Güle güle kullansın kuzucuklarÇocukların bisikletini memlekette bırakmıştık, birazdan yeni bisikletler gelecek şimdi aşağıya iniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullansın kuzucuklarÇocukların bisikletini memlekette bırakmıştık, birazdan yeni bisikletler gelecek şimdi aşağıya iniyorum
Hoş geldiniz canımbiz geldik
Kahvaltı
Sabah sütsüz şekersiz nescafe
Omlet
8 zeytin
1 dilim beyaz peynir biraz örgü peynir
1dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık yeşillik çay
Ara 1 maden suyu , 1 avuçtan biraz fazla leblebi, (sanki 2 avuç oldu)
1 küçük kutu kaysılı probiyotik yoğurt
evde akşam
büyük bir kase zerdeçallı cacık
kahveyi çok özledim ama Yorgunum uyukumu bölecek bugün yeşil çayla idare edeyim artık
Aramıza hoş geldinOlur canım katı kurallarınız yoksa yarınsabah ilk bildirimimi yaparım
Maalesef kilo almaya yatkın bünyelerimiz hep bi teyakkuzda olmamız lazım
HoşbuldukHoş geldiniz canım
Sağol canımGüle güle kullansın kuzucuklar
Sağol canım inşallah kazasız belasız iyi sürüşleri olsunSağlıkla iyi günlerde kullansınlar
İns birbirimize iyi gelicez canımHoşgeldin canım bize iyi geleceksin❤ zaten 2. Ayimiza basliycaz yeni liste yapacağım
hosbulduk canım
hosbuldukk kuzuAramıza hoş geldin
benimkilerde lahmacun yediBizimkiler çiğköfte yedi ben çay içmekle yetindim
Çay içmek nasıl güzel bir duygu değil miİns birbirimize iyi gelicez canım
hosbulduk canım
hosbuldukk kuzu❤
benimkilerde lahmacun yedi
Bende cay
ac karna da gitmiyor be kuzum bugun aksam yemegi de yemedim. Kendime cin iskencesi yapıyorum instagramda kendime gunluk açmıştım.. orda çalıp oynuyodum kendi kendime diyetgunlugunuz varsa orda takipleselimÇay içmek nasıl güzel bir duygu değil mi
Çekerim tabi cekmem mi hep cekiyorumM Minikkelebk imkanın olursa tartı fotoğrafı cek, biz öyle yapıyoruz, mecburi değil tâbi
Nasıl bir diyet uyguluyorsun, 2_3 ayda çok güzel kilo vermişsin . İns. Kullanmıyorum maalesefac karna da gitmiyor be kuzum bugun aksam yemegi de yemedim. Kendime cin iskencesi yapıyorum instagramda kendime gunluk açmıştım.. orda çalıp oynuyodum kendi kendime diyetgunlugunuz varsa orda takipleselim
Süper o zamanÇekerim tabi cekmem mi hep cekiyorum
74 gun olmus 2 ögun besleniyorum.. hedef 100 gunde 20 kiloydu ama olamayacak sanırımNasıl bir diyet uyguluyorsun, 2_3 ayda çok güzel kilo vermişsin . İns. Kullanmıyorum maalesef
Bende aynı 2 öğün İF yapıyorum, bazı günler tek öğün olabiliyor 1 ay olacak ve bana çok iyi geldi, sadece sabah kahvaltida 1 kase aşure yedim kaçamak olarak74 gun olmus 2 ögun besleniyorum.. hedef 100 gunde 20 kiloydu ama olamayacak sanırım
Olsun 19.5 ta kabulüm yani şu diyeti uygulayaachim diye yola çıkmadım ama yaptığım sey sanırım aralıklı oruca tekabül ediyor belli saatler arasinda diyete uygun 2 ogun yiyorum. Cok acıktıysam ara ogun yapıyorum.. kaçamak yapmadım nerdeyse hiç
Hayatımda hic bu kadar istikrarlı olmamıştım
Sanırım bu sefer cok istedim
Çok sevindim buna bugun tek öğün yapmış oldum aksam yemeğini iptal ederek. 8 gündür 77 de takıldım sinirim bozuldu artıkBende aynı 2 öğün İF yapıyorum, bazı günler tek öğün olabiliyor 1 ay olacak ve bana çok iyi geldi, sadece sabah kahvaltida 1 kase aşure yedim kaçamak olarak
Sana da masallah kuzummm 69 bir görüneydiMaşallah canım çok güzel aynen devam hedefe kadar