• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Salarm ok yalanyor hergn ykamk zorunda kalyorum ne yapsam

Amorous

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
143
2
116
37
İstanbul
arkadaşlar valla bıktım bu saçlarımdan hergün yıkıyorum öğleye kadar yağlanıyor. Her gören halime üzülüyor ne yapsam ne kullansam iyi gelir yardımcı olur musunuz?:enbuyukkk:

clear kullan cnm hem kepek bırakmıyo hem de saçların yağını bayaaa alıyo opuyorumnanaktan

canim saclar cok yikanmaktan yaglaniyor genelde. bence hergun yikama yaglansada.
bir haftada iki gunde bir yika sonrada uc gunde bir. boylece saclarin kisa surede yaglanmaz..
saclarini yikayincada bir defa sampuanla ama eline azcik koy sonra saclarina sur sonrada sac kremini sur. saclari cok yikamakta iyi deil saclar icin.

valla benmd eyaglanıodu cokk..dogum yaptım aynalara bakamaz oldum :))) vakıt kalmıo:))) sacımı hep topuz yapıom..hıc acmıom ama yat kalk topuz:))) vallada artık yaglanmıo deneyınnnnnnnnnn

her gün yıkayınca saçın yağ dengesi bozuluyor daha çok yağlanıyor. benim de bi zamanlar çok çabuk yağlanıyordu her sabah duş alıp çıkıyordum evden akşama kadar yapışıyordu resmen. sonra sabrettim her gün yıkamadım düzeldi şimdi. ayrıca; yediklerimizle de alakası var saç yağlanmasınınyağlı şeyleri az yemek gerekiyor. bi de yağlı bi cildiniz varsa saçlarınızı yüzünüze değdirmemeye çalışın yüzdeki yağı da çekip daha çabuk yağlanabiliyor saçlar.

Back