Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Salar 2 yldan fazla dklenlerin Salar dzelmiyormu:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
:içelim: ipek napalım unuturuk belki :sm_cool:

:içelim:
içelim kader arkadaşım
kaderimiz güsel olsun inşallah

kızlar ben de geleyim içmeye ama ben su içeyim:)

bende ayran içiyorum zaten teologcummkaydirigubbakcemile3

: kafa işte anlamıo halbuki kel kalınca üşücek hiç bakmasın peruk falan almam öle kel kel dolaşıırım oda üşür
kaydirigubbakcemile düşünsene sevdiğin adam kaçıracak seni nerenden tuutp kaçıracak saç olmaynca

kansızlıktan dirimcim bir diyet yaptım 2 yıl evvel ondan sonra hayretmedim
allahım ne olur saç dökülmem dursun tekrar eski gürlüğüne ulaşsın
böyle sorun yaşayıp mutlaka düzelen insalar vardır ama bu siteye girmezler tabi keşke biri çıksa da benim seyrelmişti şimdi düzeldi gürleşti dese ilaç gibi gelecek bir çift söz ya o kadar duymaya ihtiyacım var
canım diyetten oluyor tabi
bazı insanlarda kansızlığı vücut yaparmış ama
bide her kansız,demir eksikliği olan hastanın saçı dökülmez ki
ozaman sokakta yaşayan insanların saçlarının kel olması gerekirdi dimi ama kaydirigubbakcemile3

dirim doğum deme yaf ben bu psikolojiyle ne evlenebilirm ne de bi çocuğun sorumluulupun alabilirim.

sen hamilesin galiba hayırlı olsun sağsalim al eline inşallah çocuğunu

valla ipekle ben zaten müdavimleri olduk yakında bu bölümde mod olarak çıkacaz:hulya:
canım hamile değilim,:asigim:
canım düğün streside çok saç döküyor ya
:delphin:

Son düzenleme:
tabiki canım doktor dedi zaten kanları 7 lerde hatta 5 lerde olanlara üniteyle kan veriyoruz ama saç dökülme probleri yok dedi benim diyet yaptığım sırada çok büyük sıkıntı atlatmamın da etkisi var ona eminim.

aklıma hep bi hikaye gelir
kraliçenin 3 tel saçı varmış
sabah uyanmış,
bugün saçımı öreyim demiş
ertesi gün bi bakmış 2 tel saçı kalmış,
bugünde ortadan ikiye ayırayım demiş
ertesi gün olmuş bide bakmış 1 tel saçı kalmış
bugünde arkaya tarayım demiş
ertesi gün olmuş
bakmış ki bide ne görsün
hiç saçı kalmamış
aman saç derdim kalmadı demiş kafamçokkarıştı

dirimcik folikülde flaan demişler erkn değil mi die hamilelik için bne de öle sandım nese erteliorum o zaman lafımı :ecrin_bebek:

o yazıyı ben de okudum vallaha ben o kadar olumlu bakamam .

demire gelince bazı arkadaşlar yazmıştı demir toppiğnde demirim yerine gelince dökülme durdu die demir ve çinko nun önemini biliorum ama genetik yatkınlık galiba dediğin gibi....

senağlama
yeterki güp gür saçlarım olsun da ben razıyım onlara şekiller vermeye.

ipekcik vallaha yaazın dert yanardım çok terletio dio şimdi keşke öle olsalarda terletseler yaf.
şimdi de üşütüolar mafoldumben

ya kizlar benimde sacim cok dökülüyor yaklasik 2 yil olmustur heralde:sm_confused:
öyle kalin saclarim vardiki tokalar tutmazdi gürdü... hormonlardanda olabiliyomus bende de zaten erken menopoz teshisi konud acaba ondanmi yada herhangi bir vitamin eksikligindenmi..avuc avuc elimi her sacima atisimda ... banyoda.. banyodan sonra tararken...artik saclarimi yikamak istemiyorum nerdeyse:çok üzgünüm: cok seyrelme var sacimda nerdeyse kafa tasimin sekli cikti ortaya :roflol: :roflol: hay allahim ya hem anlatiyorum hem güllüyorum iyice sastim kaldim... simdi bir sampuan aldim bakalim sac dökülmesine karsiymis 2 oldu kullandim biraz sanki azaldi gibi ama bakalaim insallah tamamen durdur ve yeni saclar cikar:Saruboceq:

dirimcik folikülde flaan demişler erkn değil mi die hamilelik için bne de öle sandım nese erteliorum o zaman lafımı :ecrin_bebek:

o yazıyı ben de okudum vallaha ben o kadar olumlu bakamam .

demire gelince bazı arkadaşlar yazmıştı demir toppiğnde demirim yerine gelince dökülme durdu die demir ve çinko nun önemini biliorum ama genetik yatkınlık galiba dediğin gibi....
sen hangisisin peki canım merak ettim :kedi:
kayıt oldun dimi :kedi:
ben giremiyorum her zaman yasaklı çünki :gitme:

ya kizlar benimde sacim cok dökülüyor yaklasik 2 yil olmustur heralde:sm_confused:
öyle kalin saclarim vardiki tokalar tutmazdi gürdü... hormonlardanda olabiliyomus bende de zaten erken menopoz teshisi konud acaba ondanmi yada herhangi bir vitamin eksikligindenmi..avuc avuc elimi her sacima atisimda ... banyoda.. banyodan sonra tararken...artik saclarimi yikamak istemiyorum nerdeyse:çok üzgünüm: cok seyrelme var sacimda nerdeyse kafa tasimin sekli cikti ortaya :roflol: :roflol: hay allahim ya hem anlatiyorum hem güllüyorum iyice sastim kaldim... simdi bir sampuan aldim bakalim sac dökülmesine karsiymis 2 oldu kullandim biraz sanki azaldi gibi ama bakalaim insallah tamamen durdur ve yeni saclar cikar:Saruboceq:
canım menapoza giren bayanların saçında dökülme oluyor
hormonlarla ilgili olabilir

nie yasaklı eşin mi yasakladı.

kayıt oldum ama pek aktif değilim .sevemedim o siteyi

kurum bazı siteleri yasaklıyor canım
her zaman giremiyorum
neden sevemedin ki?
ben çok şey öğrendim ordan

üyeler falan ilgili alakalı,gerçekten hiç duymadığım şeyler öğrendim fakat ısınamadım

ipek ben sana söledim yahu genelde genetik dökülmeleri olanların takıldığı mekan:teselli:

hımm anladım cnm ama insanın psikolojisini bozar öyle siteler.

Back