- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Yediklerin olabilir bı yeşil Çay iyi gelirBende bugün bir şişkinlik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yediklerin olabilir bı yeşil Çay iyi gelirBende bugün bir şişkinlik var
Afiyet olsunArada kahve bir lokma poğaça çoçuklar med edince tadına baktım Sadece
Afiyet olsunAra 1 şade kahve yarım muz
Bu gün hiç canım bir şey istemediNeden canım
Mecburen alınıyor biz yememeyi öğreneceğiz başka çare yokKızlar benimde 20 eylül bugünkü ölçümlerim
Göğüs 92cm
Bel 83cm
Kalça 97cm
Bugün şunu anladım evde bişey olmayınca yemiyosun ama evde kek kurabiye aburcubur varsa iradeye hakim olmak çok zor en güzeli eve bişey almamak bişey yapmamak
Asıl sen nasılsın nerede bu günün menüsüSelaaam naber arkidişler
İyiyim canım sağol :) eşim evdeyken giremiyorum k.bakmayin.Asıl sen nasılsın nerede bu günün menüsü
Kesinlikle yememeyi bizim öğrenmemiz lazımMecburen alınıyor biz yememeyi öğreneceğiz başka çare yok
afiyet olsun kuzuBu gün tek öğün yaptım
Öğlen
2 yumurta az zeytinyağı ile
2 DL köy ekmeği (bitmedi gitti geçen komşu vermişti, benden başka kimse yemiyor, neyse ki bayatlamiyor )
Oh mis afiyet sifa olsun
Ayy evet irade devam yarın sabah tahıllı ekmekle başlıycam bugün beyaz ekmek tükettimMecburen alınıyor biz yememeyi öğreneceğiz başka çare yok
Afiyet olsun canım, östrojen mi tek öğün haftada 1-2 yapıyorum bunu araştırayım ileriki zamanda.Kesinlikle yememeyi bizim öğrenmemiz lazım
Hep bi bahanenin peşindeyiz
Bosbosuna süreci uzatıyoruz
afiyet olsun kuzu
Bu teknogun meselesi erkekler icin daha uygunmuş biliyor musun? Kadınlarda ostrojen hormonu salgılamaya sebeb oluyomus. Benimde kafama yattı
Oh mis afiyet sifa olsun
benimde sınavım vardı bugungelemedim
sabah tavada yumurta ,surulebilir lor,domates,gobek,3 zeytin
Aksam 5.30 ta
4-5 kaşık yoğurt
1 seftali
2 kaşık yulaf
4-5 fındık
Su 2.5 olmustur ama malesef bugun spor yapamadım
Yaklaşık 1 saat yürüdüm
Kurabiyeler de bittiğine göre bakalım 19 günde ne kadar vereceksin, eğer dikkat eder kaçamak yapmazsan ve spor yaparsan 3-5 kilo arası verirsin,Ayy evet irade devam yarın sabah tahıllı ekmekle başlıycam bugün beyaz ekmek tükettim
Akşam yemeğinde de yoğurtlu biber ve patlıcan. Neyseki tesellim 18.30dan sonra hiçbir şey yememiş olmam.
Kurabiyelerde bittiğine göre sabah itibariyle diyete tam gaz devam eşimin gelmesine 19 gün var inşallah,19 günde kaç kilo vericem bakalım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun iyi çalışmalar Sarayca
Kaçamak yook kararlıyım içimi ferhlattın hedefim 6kilo vermek tabi ama bunu 19günde yapmak imkansız. spor hangi hareketleri yapabilirim peki evde, özellikle bel-göbek kısmım çok kalınKurabiyeler de bittiğine göre bakalım 19 günde ne kadar vereceksin, eğer dikkat eder kaçamak yapmazsan ve spor yaparsan 3-5 kilo arası verirsin,