- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Tabi ki verirsin canım.Günaydın kızlar Sarayca ellerine sağlık canım tablo için benim rezalet sabah öğle iyi akşam olunca çıldırıyodum sanki ama kendime söz bu ay 75 i görücem hedef 3 kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki verirsin canım.Günaydın kızlar Sarayca ellerine sağlık canım tablo için benim rezalet sabah öğle iyi akşam olunca çıldırıyodum sanki ama kendime söz bu ay 75 i görücem hedef 3 kilo
Aynen sadece sabah olsun bariBari günde bir tartilalim ama moral bozmak yok.
Tamam o zaman, bu sabah tartilmadim yarın tartilirimAynen sadece sabah olsun bari
hadi ins canım 71 ucundan görsem hic yoktan sen rahat verirsin 4 kgMaşallah 5.6 kg çok iyi, bu ay 5 verirsin ay 60 Lara cok az kaldı desene. Bende 4 kg hedef koyayım
Bari günde bir tartilalim ama moral bozmak yok.
Siz bunu günde 1 kereyle sınırlayın birden bünyeye zorAynen sadece sabah olsun bari
Başka çaresi yokKaldırdım gitti tartıyı
Aynen sigara bağımlılığı gibin birşeyhadi ins canım 71 ucundan görsem hic yoktan sen rahat verirsin 4 kg
Siz bunu günde 1 kereyle sınırlayın birden bünyeye zor
gün içinde tartılma beni de hiç etkilemiyor artıda çıksam ekside çıksam sorun yok zaten gün içinde tartılsanızda önemli olan sabah aç karnına olan o yüzden moralimi hiç bozmuyorumHerkesi farklı etkiliyor demek canım bende de eger iyiyse akşam yemek bile istemiyorum sabaha eksi olsun diye. Birde kendimi kontrol altında tutabiliyorum.. sadece bu hafta veremedigim icin biraz canımı sıktı
Onun haricinde tartılmak bana iyi geliyordu
okul alışverişimiz vardı Sofrayı hemen kaldırdım kırtasiyeye gittim sabah erken kalabalık olmasın dedim ama yine de sakinde değildi.Efser benim çocuklarda yer sofrası istedi hâlâ yerde yiyorlar
Güle güle kullansınlar çocuklar. Biz daha çıkmadık alışverişegün içinde tartılma beni de hiç etkilemiyor artıda çıksam ekside çıksam sorun yok zaten gün içinde tartılsanızda önemli olan sabah aç karnına olan o yüzden moralimi hiç bozmuyorum
okul alışverişimiz vardı Sofrayı hemen kaldırdım kırtasiyeye gittim sabah erken kalabalık olmasın dedim ama yine de sakinde değildi.
Bizim çoçuklarda seviyor güzel oluyor
Sağol canım ödevler başladı ortada defteri yoktu.çok şükür hallettimGüle güle kullansınlar çocuklar. Biz daha çıkmadık alışverişe
İnst acar açmaz karşıma bu çıktı
İnst acar açmaz karşıma bu çıktı
İyi yapmışsın canım. Bu hafta başlıyor olullarBizim çoçuklarda seviyor güzel oluyor
Sağol canım ödevler başladı ortada defteri yoktu.çok şükür hallettim
Bende meyveli yoğurt yiyeceğimSabah doğru düzgün bir şey yemedim çocuklara omlet yaptım simitin ortasında pişirdim, ondan 2 küçük dilim yedim, kalkayim bı kahve yapayım kendime
Afiyet olsunEki Görüntüle 2693087
öğleni bununla geçiştireceğim çok işim var
Afiyet olsun bol yağ yakmalarKahvemi içtim yürüyüşe çıktım