Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım diyetten oluyor tabikansızlıktan dirimcim bir diyet yaptım 2 yıl evvel ondan sonra hayretmedim
allahım ne olur saç dökülmem dursun tekrar eski gürlüğüne ulaşsın
böyle sorun yaşayıp mutlaka düzelen insalar vardır ama bu siteye girmezler tabi keşke biri çıksa da benim seyrelmişti şimdi düzeldi gürleşti dese ilaç gibi gelecek bir çift söz ya o kadar duymaya ihtiyacım var
canım hamile değilim,:asigim:dirim doğum deme yaf ben bu psikolojiyle ne evlenebilirm ne de bi çocuğun sorumluulupun alabilirim.
sen hamilesin galiba hayırlı olsun sağsalim al eline inşallah çocuğunu
valla ipekle ben zaten müdavimleri olduk yakında bu bölümde mod olarak çıkacaz:hulya:
sen hangisisin peki canım merak ettim :kedi:dirimcik folikülde flaan demişler erkn değil mi die hamilelik için bne de öle sandım nese erteliorum o zaman lafımı :ecrin_bebek:
o yazıyı ben de okudum vallaha ben o kadar olumlu bakamam .
demire gelince bazı arkadaşlar yazmıştı demir toppiğnde demirim yerine gelince dökülme durdu die demir ve çinko nun önemini biliorum ama genetik yatkınlık galiba dediğin gibi....
canım menapoza giren bayanların saçında dökülme oluyorya kizlar benimde sacim cok dökülüyor yaklasik 2 yil olmustur heralde:sm_confused:
öyle kalin saclarim vardiki tokalar tutmazdi gürdü... hormonlardanda olabiliyomus bende de zaten erken menopoz teshisi konud acaba ondanmi yada herhangi bir vitamin eksikligindenmi..avuc avuc elimi her sacima atisimda ... banyoda.. banyodan sonra tararken...artik saclarimi yikamak istemiyorum nerdeyse:çok üzgünüm: cok seyrelme var sacimda nerdeyse kafa tasimin sekli cikti ortaya :roflol: :roflol: hay allahim ya hem anlatiyorum hem güllüyorum iyice sastim kaldim... simdi bir sampuan aldim bakalim sac dökülmesine karsiymis 2 oldu kullandim biraz sanki azaldi gibi ama bakalaim insallah tamamen durdur ve yeni saclar cikar:Saruboceq: