
Bu ara az yediğini farkediyorum, az biraz yersin lahanadan☺
Afiyet olsun çok güzel görünüyor
Afiyet olsun canım
Bizim evde sevilmez , ben severim ama
Afiyet olsun çok güzel hayır demesini öğreneceğiz, harikasın bu konuda, örnek alıyorum seni diğer türlü misafir, özel günler vs. Vs. Bitmez☺
Allah feraha erdirsin canım, gelip geçsin tez zamanda sıkıntıların
Afiyet olsun çok güzel
Moralini bozma canımTam derse oturdum elektrik kesintisi oldu, mesaj gelmişti aslında ama bu gün olduğunu unutmuşum, modum düştü gece gece
Allah sifa versin ablanaçok çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine acil şifa versin ❤❤
Afiyet olsun
Bakalım nasıl gelişecek misafir umduğunu mu yiyecek bulduğunu mu ablarım hepsi kilolun abilerim zayıf benim ananem çok zayıf bir kadındı diğer büyüklerimiz hep kilolu gen olara kızlar onlara çekmişizyine gen olarak ablam şeker hastası kilo vermede istediği düzeyde olmuyor pandemide de biz yapmasını istemedik aslında kronik rahatsızlığın var üstelik sigara içiyor zayıf düşmesini istemedik beni görürse belki heveslenir ama o yemeklerle biraz zor sanki keşke hepberaber gitsek ablam güzel yaptığı gibi yedirmesinide çok sever
Günaydın canımGünaydın
Arada yenir elbet 80 yaşında babaannen pide yaptıracak ve sen yemeyeceksin oyar seni, kilon mu var senin der haklı olarak
Ohhh süper canımmmTaytlarım bile üstümden düşmeye başlamış
Giyecek kıyafetim kalmamaya başladı ama
Bir süre daha almak istemiyorum