- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika tebrikler
İki günde çok çok iyiGünaydın kızlar şöyle vi durum var iki öncesine kadar 79.4 lerdeydim bi yukarı bi aşağı gidip geliyordum sonran sağlıklı beslenme kararı alıp diyet kafasından uzaklaşıcam dedim ve iki günde -600 gr gitmiş WC ye çıkmamış olmama rağmen bu yüzden moralimi asla bozmuyorum ve yola devam diyorum
Çok güzelSelamlar bu hafta niye böyle oldu ya
Gecen hafta 77.7
Bu hafta. 77
Giden -700
Toplam 14.500
teşekkür ederimVaovvv süpper Harika çoookkk tebrik ediyorum canımmm
sağol canımİşte bunu harikasın canım
Bende seni kutluyorum
Canım sen sağlıklı olanı sabırla yap İnan vücudu bunun Karşılığını veriyor tebrik ediyorumGünaydın kızlar şöyle vi durum var iki öncesine kadar 79.4 lerdeydim bi yukarı bi aşağı gidip geliyordum sonran sağlıklı beslenme kararı alıp diyet kafasından uzaklaşıcam dedim ve iki günde -600 gr gitmiş WC ye çıkmamış olmama rağmen bu yüzden moralimi asla bozmuyorum ve yola devam diyorum
Sağol canımHarikaaaa supper tebrik ederim
14 kilodan sonra vücudununda dinlenmeye hakkı var bak yinede elinden geleni yapmış 700 gr eksidesin Sen sağlıkla ilerle gerisi onun bileceği işSelamlar bu hafta niye böyle oldu ya
Gecen hafta 77.7
Bu hafta. 77
Giden -700
Toplam 14.500
bir kilo veren der ki(Efser)Herkesi tebrik ettim sıra bende. Tebrik edilecek hiç birşeyim yok :)))
Geçen hafta 67 idi hala 67
100 kilodan inip 75 olan birisi diyor tabi14 kilodan sonra vücudununda dinlenmeye hakkı var bak yinede elinden geleni yapmış 700 gr eksidesin Sen sağlıkla ilerle gerisi onun bileceği iş
Canım o kadar kilo vermişsin ve -700 gr gayet iyi bence moral bozma yola devamSelamlar bu hafta niye böyle oldu ya
Gecen hafta 77.7
Bu hafta. 77
Giden -700
Toplam 14.500
Sabit kalmak artı olmaktan çok çok daha iyiHerkesi tebrik ettim sıra bende. Tebrik edilecek hiç birşeyim yok :)))
Geçen hafta 67 idi hala 67
Teşekkür ederim canımteşekkür ederim
sağol canım
Bende seni kutluyorum
Canım sen sağlıklı olanı sabırla yap İnan vücudu bunun Karşılığını veriyor tebrik ediyorum
Çok çok doğru sonuna kadar katılıyorumbir kilo veren der ki(Efser)
Sabit kalmak,almaktan eftaldır
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 yumurta ile peynirli omlet (bugün kendime 1 yumurta hediye ettim)
4 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
domates, salatalık
Yeşil çay
Afiyet olsun canım cok guzelUyanınca bir büyük bardak su
Şade kahve Hindistan cevizi yağı ile içtim kahvaltım bu şekilde
Bunada şükür canım yola devamCanım o kadar kilo vermişsin ve -700 gr gayet iyi bence moral bozma yola devam
Çok güzel vermişsin tatlım100 kilodan inip 75 olan birisi diyor tabi
Şaka şaka
Ne kadar oldu canîm sen baslayalı
Harikasın