Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun ben sufle yedim ama akşam üstü spor ile telafi edeceğim ve bugün bu saatten sonra hiçbirşey yemeyeceğim insallshSabah 15 dakikalıq egzersiz
Öğlene kadar 1 litre su
1 kupa yeşil çay
1 fincan şekersiz kahve
Öğlen 13:00
2 haşlanmış yumurta ve salata.
Afiyet olsun.Afiyet olsun ben sufle yedim ama akşam üstü spor ile telafi edeceğim ve bugün bu saatten sonra hiçbirşey yemeyeceğim insallsh
Aksam neler yediniz? Gün sonu tam menüyü yazarsaniz buluruz neden arti varSabah 15 dakikalıq egzersiz
Öğlene kadar 1 litre su
1 kupa yeşil çay
1 fincan şekersiz kahve
Öğlen 13:00
2 haşlanmış yumurta ve salata.
Belki sadece ödemdir ödem attırıcı içecek yapabilirsin moralini bozmadan inatla devam et inşallah giderAfiyet olsun.
Benim moralim çok bozuk 8 gündür diyetdeyim şekerli paketli qıdalar yağlı şeyler yemememe ve az yememe rağmen kilo almışım ağlamak istiyorum
1 bardak yağsız yoğurt 4 kaşık karabaşak birazda yeşil salataAksam neler yediniz? Gün sonu tam menüyü yazarsaniz buluruz neden arti var
Birden gidecektir insallah.diyette duraklama dobemleri odem tutma donemleri olur.istikrarli devam edenler kazanir1 bardak yağsız yoğurt 4 kaşık karabaşak birazda yeşil salata
Ben de yanlis birseyler yedim kahvaltida.Afiyet olsun ben sufle yedim ama akşam üstü spor ile telafi edeceğim ve bugün bu saatten sonra hiçbirşey yemeyeceğim insallsh
Inşallah su fazlalıklar hemen gider de nefsimizin istediğini çok abartmadan yerizBen de yanlis birseyler yedim kahvaltida.
Ama arada baharatli yogurdumu kahvemi icip aksami da ekmeksiz ve ayran ekleyerek kapatirsam telafi ederim umarim.yemesem iyiydi ama 1.5 aydir duruyordu.sirf yemeyeyim diye evdekilere de acmadimcokokrem
Karabasak ne oluyor bilemediğim icin b8rsey diyemedim. Gun sonu sabahtan aksama ne yediyseniz toplu yazın bakalim1 bardak yağsız yoğurt 4 kaşık karabaşak birazda yeşil salata
Aralıklı oruç yapıyorum saat 13:00 ilk öğünümüKarabasak ne oluyor bilemediğim icin b8rsey diyemedim. Gun sonu sabahtan aksama ne yediyseniz toplu yazın bakalim
Bu sekilde cok az besleniyorsun gibi ama neden ev yemegi salata et tavuk sebze yok aksamlariAralıklı oruç yapıyorum saat 13:00 ilk öğünümü
Saat 18:00 son öğünümü yiyorum.
Sabah kalktığımda ilk 2 bardak su içiyorum
15 dakikalık egzersiz yapıyorum
Sonra yeşil çay kahve ve içebildiğim kadar su içiyorum ilk öğünüme 1 saat kala.
İlk öğünümde 1-2 haşlanmış yumurta ve sebze salatası yiyorum küçük bi kap
Yemekden 1,5-2 saat sonra yine su içiyorum
Akşamda ya karabaşakla yoğurt yada yoğurt içine 3-4 kaşık yulaf atıb 15 dakika bekletib yiyorum
Acil kilo vermen gereken bir durum yoksa kendine zulmetme boyle canim.aksamlari sebze yemegi ya da et ye yaninda salata yogurt cacik vs ile.Aralıklı oruç yapıyorum saat 13:00 ilk öğünümü
Saat 18:00 son öğünümü yiyorum.
Sabah kalktığımda ilk 2 bardak su içiyorum
15 dakikalık egzersiz yapıyorum
Sonra yeşil çay kahve ve içebildiğim kadar su içiyorum ilk öğünüme 1 saat kala.
İlk öğünümde 1-2 haşlanmış yumurta ve sebze salatası yiyorum küçük bi kap
Yemekden 1,5-2 saat sonra yine su içiyorum
Akşamda ya karabaşakla yoğurt yada yoğurt içine 3-4 kaşık yulaf atıb 15 dakika bekletib yiyorum
insallah canim.Inşallah su fazlalıklar hemen gider de nefsimizin istediğini çok abartmadan yeriz
Afiwyet olsun canimMeraba kizlar. Bu sabah guzel bir kahvaltiyla güne basladim
Çabuk kilo vermek içinBu sekilde cok az besleniyorsun gibi ama neden ev yemegi salata et tavuk sebze yok aksamlari
Bu şekilde çabuk kg veremezsin maalesef. Detoks tarzi beslenme oluyor bu surekli olunca da vucut direnç gosteriyorÇa
Çabuk kilo vermek için