benim mezura da rahmetli olma yolunda tuhaf bi şey oldu alsam iyi olacakOlabilir aslında en iyisi bitane mezura alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim mezura da rahmetli olma yolunda tuhaf bi şey oldu alsam iyi olacakOlabilir aslında en iyisi bitane mezura alayım
Amin canım , tüm çocuklara hayırlı olsun. Gördüğüm kadarıyla öğretmenlerde heyecanlıydı, sanırım herkes istiyor okulların açılmasını.hayırlı olsun canım kuzucuklarımıza Allah zihin açıklığı versin
tatile çıkmıştım canım ev hayatı çok güzeldievet canım aynen yazdıklarımı yedim. Baska hic birsey yoktu. Duruma göre cok acıkırsam ara öğün filan yaptığım oldu. Bugun tam 2.5 ay olmus 14.5 verdim bu sekilde
gunaydin canım❤ Kız bugun tartı günümuydu
Nasıl guzel heyecanlar hepimizin kuzularına hayırlı olsun
Tam manasıyla açılsaydı şu okullar ins
G guziss35 canm kolay gelsin
Yeni is mi tatile mi çıkmıştın bilemedim ama :)
Her turlu hayırlı olsun
inşallah çabuk atlatırsın kuzumGünaydın bende bugün işe başladım çok zor geldi hayırlısı bakalım
tez vakitte herşey düzene girer yavrucuklar okullarına kavuşurAmin inşallah
regli artısından korkma sonrasındaki eksisi güzel oluyorÇok iyi canım ben biraz artı çıktım regl etkisi si de var tabi. Olmadı bu çarşamba detoks yaparım, o tartı eksi çıkacak kacari yok
Hep unutuyorum almayı parmağıma işaret koycam bu gidişlebenim mezura da rahmetli olma yolunda tuhaf bi şey oldu alsam iyi olacak
Ben de çarşamba basliycamtatile çıkmıştım canım ev hayatı çok güzeldi
aslında ben tek gittip kitabını alacaktım tutdurdu bende gelmekAy ne güzel aylar sonra okula kavuşmak, istiklal marşı okununca ben de duygulandım☺
Cuma nin artisi da olabilir belkiinşallah çabuk atlatırsın kuzum
tez vakitte herşey düne girer yavrucuklar okullarına kavuşur
regli artısından korkma sonrasındaki eksisi güzel oluyor
ilk gün zor geliyo ama alışıyosun hemen iş yoğunluğu başlayıncaBen de çarşamba basliycam
Bende evde vardı bu yanlışı mı ölçüyor diye tekrar aldımHep unutuyorum almayı parmağıma işaret koycam bu gidişle
Bu sene çocuklar eve tikildi kaldı maalesefaslında ben tek gittip kitabını alacaktım tutdurdu bende gelmek
istiyorum hadi gidelim bakalım öğretmenide gör Dedim.okulu baya özlemiş
Afiyet olsunkahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
7 zeytin
domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
ara sade türk havesi
öğle
3 köfte 3 patlıcan fırında pişti 3 kaşık yoğurt
ara 10-11 adet siyah üzüm
yeşilçay
akşam belli değil şu an ama hafif bişeyler olabilir
30-45 dk leslie 3 lt su
Bu aralar hiç çalışmak istemiyorumilk gün zor geliyo ama alışıyosun hemen iş yoğunluğu başlayınca
sağol canımAfiyet olsun
bende bendeBu aralar hiç çalışmak istemiyorum
Sen bizi tatilde görseydin çoçuk neye bakacağını elimi ayağımı nere koysam gibi hareket etti uzun süre içerde kalınca böyle oluyor dedimBu sene çocuklar eve tikildi kaldı maalesef
Sonbaharın etkileri Kışa hazırlık yaptırıyorBu aralar hiç çalışmak istemiyorum