- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönem dönem takılmalar olacak, ama bir süre sonra güzel eksiler gelir, yeter ki pes etmeyelim. Ben bu gün sabah ve öğlen yedim bu saat oldu hala tok hissediyorum ama yarın inşallah güzel bir kahvaltı yapacağımÇok sevindim buna bugun tek öğün yapmış oldum aksam yemeğini iptal ederek. 8 gündür 77 de takıldım sinirim bozuldu artık
Bende kahvaltı hayaliyle uyuyacağım hadi yarına bol eksilerimiz olsun insDönem dönem takılmalar olacak, ama bir süre sonra güzel eksiler gelir, yeter ki pes etmeyelim. Ben bu gün sabah ve öğlen yedim bu saat oldu hala tok hissediyorum ama yarın inşallah güzel bir kahvaltı yapacağım
Görünür canım sen çoğunu basarmissin, 69 da neymiş 55 olacağız beraberSana da masallah kuzummm 69 bir görüneydi
Afiyet olsun yürüyüşBugunki menu mu yazayım
Menemen, surulebilir lor, aylar sonra ilk defa simit yedim ceyrek simit (yemez olaydım butun gun midem bulandı) Domates,kapya biber
5 gibi 1 turk kahvesi,7 badem, 7 yaban mersini
13500 adım atıldı
Su icildi
İyi geceler canımBende kahvaltı hayaliyle uyuyacağım hadi yarına bol eksilerimiz olsun ins❤
İnş kuzum 55 mi o da nasıl biseydi gorucez ins o gunleride bir 59 olsam bana yetecekGörünür canım sen çoğunu basarmissin, 69 da neymiş 55 olacağız beraber
Bakma sen bana 59 a bende razıyımİnş kuzum 55 mi o da nasıl biseydi gorucez ins o gunleride bir 59 olsam bana yetecek
İyi geceler olsun ❤ Gece metobolizmamiz deli gibin çalışsın
Canım ben kullanıyorum takip ederim seniac karna da gitmiyor be kuzum bugun aksam yemegi de yemedim. Kendime cin iskencesi yapıyorum instagramda kendime gunluk açmıştım.. orda çalıp oynuyodum kendi kendime diyetgunlugunuz varsa orda takipleselim
Vaovvv süpper Harika çoookkk tebrik ediyorum canımmmEki Görüntüle 2692379
bugünkü manzaram
İşte bunu harikasın canımEki Görüntüle 2692379
bugünkü manzaram
Sende harikasın canımmm
Günaydın canım bizim de canlı ders var 10 daGünaydın arkadaşlar eba dersimiz var 2 saat sonra ugruycam
Harikaaaa supper tebrik ederim2 haftalık kilo bildirimi yapıyorum
2 haftaki önceki kilom 78,6
bu haftaki kilom 75,6
fark 2 ,8 kğ