Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy beklemem mi cok mutlu olurum bi tane bi tane atsan da olur zahmet vericem anaCanım bende var ama bı 10 gün beklersen hepsini mailine atarım
valla bende kızıma kitap okuturdum bilsem bosbosuna vaktimiz gittiBiz zoom da da kimse giremediği için yapamadık bilsem uyurdum
valla benimkilerde benim iteklememle surekli bir hatırlatmaBenimkinin heç umrunda değil TV izliyor
senin bicirik ayni benim küçüklüğüm okulla ilgili olan hersey cok môhimdir bi kerebiz evi havaya kaldırttık bir ara komsşular gelecek dedim
Sadece cocuklara mı bizede yazııkkkbizde çok sıkıntı yaşadık ama oldu inşallah sorun çıkmaz bi daha çok zor oluyo bu şekilde yazık çocuklara
haftalik 30 saat girme mecburiyetleri var canım ogretmenlerinEvet canım inat etmeseler zoom daha iyi olur bence
benimde basıma geldi sabah bi kalktım -200 biraz erken yiyoruz ya biz ondan mı kaynaklanıyor kiDün akşam tartıldım o çok iyi yarına belki çok az ekśi gelirim dedim, sabah bı baktım aksamla aynı kilom nasıl ya
Valla eba ev işi yemek faslına gecemedim, küçüğün hocası şimdi uğraşıyor açabilmek için, büyüğün dersini saat 5 te zoom da yapacak, ikisi cakisirsa ne olacakAşüre nin çerezlerini buldum 1 kaç badem bir kaç tanede Kaysı çekirdeği kahve ve bir tane kırmızı erik
Canım flaş diskte videolar iş yerine götürüp oradan mail ile gönderebilirim ama şu sıralar çok yoğun olacağım müsait bir zamanda aklımdasın yanioyyy beklemem mi cok mutlu olurum bi tane bi tane atsan da olur zahmet vericem ana
valla bende kızıma kitap okuturdum bilsem bosbosuna vaktimiz gitti
valla benimkilerde benim iteklememle surekli bir hatırlatma
senin bicirik ayni benim küçüklüğüm okulla ilgili olan hersey cok môhimdir bi kere
Sadece cocuklara mı bizede yazııkkk
haftalik 30 saat girme mecburiyetleri var canım ogretmenlerin
benimde basıma geldi sabah bi kalktım -200 biraz erken yiyoruz ya biz ondan mı kaynaklanıyor ki
Hayır sorun değil internet var zatengirdi sesi kesildi pamuk oldu
öğretmene Zomm üzerinden girerseniz üçretleriniz kısıtlanır demişler Eba nında sitemi zomm zaten
Afiyet olsun
3. Günümreğli oldun mu ?
Tamam canım her zaman beklerim illa diyete değil yaniözür dilerim canım ya bir türlü giremiyorum buaraya
zaten düzgün bir menü de çıkaramıyorum, ben biraz uzak kalcam gruptan
Bende o telasta içtim menengic kahvesi, Türk kahvesi bitmişKahve vakti
Bizde de tableti kaltırdık onun sancısı varSürekli saat kuruyorum neyse ki 3 alarm kurma hakkı var şu saatte su ders bu saatte şunu yap vs.
sanada afiyet olsunBende o telasta içtim menengic kahvesi, Türk kahvesi bitmiş
Afiyet olsun
Valla eba ev işi yemek faslına gecemedim, küçüğün hocası şimdi uğraşıyor açabilmek için, büyüğün dersini saat 5 te zoom da yapacak, ikisi cakisirsa ne olacak
Bence onun etkileri cuma kadar geçer3. Günüm
Amin inşallah.Bizde de tableti kaltırdık onun sancısı var
sanada afiyet olsun
hepimize Allah kolaylık versin
Bence onun etkileri cuma kadar geçer
Amin inşallah.
Kilo konusuna gelince artık bı detoksu hakettim sanırım
Evde ne patates ne soğan var eşime söyledim pazardan alsın, detoksum da patates var ve ıspanak, neyse ki buzlukta ispanagim var, akşamdan hazirlayabilirsem yarın basliycam detoksa inat ettim o tartı eksi çıkacak
Patatesi bende istiyorum Nasıl bir detoksEvde ne patates ne soğan var eşime söyledim pazardan alsın, detoksum da patates var ve ıspanak, neyse ki buzlukta ispanagim var, akşamdan hazirlayabilirsem yarın basliycam detoksa inat ettim o tartı eksi çıkacak
3 öğün ama ben 2 yapacağım, her öğüne 1 haşlanmış patates ve istediğin bir yeşil sebze, haşlanmış veya çiğ sana kalmış, ben ıspanak haslayacagim. Sabah öğlen akşam bunları yiyeceksin, yemeye başlama protein olacak 1 lokma kadar peynir olabilir mesela. Ve 1 lt suya yarım çay kaşığı İngiliz karbonatı ekleyerek içeceksin ekstra 1 lt su normal içilecekPatatesi bende istiyorum Nasıl bir detoks
Afiyet olsunAkşam
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1 kase zerdeçallı yoğurt
kuru domates yarım dilim tam tahıllı ekmek