- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Fena değil tadı güzel güzel bir an önce 2. Öğün gelsin diye bekliyorumSever tabi ya nolcak en guzel nimetler
Benimde patatesle cok aram yoktur ama
Ac olunca nimetlerin tadı kadri kıymeti daha. Cok anlaşılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fena değil tadı güzel güzel bir an önce 2. Öğün gelsin diye bekliyorumSever tabi ya nolcak en guzel nimetler
Benimde patatesle cok aram yoktur ama
Ac olunca nimetlerin tadı kadri kıymeti daha. Cok anlaşılıyor
Mantıklı aslındaKahvaltı benim için çok sevdiğim bir öğün.bana deseler yemeğe gidelim ben derim kahvaltıya gidelim o kadar ki seviyorum.O yüzden detokslarda ben herzaman klasik kahvaltı yapıp gerisi detoks olarak devam ediyorum
HemşomEvet yumurtasız olmuyor
Aynı şekilde ne zaman diyet yapsam yumurta vazgeçilmezim:)
Aynen Malatya bana yaradıSütejli evde oturup,hareketsiz kalmaktan 73-74 oldum
Memleketin havası suyundandır gel zayıflarızEvet yumurtasız olmuyor
Aynı şekilde ne zaman diyet yapsam yumurta vazgeçilmezim:)
Aynen Malatya bana yaradıSütejli evde oturup,hareketsiz kalmaktan 73-74 oldum
evet azbiraz mutlu etti beniGüzel bir eksi görülmüş anlaşılan
Jillian videoları 10 ar gün yapıyorsun, hiç ara vermeden. Zaten çok kısa sürüyor hemen bitiyor, sen bunları bitir beraber diğer videoya başlar taş gibi hatunlar oluruz
Dün onca yemeye benimde fazla artım yoktu, yani artı cikiyorum ama düne göre biraz daha eksiyim,
Off afiyet olsun bende yapıcam kendime bugün bi tanekahve zamaniEki Görüntüle 2695227
Hemşom nasılsınHemşom ❤❤❤
Öyle oldu galibaMemleketin havası suyundandır gel zayıflarız
Afiyet olsunkahve zamaniEki Görüntüle 2695227
Göreceğiz inşallahevet azbiraz mutlu etti beni
Cumaya kadar daha güzellerini görürüz ins
Off afiyet olsun bende yapıcam kendime bugün bi tane
Hergun icmiyorum
Ödem tuttuguna dair Rivayetler var
Gerci metabolizma çalıştırdığına dairde rivayetler var neyse ben nolur nolmaz diyorum
Hamdolsun hemşom, sen nasılsın Dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geliyorumHemşom nasılsın
Tamam canımSarayca canım aynen jilliana baslayayım sonra birlikte yaparız senDekibi❤
İyiyim canım çok şükürBuradan vazgeçemiyoruzHamdolsun hemşom, sen nasılsın Dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geliyorum
Öyle tabi iyi ki varİyiyim canım çok şükürBuradan vazgeçemiyoruz
Tamamdır canım bazı günler de hiç ekmek yemeyip muz yiyeyimEkmek yerine ceviz,badem,fındık
yumurta yerine minik bir boy muz diye biliyorum Benim aklımda öyle kalmış Nevreste uzun süre Karatay yapmış biri o daha iyi bilir gelirse mutlaka cevaplar
yumurta sevmeyeler yumurta yerine alternatif ne yiyebilir?
Valla aksam yarım ekmek yediysenSarayca ve jullian el ele verdiniz bitirdiniz beni:) jullian ın enerjisine bayıldım.. hareketlerin hepsini tam şekliyle yapamasamda epey ter attım, 30dk lık sporda 4kez 2dk lık molalar verdim bunun önemi var mı?
Bu arada dünsabah tartıda 60.8 çıkarken bugün 60.9 çıkmamın sebebi ne anlamadım sabah moralim bozuktu nerde hata yapıyorum diye şimdi spor yapınca daha iyi hissediyorum pes etmek yok
burda kilo almadım diyene şaşmak lazımÖyle oldu galiba
Duysakta duymadıkevet azbiraz mutlu etti beni
Cumaya kadar daha güzellerini görürüz ins
Off afiyet olsun bende yapıcam kendime bugün bi tane
Hergun icmiyorum
Ödem tuttuguna dair Rivayetler var
Gerci metabolizma çalıştırdığına dairde rivayetler var neyse ben nolur nolmaz diyorum