- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Evet onlar hala favorim.Hatırlıyorum sanki pro yapıyodun bi de ayran detoksu yapıyodun sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onlar hala favorim.Hatırlıyorum sanki pro yapıyodun bi de ayran detoksu yapıyodun sanırım
Bende tartıyı haftada bir yapmayı düşünüyorum çünkü her gün eksi gelmek mümkün olmuyor mesela bu gün 300 Gr düne göre artı çıktım demoralize olmaya gerek var mı.Diyeti bıraktım sağlıklı beslenicem canım bi de böyle deneyelim bakalım ne olacak her gün tartılmak ta yok bu seferde gitmesin de görelim bakalım
Aslında yediklerin fena değil bitter mi aç hissettiriyor acaba.bugünki menüm.
sabah yulaf-elma-bal-süt- tarçin
ara:bi küçük parça bitter çikolata +nescafe
öğle: mantar çorbasi taş kebabi bi dilim ekmek ayran.
ara nescafe
akşama domates çorba var ama yemegi düşünmedim
şimdi çok açim su içsem yaramiyor ya
nescafe aç hissettiriyor onu içmemem lazim bizim işyeri çay yasak.Aslında yediklerin fena değil bitter mi aç hissettiriyor acaba.
Birde icmemeyi dene bakalım, alternatif ne olabilir Türk kahvesi severmisin, bı denesennescafe aç hissettiriyor onu içmemem lazim bizim işyeri çay yasak.
ben nescafe içmek de istemiyorum almişim. bi daha mi içmem.
onun yerine kayısılı yeşilçay içecegim :)
SüpermişAkşam yemeği 17.00
Köfte
Bol salata
Ayran
Erken kapatmışsın.acıkmaz misin?2. Ve son Öğünü 14.30 gibi yedim
Etli kuru fasulye
Salata
güzelmiş.Bende öğle yemeği olarak
1 bardak süt 2 ymk kaşığı yulaf 1 şeftali çok az tarçın bilendirlla bızztt içtim
Günaydın :)
Bugün hiç birşey yememeye karar verdim. Sadece çay, kahve, ayran ve soda içecem.
Yağhücreleriçnce su ile dolup kendini korumaya çalışır sonra küçülürmüş .haftada 1 tattık canım.Günaydın kızlar
Ben anlamıyorum dün o kadar dikkat etmeme rağmen ekmek Abur cubur yememe rağmen yine artı geliyorum kaç gündür aynı bi arpa boyu yol alamadım
Kilo yapıştı kaldı üzerime
Diyet kafasıyla değil sağlıklı beslenme ile yoluma devam edicem biraz kasmadan ayda bir kilo ve ya iki kilo versem yine iyi kalıcı olsun sağlıklı olsun belki böyle olur
Oh be :)Midem alışsın arınayım diye yapayım dedim. Sonrasında yine 2 öğün ve sağlıklı beslenme
Bence de .Bende tartıyı haftada bir yapmayı düşünüyorum çünkü her gün eksi gelmek mümkün olmuyor mesela bu gün 300 Gr düne göre artı çıktım demoralize olmaya gerek var mı.
Güven tabiverenlerden neyimiz eksik anacımAkşam yemeği 15.00 gibi yiyordum ama bu gün geç kaldım ve çocuklarla yemek istedim sanırım 17.30 gibi yiyeceğim
Yavaş yavaş kendime guvenmeye başladım. Yemekten sonra kaçamak yapmayacagima dair
Nescafe beni de acıktırıyor.nescafe aç hissettiriyor onu içmemem lazim bizim işyeri çay yasak.
Toz kahve granül .adi neydi ya nescafe gibi işte.markasını unuttum .kavanoza koymuştum.bana çok iyi geldi. Hem tok tutuyor.hem meto hızlandırıyorBirde icmemeyi dene bakalım, alternatif ne olabilir Türk kahvesi severmisin, bı denesen
Selam canım nasılsınSelam arkadaşlar
İlk zamanlar erken yiyordum ama yavaş yavaş akşam 17.00 gibi yiyeceğimErken kapatmışsın.acıkmaz misin?
güzelmiş.
Yağhücreleriçnce su ile dolup kendini korumaya çalışır sonra küçülürmüş .haftada 1 tattık canım.
Oh be :)
Bence de .
Güven tabiverenlerden neyimiz eksik anacım
Nescafe beni de acıktırıyor.
Ne biçim işyeriymiş.çaysız düşünemiyorum.
Toz kahve granül .adi neydi ya nescafe gibi işte.markasını unuttum .kavanoza koymuştum.bana çok iyi geldi. Hem tok tutuyor.hem meto hızlandırıyor
E yani bu akşam eşini yalnız bırakmaakşam yemeğinden kaçış yok
öğle yemeği yemedim arada 1 avuç leblebi yedim şimdi maden suyu
kahve ye fısat bulamadım bir türlü
Afiyet olsunBugünkü menü
kahvaltı
Yarım simit
1 yumurta ile menemen
1 dilim peynir
Ara 1 şade Türk kahvesi
1 hurma 1 kuru kayısı 2 adet ceviz
Öğle 1 bardak süt
2 yemek kaşığı yulaf az kakao ile yulaf lapası üzeri ne yarım muz
Ara 1 fincan yeşil çay 1 incir
Akşam balık salata 1 dilim ekmek
3 tl su yatana kadar olur
Günaydın ablacığım kaçamaklar seni yoldan çıkarıyorsa belli bir süre diyetinin dışına çıkma derim
Sev biraz kendini fatmam
Çektirme artıkİnşallah canım
Himmmm
Haklısın kuzum ya çok çekti Fatma elimden