- 8 Aralık 2011
- 43.762
- 151.952
Çok aktif olduğu için hep burda görüştük bildiğim kadarıyla sosyal medyada kullanmıyorUlaşabilecek kimse yok mu acaba bende daha çok merak ettim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok aktif olduğu için hep burda görüştük bildiğim kadarıyla sosyal medyada kullanmıyorUlaşabilecek kimse yok mu acaba bende daha çok merak ettim şimdi
Geçmiş olsun canım taşınmak zor bilirim Allah yardımcın olsunCanım bende bir ara sağlık iligi bazı sorunlarla uğraştım toparlamak üzereyim çok şükür bu aralar taşınma telaşım var
Çok şükür canım bir iki aydır daha iyiyim bazı sıkıntılar vardı biliyorsun çok şükür yavaş yavaş yoluna giriyo
Çok şükür canım dahada güzel olsun inşallahÇok şükür canım bir iki aydır daha iyiyim bazı sıkıntılar vardı biliyorsun çok şükür yavaş yavaş yoluna giriyo
İnşallah canımÇok şükür canım dahada güzel olsun inşallah
Sağol canım toplamak elemek beni rahatlatıyor sadece bekleme sıkıcı doğal gaz bağlanmasını bekliyoruz o da temuzu bulur diyorlar sanırım iş yerleşmeKte o sürecinde atlatırsam daha rahat olacak inşallahGeçmiş olsun canım taşınmak zor bilirim Allah yardımcın olsun
Kolay geçsin inşallahSağol canım toplamak elemek beni rahatlatıyor sadece bekleme sıkıcı doğal gaz bağlanmasını bekliyoruz o da temuzu bulur diyorlar sanırım iş yerleşmeKte o sürecinde atlatırsam daha rahat olacak inşallah
Sağol canım inşallahKolay geçsin inşallah
İnşallah inşallah benimde devamlı aklımdaAh Sarayca neden habersiz çekip gittin. İnşallah kötü birşey olmamıştır
Selam nasilsin migim
İyiyim canım çok şükür sen nasılsımSelam nasilsin migim