- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Tamam canım, en kısa sürede toparlanirsin inşaallah, biz buradayız arada muhabbete gel amaSarayca ben bi iki hafta ara vereyim diyorum bu sırada işlerimi yoluma koyup daha sonra kaldığım yerden devam edeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım, en kısa sürede toparlanirsin inşaallah, biz buradayız arada muhabbete gel amaSarayca ben bi iki hafta ara vereyim diyorum bu sırada işlerimi yoluma koyup daha sonra kaldığım yerden devam edeyim
bura da muhabbette olurum bırakmam sizi şu hafta sonu baya iş halledeyim evde sonrasına bakıcam artık bir hafta yoğun ondan sonra daha rahat olurum inşallahTamam canım, en kısa sürede toparlanirsin inşaallah, biz buradayız arada muhabbete gel ama
Allah yardımcın olsun canım Elinden geldiğince 3 beyazdan uzak durmaya çalış bu süreçtebura da muhabbette olurum bırakmam sizi şu hafta sonu baya iş halledeyim evde sonrasına bakıcam artık bir hafta yoğun ondan sonra daha rahat olurum inşallah
İş ev çocuklar derken dönem dönem zorlandığımız oluyor, hele şu süreçte daha zor, ama bizler güçlü kadınlarız bazen yorulsakda evelallah her şeye yeteriz yeterki sağlık olsun. Kolaylıklar çok öpüyorumbura da muhabbette olurum bırakmam sizi şu hafta sonu baya iş halledeyim evde sonrasına bakıcam artık bir hafta yoğun ondan sonra daha rahat olurum inşallah
Anladım canımSenin şu dönem kilodan çok spora odaklan 2 hafta ada çok şey değişir
Kvalidem 1-2 ay sonra gelecek , eşimle dönüşümlü bakacağız.
Sağol canım ☺
Günaydın ❤
400 gram cok guzel canımBu arada Dünden bu güne sadece 400 gr gitmiş dedim size var bir şişkinlik
aynen canım teşekkür ederim sağlık olsun gerisi olurİş ev çocuklar derken dönem dönem zorlandığımız oluyor, hele şu süreçte daha zor, ama bizler güçlü kadınlarız bazen yorulsakda evelallah her şeye yeteriz yeterki sağlık olsun. Kolaylıklar çok öpüyorum
teşekkür ederim canım aynen dikkat edicemAllah yardımcın olsun canım ❤ Elinden geldiğince 3 beyazdan uzak durmaya çalış bu süreçte
çok güzel bendede eksi varBu arada Dünden bu güne sadece 400 gr gitmiş dedim size var bir şişkinlik
Allah kolaylık versin canımbura da muhabbette olurum bırakmam sizi şu hafta sonu baya iş halledeyim evde sonrasına bakıcam artık bir hafta yoğun ondan sonra daha rahat olurum inşallah
Haftaya pazar az kaldı, bitse de stresi gitseAnladım canım
Sınavın yakın mı?
Ama detoks yapıyorum en az 1 kilo bekliyordum400 gram cok guzel canım
Her seyin başı sağlıkaynen canım teşekkür ederim sağlık olsun gerisi olur
Ama bana hayal kırıklığı 1 kilo olmadıçok güzel bendede eksi var
Yarında varAma bana hayal kırıklığı 1 kilo olmadı
Zaten ona güveniyorumYarında var
Bence güzel bir eksi varZaten ona güveniyorum