bende başladım bugün 3 ay kaybım var ama geç değil olsun 2013 yılı benim olsun demiştim. bir arkadaşla daha topikte konuşuyoruz onla da devam ederim burda da sakıncası yoksa kısaca benim kilo alma geçmişim şöyle:
yemek aş değil derdim sadece çikolata gece yarısı tutan uykudan uyandıran cinsten hemde bende boğuluyorum artık bedenler büyüyor hayatlar küçülüyor eskiden tanıdık birini görücem diye dışarı bile çıkmak istemiyorum lise üniv. arkadaşlarım toplanıyorlar inan onlara bile binbirtürlü bahaneler bulup gitmiyorum. ben evliyim canım 8 yıllık . benim kilo alma geçmişim hamileliklerimden dolayı. sürekli düşük yapıp tedavi gördüm 58 kiloyla başladığım hamilelik serüvenim 100 kilo ve dünya tatlısı bir kız evlatla tamamlandı çok şükür. neler neler denedim akapuntur diyetisyen spor veriyorum 80 e kadar düşüyorum sonra hop 2 ay geçmiyo 89 yine şuan 89 kiloyum 1.68 boyum 30 yaşındayım . 2 yıldır evdeyim çalışmıyorum kızımın rahatsızlarından dolayı. en kötüsüde o aslında evde olmak eşortman modu biyere gidiceğim zaman pantolonlar kapanmayınca karar veriyorum sonra eşotrmanı giyince kendimi hap hafif hissediyorum :) velhasıl böyle ama bende 2013 yılı benim yılım olucak dedim çokta kararlıyım ama ilk 3 ayı fasarya geçti .geçen hafta spora başladım 3-4 gün oldu işte tekrar akapuntura gitmek istiyorum çikolata krzim duruyo o zman ama akapunturun diyeti çok sıkı diyeti kendime çevirebilir belki haftada 2-3 kilo kesin veriyosun ama geri dönüşü ruhsal çöküntü ve doymayan bir göz oluyor.
neyse canım sonra uzun uzun anlatırım yine bugün itibariyle tam tekmil başlıyorum o yüzden dünü yazmıyayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
ince bir dilim peynir
5 zeytin
maydonz,dometes salatalık
üstüne orta şekerli türk kahvesi ve sigara :)))
öğle menümüde yazayım
az yağda kavrulmuş ıspanak
yoğurt
ara 1 bardak yarım yağlı süt
diğer aram 1 elma
akşam
fırında tavuk göğsü
salata
patlıcaN Biber közlemesi sarımsaklı sirkeli az yağlı
ve salata