- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Kuzularin ileride unutmayacaklari bir yıl olacak sağlıkla atlatalimSen bizi tatilde görseydin çoçuk neye bakacağını elimi ayağımı nere koysam gibi hareket etti uzun süre içerde kalınca böyle oluyor dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzularin ileride unutmayacaklari bir yıl olacak sağlıkla atlatalimSen bizi tatilde görseydin çoçuk neye bakacağını elimi ayağımı nere koysam gibi hareket etti uzun süre içerde kalınca böyle oluyor dedim
Sonbaharın etkileri Kışa hazırlık yaptırıyor
Afiyet olsunKahvaltımı yazıp hazırlanmaya kaçayım
1 sahanda yumurta
2 ince dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 ince dilim çok tahıllı ekmek
domates salatalık yeşil çay
çıkmadan maden suyu
afiyet olsunÖğlen
ızgara tavuk
salata ayran
1 kaşık bulgur pilavı
sanırım bugünü böyle kapataçağım
afiyet olsun canımmÖğlen
ızgara tavuk
salata ayran
1 kaşık bulgur pilavı
Afiyet olsun canım benim de fırında pişiyor tavukÖğlen
ızgara tavuk
salata ayran
1 kaşık bulgur pilavı
afiyet olsun canım bugün biraz erken yedimAfiyet olsun canım benim de fırında pişiyor tavuk
İyi yapmışsın, açıkmazsın umarım ben alışığımafiyet olsun canım bugün biraz erken yedim
Acıkırsam yoğurt yerimİyi yapmışsın, açıkmazsın umarım ben alışığım
miss afiyet olsun yarına -500 geliyoooÖğlen
ızgara tavuk
salata ayran
1 kaşık bulgur pilavı
bende alıştım galiba ama bugün gec vakte kaldı karnım sisti cok mu yedim kiİyi yapmışsın, açıkmazsın umarım ben alışığım
mis mis sabaha -600Akşam yemeği 16:20
Fırında tavuk
Salata
bu diyete baslamadan insulin direncim vardı canımAcıkırsam yoğurt yerim
şimdi kahve maden suyunu içtim
iyiden iyiye aralıklı oruca geçeceğim galiba diyetimin başında denedim ünsülin direncim engellemişti ben peygamber efendimizin sünneti olduğu için köklü bir değişim yapmak istiyorum bakalım
Vardı canım ara ara açlık krizleri yaşıyorum tahlil malum sebeblerimden dolayı gidemedimmiss afiyet olsun yarına -500 geliyooo
bende alıştım galiba ama bugün gec vakte kaldı karnım sisti cok mu yedim ki
mis mis sabaha -600
bu diyete baslamadan insulin direncim vardı canım
Sıktım biraz disimi 1 ay sonra tahlil yaptırdım kalmamıştı
Bende biraz araştırdım. Bana mantıklı geldi. Sağlık açısından yani, 3. Öğün gerçekten zaman kaybı sanırım sabah akşam devam edeceğim, kahvaltıyı geciktirebilirim Belki, akışına bırakacağım yaniAcıkırsam yoğurt yerim
şimdi kahve maden suyunu içtim
iyiden iyiye aralıklı oruca geçeceğim galiba diyetimin başında denedim ünsülin direncim engellemişti ben peygamber efendimizin sünneti olduğu için köklü bir değişim yapmak istiyorum bakalım
Süper ya, canlı kanitsin insülin direncini yenmiş biri olarakmiss afiyet olsun yarına -500 geliyooo
bende alıştım galiba ama bugün gec vakte kaldı karnım sisti cok mu yedim ki
mis mis sabaha -600
bu diyete baslamadan insulin direncim vardı canım
Sıktım biraz disimi 1 ay sonra tahlil yaptırdım kalmamıştı
Canım bu İf yaygın değilken Karatay diyeti vardı (hala var), insülin direnci olanlara çok iyi geldiği yazıyordu. Aslında onun mantığıyla if aynı sayılır, Karatay ekmek yok bu nedenle beni zorluyor, bir iki ay yemem olur ama külliyen ekmeksiz yaşam mutlu etmiyor beni. Bu nedenle if daha kalıcı gibi geliyor. Koruma döneminde de rahatlıkla 2 öğün yeter gibiVardı canım ara ara açlık krizleri yaşıyorum tahlil malum sebeblerimden dolayı gidemedim
aralıklı orucu ilk denediğimde kalp çarpıntısından kötü olmuştum yavaş yavaş bir geçiş yapmak istiyorum bakalım