🌺 Salat-ı Tefriciye 🌺

Okudum Allah kabul etsin inşallah

Arkadaşlar herkesin listesini paylaştık. Artık sadece eksikler var onlar tamamlandıkça herkesin duasıda tamamlanmış olacak takip ediyorum.

Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah
anaaa ben hala elimde zikirmatik tefriciye okuyordum ama olmas ki böyleeee
maşallah hepimizeee ALLAH razı olsun canımm emeklerin için uğraşların için hakkını helal et liste devam ederse elbette ki varım

anaaa ben hala elimde zikirmatik tefriciye okuyordum ama olmas ki böyleeee
maşallah hepimizeee ALLAH razı olsun canımm emeklerin için uğraşların için hakkını helal et liste devam ederse elbette ki varım
İnşallah canım eksikler tamamlansın hemen başlayalım istiyorum bende öyle çok ihtiyacımız var ki :) çok kötü günler yaşıyorum ama belki de Rabbim dualarımı beni kurtararak kabul etti diyorum

Rabiaya da okudum canım Allah kabul etsin inşallah muhursuzpusula bu arada sen be yaptın önemli şeyler oluyor sanki
Kuzum önemli şeyler oluyor evet :) Rabbim burda ettiğim duaların bir kısmını kabul etmedi ama kötü manada demiyorum daha iyisini hazırlıyor belli ki :) bugüne de çok şükür. Kavuşma için çok dua ettiğim kişi ile tamamen yollarımızı ayırdık. Bugün ailem eşyalarımı almaya gittiler. Vardır bunda da bir hayır

İnşallah canım eksikler tamamlansın hemen başlayalım istiyorum bende öyle çok ihtiyacımız var ki :) çok kötü günler yaşıyorum ama belki de Rabbim dualarımı beni kurtararak kabul etti diyorum
Bende merakla bekliyorum baslamasinikendim ayrı başlamıştım ama bu türlü okuyamıyorum böyle olunca her gün okuyorum iyi oluyor

Olmuyorsa Rabbim gerçekten daha güzelini nasip edecektir canım bu her zaman böyle olur inan bana, kendine biraz zaman tanı sakinleş sonrası ALLAH KERİM

Hayırlısı olsun canım, Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Bizim bilemediğimiz bir sır muhakkak vardır. Yaşayıp göreceğiz, yeni liste olursa bende olmak isterim

Bende bugün akşam başlayabilirim Allah izin verirse malum durumum vardı başlayamadım ama birisi bana detaylı bir şekilde anlatabilirmi nasıl okuyacağım niyetim önce Allah rızası için sonra tüm aile içi huzursuzluk maddiyat ve çocuklarımızın hayırlı Salih ve Saliha olmaları

Yanlızca kendim için değil grubumuzda olan tüm bayanlar ve cümle ehli iman için

Okudum, Allah niyetini kabul etsin

Canım bazen bir şey bitiyorsa daha güzellerine yer açmak için oluyor hiç canını sıkma ve hep hayırlısını iste inşallah en güzeli olur senin için bu arada ben yeni listede olamicam canım inşallah sonraki seferlere

Ar
Arkadaşıma da okudum Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…