- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
-
- Konu Sahibi muhursuzpusula
- #1.401
Canım okuduğum kadarıyla inan senin için en hayırlısı bu. Sen değerlisin ve kimse aşkından ölmedi şimdiye kadar. İnan unutuyorsun aklına bile gelmiyor. Karşına çok daha iyisi çıkacak. Hepimizin başına benzer olaylar geldi. Unutamam olmaz ölürüm dedik şimdi hatırlayınca çocuk muşum diyorum kendime. Aşk bir süre sonra çok arka planda kalıyor önemli olan saygı ve huzur sakın üzülme hepsi geçecek.Kuzum önemli şeyler oluyor evet :) Rabbim burda ettiğim duaların bir kısmını kabul etmedi ama kötü manada demiyorum daha iyisini hazırlıyor belli ki :) bugüne de çok şükür. Kavuşma için çok dua ettiğim kişi ile tamamen yollarımızı ayırdık. Bugün ailem eşyalarımı almaya gittiler. Vardır bunda da bir hayır
Allah razı olsun canım, burada birbirimizi hiç tanımamamıza rağmen bu sürecimde bu yazdıklarınızla bile öyle güç veriyorsunuzki. Belki de diyorum burada inşallah barışırız herşey düzelir evleniriz diye ettiğimiz dualar beni korumak için ondan kurtulmama vesile oldu bilemem. Belki daha da kötüsü olabilirdi ondan kurtuldum.Canım okuduğum kadarıyla inan senin için en hayırlısı bu. Sen değerlisin ve kimse aşkından ölmedi şimdiye kadar. İnan unutuyorsun aklına bile gelmiyor. Karşına çok daha iyisi çıkacak. Hepimizin başına benzer olaylar geldi. Unutamam olmaz ölürüm dedik şimdi hatırlayınca çocuk muşum diyorum kendime. Aşk bir süre sonra çok arka planda kalıyor önemli olan saygı ve huzur sakın üzülme hepsi geçecek.
Bak seni Allah kurtarmış canım böyle bir adamla evlenip hayatını mahvedeceğine en fazla bir ay ağlarsın sonra herşeyi unutursun. Hepimiz huzurlu ve mutlu olmak umuduyla evleniyoruz çile çekmeye değil. Sende hayırlısıyla gönlüne göre bir insanla hayatını birleştireceksin inşallah. Karanlığın ardı aydınlık hiç üzülmeAllah razı olsun canım, burada birbirimizi hiç tanımamamıza rağmen bu sürecimde bu yazdıklarınızla bile öyle güç veriyorsunuzki. Belki de diyorum burada inşallah barışırız herşey düzelir evleniriz diye ettiğimiz dualar beni korumak için ondan kurtulmama vesile oldu bilemem. Belki daha da kötüsü olabilirdi ondan kurtuldum.
Daha dün çeyizlerimi vs almaya gitti ailem, onunda abisi gelmiş ve kurtuldunuz benim kardeşim normal değil vs demiş. Kızınıza hiç yüklenmeyin çok selam söyleyin şansı bahtı hep açık olsun demiş. Çok şükür haklılıyım herkes tarafındanda görülüp biliyor ya buna da şükrediyorum artık.
Canım hiç sıkma canını böylesi hayırlıymış demek ki. Daha iyi şeyler bekliyor seni demek ki vardır bunda da bizim bilmediğimiz bir hikmetKuzum önemli şeyler oluyor evet :) Rabbim burda ettiğim duaların bir kısmını kabul etmedi ama kötü manada demiyorum daha iyisini hazırlıyor belli ki :) bugüne de çok şükür. Kavuşma için çok dua ettiğim kişi ile tamamen yollarımızı ayırdık. Bugün ailem eşyalarımı almaya gittiler. Vardır bunda da bir hayır
Allah razi olsun tum dua arkadaslarimdan ve ozellikle senden. Yeni dularda bulusuruz insallah
Eski listemizde eksikler var onlar tamamlayınca yeni liste için paylaşacağımmuhursuzpusula yeni liste başlayacak mı .Beni de ekleyin lütfen
OKUDUM BN CANIMA Aylinnn_06 2. hatmi için bildirim yapmayanlar;
aysenurt3991
muhursuzpusula 2. hatmi için bildirim yapmayanlar;
aysenurt3991
bebekedi için bildirim yapmayanlar;
aysenurt3991
Calypso95 için bildirim yapmayanlar;
Aktif Lora
B Bademmm388
honeymilkkk +1
aysenurt3991
talena +1
A Aylinnn_06 3. hatmi için bildirim yapmayanlar;
aysenurt3991
Larka
miyomim
bebekedi
Aktif Lora
M M_atruska
R rana20 2. hatmi için bildirim yapmayanlar;
Aktif Lora
M M_atruska
honeymilkkk +1
aysenurt3991
Larka
miyomim
bebekedi
Calypso95
edaecoo
Arkadaşlar okuduğunuz halde sizi etiketlemişte olabilirim gözümden kaçmış olabilir. Yinede okuduysanız tekrar bildirirseniz çok sevinirim
Aminn
Hatırlamıyorum ama okuyacağım mesai çıkışı canımA Aylinnn_06 2. hatmi için bildirim yapmayanlar;
aysenurt3991
aysenurt3991
aysenurt3991
Aktif Lora
B Bademmm388
honeymilkkk +1
aysenurt3991
talena +1
aysenurt3991
Larka
miyomim
bebekedi
Aktif Lora
M M_atruska
Aktif Lora
M M_atruska
honeymilkkk +1
aysenurt3991
Larka
miyomim
bebekedi
Calypso95
edaecoo
Arkadaşlar okuduğunuz halde sizi etiketlemişte olabilirim gözümden kaçmış olabilir. Yinede okuduysanız tekrar bildirirseniz çok sevinirim
A Aylinnn_06 ve R rana20 icin okundu allah kabul etsinA Aylinnn_06 2. hatmi için bildirim yapmayanlar;
aysenurt3991
aysenurt3991
aysenurt3991
Aktif Lora
B Bademmm388
honeymilkkk +1
aysenurt3991
talena +1
aysenurt3991
Larka
miyomim
bebekedi
Aktif Lora
M M_atruska
Aktif Lora
M M_atruska
honeymilkkk +1
aysenurt3991
Larka
miyomim
bebekedi
Calypso95
edaecoo
Canım benim gözümden kaçmış kusura bakma okundu sayabilirim şimdi başlıyorumA Aylinnn_06 2. hatmi için bildirim yapmayanlar;
aysenurt3991
aysenurt3991
aysenurt3991
Aktif Lora
B Bademmm388
honeymilkkk +1
aysenurt3991
talena +1
aysenurt3991
Larka
miyomim
bebekedi
Aktif Lora
M M_atruska
Aktif Lora
M M_atruska
honeymilkkk +1
aysenurt3991
Larka
miyomim
bebekedi
Calypso95
edaecoo
Kuzum arkadaşların hepsine okudum.eksigim yok.ama kaç gündür netim yoktu yazamadımA Aylinnn_06 2. hatmi için bildirim yapmayanlar;
aysenurt3991
aysenurt3991
aysenurt3991
Aktif Lora
B Bademmm388
honeymilkkk +1
aysenurt3991
talena +1
aysenurt3991
Larka
miyomim
bebekedi
Aktif Lora
M M_atruska
Aktif Lora
M M_atruska
honeymilkkk +1
aysenurt3991
Larka
miyomim
bebekedi
Calypso95
edaecoo