- 8 Aralık 2011
- 44.059
- 153.823
Kendisiyle hiç tanişmadım Neden olmasınSeninle jillian nmtz yapalım 67_68 gibi düşünüyorum ne dersin incecik bir bel, sımsıkı kol ve bacak istemez misin? M Minikkelebk ve G guziss35 de katılır belki bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisiyle hiç tanişmadım Neden olmasınSeninle jillian nmtz yapalım 67_68 gibi düşünüyorum ne dersin incecik bir bel, sımsıkı kol ve bacak istemez misin? M Minikkelebk ve G guziss35 de katılır belki bize
oo super harika bi alışkanlık eskiden en en zorlandığım şey şu aksam yemegi ve sonrasıydı simdi ne yer ne icerlerse içsinler umrumda olmuyorBenim tam tersi normal zamanda gün içinde çok yerim gün sonunda ağzıma lokma koyamam.o yüzden diyette daha kolay oluyor akşam kaçamağım olmuyor En fazla biraz çerez biraz meyvedir diyetisyenlerin verdiği akşam ara öğününü ben yapamıyorum.
Tamam canım
kesinlikle farkı gormek icin mezurayla olcmek lazım ve foto cekmekSenin çaren spor canım, zaten başladın, bence mezura ile ölçülerini al farkı goreceksin
Hurmayla ye canımHadi ya aslında az şekerli bende severim sırf şeker olmasın diye atmıyorum.
Seninle kilolarımız cok yakın ama benim vki 29 seninkinden cok yüksekseninle aynı ölçülere yakınız bence senin bölgesel sorunun var.benimde zayıfta olsam belim incelmez Alırsam tüm vücut alırım kendime boru tipi diyorumsen sağlıklı beslenip pilatese yönelsen vücudu şekillenir ben son kilolarda planım aletli pilatese başlamakinşallah
Mis gibi cok severim afiyet olsunEki Görüntüle 2695339
son öğün yoğurtlu kabak
isterim isterim ama var ya mahvetti beni jillian bugun yaptım yapabildigim kadar yaptım tabi ne omuz kaldı ne bacakSeninle jillian nmtz yapalım 67_68 gibi düşünüyorum ne dersin incecik bir bel, sımsıkı kol ve bacak istemez misin? M Minikkelebk ve G guziss35 de katılır belki bize
ben tanismistim bir hafta kadar simdi tekrar basladımKendisiyle hiç tanişmadım Neden olmasın
. Kız bana mı güldün
Super ev yogurdu varsa onu yemeni tercih ederimAkşam menüm
1,5 tabak bamya
3 kaşık light yoğurt
3 çatal kavun
Ekmeksiz ilk akşam yemeğim bakalım ilerleyen saatlerde nolucam:)
Ölçüleri aldım canım spor iyi geldi yorgun ama mutluSenin çaren spor canım, zaten başladın, bence mezura ile ölçülerini al farkı goreceksin
Yoğurt annem yapıyo kızıma, light bitsin ondan devam ederim canımSuper ev yogurdu varsa onu yemeni tercih ederim
Eger varsa aklında olsun canım
Evet yaa şu kalas gibi belden sarkık göbekten kurtulmalıyım. Bol bol tunik giymek istemiyorum artık. Şu an jillian ile devam edeyim bitirdiğimde pilatese başlayayım sağol kuzumseninle aynı ölçülere yakınız bence senin bölgesel sorunun var.benimde zayıfta olsam belim incelmez Alırsam tüm vücut alırım kendime boru tipi diyorumsen sağlıklı beslenip pilatese yönelsen vücudu şekillenir ben son kilolarda planım aletli pilatese başlamakinşallah
Tamam o zaman, süper inceltiyorKendisiyle hiç tanişmadım Neden olmasın
Çok güzel olurİdeal kilom 65 benim
ilerde 65 olduktan sonra bir beş kiloda kutlamak için vereceğim
Harikasın canım bu videolar dan sonra nmtz videosu var, o şahaneoo super harika bi alışkanlık eskiden en en zorlandığım şey şu aksam yemegi ve sonrasıydı simdi ne yer ne icerlerse içsinler umrumda olmuyor
Allahım sana şükürler olsun bu iradeyi verdiğin için
kesinlikle farkı gormek icin mezurayla olcmek lazım ve foto cekmek
İnsan eski halini unutuyor
Hurmayla ye canım
Sekersiz ice ice alışıyor insan aslında
Belki sekersiz icmeye devam etmelisin
Seninle kilolarımız cok yakın ama benim vki 29 seninkinden cok yüksek
Boyunun avantajını yaşıyorsun
Mis gibi cok severim afiyet olsun
isterim isterim ama var ya mahvetti beni jillian bugun yaptım yapabildigim kadar yaptım tabi ne omuz kaldı ne bacak
ben tanismistim bir hafta kadar simdi tekrar basladım
İns yılmam
. Kız bana mı güldün
Baktım dun biber yiyince tarti güldü bugun yine yedim kiiii
Ekmeksiz hiç açıkmazsın, asıl ekmek yiyince çok acikiyor insanAkşam menüm
1,5 tabak bamya
3 kaşık light yoğurt
3 çatal kavun
Ekmeksiz ilk akşam yemeğim bakalım ilerleyen saatlerde nolucam:)
Harika şimdi kas yapıp yağ yakacak ve inceleceksinÖlçüleri aldım canım spor iyi geldi yorgun ama mutlu
Afiyet olsun baktın kapta eksi getiriyor yedin di miBende menü mü yazayım
Sabah 1 dilim t.b ekmegi
Kapya biber
Surulebilir lor
1 haşlanmış yumurta
Ara 1 hurma 6-7 badem bir tane kofte yedim alakasız oldu ama yapmıştım bana da yedirdiler
Akşam 1 tane tavuk But
150 gram yogurt
Kapya biber
Hayır spor ile dinç hissedersinKızlar 2 gündür o kadar dinçtimki enerji doluydum. Ancak bugün oturduğum yerden kalkasım yok kolum kalkmıyo spor mudur sebebi?