- 8 Aralık 2011
- 44.029
- 153.640
Bence oldu bileSağol canım yarın söz baslayacam.
2 öğün yapacam yani 8-16. Şeker asla yok. Hadi bakalım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence oldu bileSağol canım yarın söz baslayacam.
Afiyet olsun 75 diyorummmGünü toplayayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir biri beyaz peynir biri otlu peynir
5 zeytin
1 dilim esmer ekmek(sanırım kepekli ekmekti)
bol yeşillik salatalık domates çay
ara yeşil çay 1 kare bitter çikolata
öğlen
1 küçük paket kaysılı probiyotik yoğurt
1 ayran,1 lokma ekmek
1 maden suyu
ara 1 avuç leblebi
akşam
1 küçük kutu kefir (sırf faydası için içiyorum )
1 maden suyu
bugünüde sağlıkla kapattık
yarın eşimi atlatırsam bu uydurduğum detoksu 3 güne çıkarttırırım
Rabbimin verdiğin tüm nimetlere çok şükür bin şükür sonsuz şükür
Sağol canım yarın söz baslayacam.
BencedeBence oldu bile
Bugünüde atlatırsam 3 günlük detoksu tamam olurAfiyet olsun 75 diyorummm❤
hadi bakalım bende merak ediyorumAfiyet olsun 75 diyorummm❤
tamamen beslenmeyi kesmek doğru mu amaGünaydın :)
Bugün hiç birşey yememeye karar verdim. Sadece çay, kahve, ayran ve soda içecem.
canım ilk başta çok az yersen sora tıkanmalar olur kiloyu tutarsın Sağlıklı beslen zaten ilk giden kilolar vücut kendini arınmaya alır ödemlerini atar motiven yerine gelirGünaydın :)
Bugün hiç birşey yememeye karar verdim. Sadece çay, kahve, ayran ve soda içecem.
Sadece bugün için. Kahvaltıda kızımın yemediği 2 yumurtayı yemiş bulundum zaten :) günün geri kalanı devam aynı şekilde.tamamen beslenmeyi kesmek doğru mu ama
Midem alışsın arınayım diye yapayım dedim. Sonrasında yine 2 öğün ve sağlıklı beslenmecanım ilk başta çok az yersen sora tıkanmalar olur kiloyu tutarsın Sağlıklı beslen zaten ilk giden kilolar vücut kendini arınmaya alır ödemlerini atar motiven yerine gelir
Günaydın. O kilolar bir anda gidecek hiç merak etme. Onlar ödem veya vücut direniyor. Birden eksi göreceksin hiç moralini bozma:)Günaydın kızlar
Ben anlamıyorum dün o kadar dikkat etmeme rağmen ekmek Abur cubur yememe rağmen yine artı geliyorum kaç gündür aynı bi arpa boyu yol alamadım
Kilo yapıştı kaldı üzerime
Diyet kafasıyla değil sağlıklı beslenme ile yoluma devam edicem biraz kasmadan ayda bir kilo ve ya iki kilo versem yine iyi kalıcı olsun sağlıklı olsun belki böyle olur
İnşallah canım öyle olur yoksa çok moralim bozuluyorGünaydın. O kilolar bir anda gidecek hiç merak etme. Onlar ödem veya vücut direniyor. Birden eksi göreceksin hiç moralini bozma:)
bence doğru bir karar vücut kiloyu tutmak istiyorsa sadece sağlıklı beslenmen ona toparlanmak için zaman tanımak demek.Günaydın kızlar
Ben anlamıyorum dün o kadar dikkat etmeme rağmen ekmek Abur cubur yememe rağmen yine artı geliyorum kaç gündür aynı bi arpa boyu yol alamadım
Kilo yapıştı kaldı üzerime
Diyet kafasıyla değil sağlıklı beslenme ile yoluma devam edicem biraz kasmadan ayda bir kilo ve ya iki kilo versem yine iyi kalıcı olsun sağlıklı olsun belki böyle olur
Midem alışsın arınayım diye yapayım dedim. Sonrasında yine 2 öğün ve sağlıklı beslenme