• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Salar 2 yldan fazla dklenlerin Salar dzelmiyormu:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zlmm

artık böyle
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
902
43
118
Ankara
arkadaşlar böle bi yazı okudum çok üzüldüm.var mı bunun aslı sizce yaa.

benim 2 yıl olcak of of of

peki seyrelme olmadı mı benim öle böle dökülmüyo yerler üstüm başım ne zaman elimi atsam elimde kalıo saçlar.

zlmm günaydın canım
bu yazıyı nerde okudun?
ama doktor bazı insanların saç yapısı farklıdır dedi
o döngü daha hızlı işler dedi
saçın dökülüp geri çıkması yani

Son düzenleme:
dirimcim günaydın yine bu sitede baya bi uzun yazı .
çok korktum etkileniorum hemen herşeyden .

canım allah korusun ya benimde 2 yıl olcak ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum
saçları eski gürlüğüne ulaşan arkadaşlarda bu topikte ne arasın cevap gelmiyor diye üzülme.
ama geçecek ya atlatıcaz inşallah

arkadaşlar bu durum insandan insana değişir benim 10 yıldır dökülüyor kimi zaman seyreliyor kimi zaman dökülme durup gürleşiyor şuan berbet durumda ama inannıyorum ki tekrar düzelecek stres en büyük faktör

yaaa benim snelerdir dökülür, bakım yaparım toparlar sonra tekrar dökülür, bu böyle gelir gider :hulya:. Bakım yapın boş bırakmayın saçlarınızı hiç de bişey olmaz zemuszemus

arkadaşlar bu durum insandan insana değişir benim 10 yıldır dökülüyor kimi zaman seyreliyor kimi zaman dökülme durup gürleşiyor şuan berbet durumda ama inannıyorum ki tekrar düzelecek stres en büyük faktör

doktor ne teşhis koydu?Bu 10 sene önceki ilk dökülme birdenbire mi başladı canım?Peki dökülmenin fazlalaştığı zamanlarda seyreldiğinde çok mu belli oluyor?Geçmiş olsun...

kızlar daha doğumdan sonrada dökülme olacak akannehir
çevremde çok görüyorum saçları dökülen yada dökülmüş
yediklerimizden mi acaba?
yada genetik olabilir ya

kansızlıktan dirimcim bir diyet yaptım 2 yıl evvel ondan sonra hayretmedim
allahım ne olur saç dökülmem dursun tekrar eski gürlüğüne ulaşsın
böyle sorun yaşayıp mutlaka düzelen insalar vardır ama bu siteye girmezler tabi keşke biri çıksa da benim seyrelmişti şimdi düzeldi gürleşti dese ilaç gibi gelecek bir çift söz ya o kadar duymaya ihtiyacım var

güzelim senin o dediğin hücreler ölünce geçerli.iki yıldır kadının saçı açılmıştır ve hücreler ölmüştür gelmez tabi.bi de saç bu kiprik değilki çıkınca uzayıp aynı boya yetişsin.bu arada şu sarmısak püreli karışım işe yarıyor bayağı farkediyor saç ama ondan da bıktım yaw.geçen sene yaptım inanılmaz saç çıktı kuaförüm bile şaşırdı ama kokuyorum ya işte her banyodan sonra.saçımı kendi rengine boyadım da öyle kestim kokusunu. şu ara mevsimsel dökülmeler başladı kızlar.yapraklar dökülüyor saçlar dökülüyor dökülüyor da dökülüyor valla
ha kızlar şu ara bitki derman dikkatimi çekiyor kullanan var mı

Son düzenleme:
dirim doğum deme yaf ben bu psikolojiyle ne evlenebilirm ne de bi çocuğun sorumluulupun alabilirim.

sen hamilesin galiba hayırlı olsun sağsalim al eline inşallah çocuğunu

valla ipekle ben zaten müdavimleri olduk yakında bu bölümde mod olarak çıkacaz:hulya:

kızlar ben 10 gündür falan şu karanfilli karışımı kullanıyorum gerçekten etkisi var daha bir gür görünüyo saçlarım ve uzamasında acaip etkisi var (eşim söyledi bunu)şurdan biliyorum o minikminik her yerden çıkan saçlarhani şu diken gibi görünen bu saçlar kökleri zayıf olan saçlarmış biraz uzar dökülür sonra tekrar çıkarmış şimdi o minik saçlarımda karıştı diğerlerinin içine inşallah yeni saçlar da çıkar kökleri güçlendiriyosa diğer zayıf köklerden çıkacaktır mutlaka bu karışımı yazan arkadaştan Allah razı olsun...

senağlama :roflol:
ağlayım mi güleyim mi şaşırdım artık valla.

:roflol:sedaantalya valla kafam elimden çektiği kadar bişeyden çekmedi ısırganlar lavantalar sarımsaklar ampuller of fof of bi karanfil kaldı onuda mı denesem acaba nasıl kullandın anlat bari onuda listeme ekleyim

:roflol:sedaantalya valla kafam elimden çektiği kadar bişeyden çekmedi ısırganlar lavantalar sarımsaklar ampuller of fof of bi karanfil kaldı onuda mı denesem acaba nasıl kullandın anlat bari onuda listeme ekleyim
bi arkadaş yazmış ya burda 1 avuç karanfili yarım litre suya koyup 1 gün bekletiyorum karanlık bir yerde sonra 2 günde 1 diplere masaj yapıp 2 saat bekletip yıkıyorum dökülmeye çok etki etti diyemem ama uzatmaya baya baya o minik saçları bile

ben inanmıom hiç bu karanfile, zeytinyaplı sarımsak yaramayan kafama bu mu yarıcak Çok üzgünüm çoook .ne kafa bendeki de inat edio illa dökecem bu saçları diye kel kalınca rahtlıcak ağır gelio heralde saçlar yasakkelime:mymeka:

Back