Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımGüne 1 bardak ılık limonlu suyla başladım, bugünden itibaren 11:00-11:30 kahvaltı saati, acıktığımda sütsüz şekersiz nescafe, 18:00-18:30 akşam yemeği saati yapıp günü kapatıcam, aralarda ve akşam yemeğinden sonra kahve dışında atıştırmalık yok sadece bugüne özel bikaç kurabiye olucak
Afiyet olsunGünaydın kızlar
Kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeğine tost bugün hiç keyfim yok o yüzden böyle oldu
Afiyet olsunKahvaltı
2 kaşık kadar poğaça içinden artan peynir
birazda beyaz peynir
1 yumurta ile Menemen
1 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin domates salatalık köz biber
çay
Afiyet olsun canım bir problem yok inşallahGünaydın kızlar
Kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeğine tost bugün hiç keyfim yok o yüzden böyle oldu
Gayet güzel , olacak bu işGüne 1 bardak ılık limonlu suyla başladım, bugünden itibaren 11:00-11:30 kahvaltı saati, acıktığımda sütsüz şekersiz nescafe, 18:00-18:30 akşam yemeği saati yapıp günü kapatıcam, aralarda ve akşam yemeğinden sonra kahve dışında atıştırmalık yok sadece bugüne özel bikaç kurabiye olucak
NedenKahvaltı yapmadım, canım istemiyor
Yok canım çok şükür arada oluyoAfiyet olsun canım bir problem yok inşallah
Neden canımKahvaltı yapmadım, canım istemiyor
Afiyet olsunKahvaltı
2dilim ekmek
8-9zeytin
Yarım kibrit kutusu ezine peyniri
1çay kaşığı tereyağ
3 kurabiye
Nasılsa kurabiye yicem diye kahvaltıyı abarttım ama annemle ciddi ciddi konuştum bu kurabiye son olsun sen yapınca yeniyor lütfen tatlı kurabiye vs yapmayalım dedim, akşam yemeğine kadar kahve içerim yemekten sonra hiçbir şey yemek yok
O zaman squata başlayalım seninle, bende kilo verince dümdüz oluyor ☺Eki Görüntüle 2693591 Ölçümlerim basenden gitmesini çok istemiyorum yavaş yavaş gitsin çok hızlı gidince dümdüz oluyor Kırımlı hatlar iyidir
Aç değildim biraz önce yedim