- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım ağız tadıyla güle güle yemek nasip olsun
Ellerine sağlıkbende o diziyi seyretmek istiyorum fırsat bulamadım
53 muuu
maşallah güle gule yiyin.
bizde bugün kızımın ders kitaplarından biri eksik beraber okula gideceğiz aylar sonra kızım çok heyecanlı sanki yeni başlıyoruz
yeni öğretim yılın herkese hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun canım
Hayırlı uğurlu olsun canım, ne güzel heyecanlar bunlar,
olduEki Görüntüle 2694512
canlı ders stresinden sonra
Bizde aştık yoğunluktan güvenlik kodu alamadık kızım ağlaya ağlaya bir hal oldu yaa Her gün bunu böyle yaşarsak işimiz varAYnı stres bizdede vardı neyseki
oldu
EfserrrrEki Görüntüle 2694512
Yok abla serbest meslek bizimkiHuhuuuu siz 10 takımda yokmusunuz canlar. Takımsızmı takılıyorsunuz
AblammmEfserrrr
Fatmacım işe yeniden dönene çok sevimdim. Geçen yazmişmiydimGünaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Uzun zamandır calismayinca ne kadar yorulmuştum
Erkenden yattım yeni kalktım
Çalışırken bilmedim ama eve gelince heryerim agrimis
İnşallah alisacagiz
Ama çok özlemişim işimi yavrulari
Heyaa saraycamın mesajından buldum sizi yoksa ara dur. Siteye okadar yabancıyımYok abla serbest meslek bizimki
hoşgeldin
canım jillian ı bulduysan kinkini burayada atar misin? Tek bir videosunu bulabilmiştimSarayca bahsettiğin jillian michaels videolarını buldum, yarın decathlondan dambıl alıcam ama kaç kg lık almalıyım bilemedim. 1,5-2.00kg?
Ne güzel ne mutlu sizeGünaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Uzun zamandır calismayinca ne kadar yorulmuştum
Erkenden yattım yeni kalktım
Çalışırken bilmedim ama eve gelince heryerim agrimis
İnşallah alisacagiz
Ama çok özlemişim işimi yavrulari
SaraNeler yaparsınız ben gideli naptınız bakim Bi özet geçin
Sarayca 1 ayda 5 kilo verdiNeler yaparsınız ben gideli naptınız bakim Bi özet geçin
Günaydın afiyet olsunEki Görüntüle 2694512
Günaydın canım ben su şişesi kullanıyorum 500 ml ya da 1000 mlSarayca bahsettiğin jillian michaels videolarını buldum, yarın decathlondan dambıl alıcam ama kaç kg lık almalıyım bilemedim. 1,5-2.00kg?
Günaydın arkadaşlar, eba gerdi sabah sabah