salaklık yapıyorum ama pişman diilim

iyi bi hayat dersi almak istiyorsan affetmelisin bence...bi daha seni aldattığında -ki %99 yapacaktır- ya da bi şekilde gerçek yüzünü tekrar gösterdiğinde; gereksiz merhametinin, dış görünüşe aldanmanın, güvenini sarsan birine tekrar güvenmenin, her kararının hatta düşünce tarzının bile nelere mal olabilceğini çok güzel biçimde öğrenmiş olursun...

Insan asikken bir cok seyi gormezden gelir, ne asik olan baskalarini anlar nede baskalari asik olani. Bu yuzden biz ne desek, sen yine kalbini dinleyeceksin, cunku ask bazi insanlar icin mantik dinlemez.

Yalniz sunu unutma canim. Erkeklerin duygulari cok anliktir. Bunu kendi babamdan, kardesimden, sevdigimden ve etrafimdakilerden goruyorum.

Bir tanidigim cok sevdigi bir kizla evlilik yapti. Anlasamadilar, cocuk kiza karsi kotu davraniyordu,bi sure icin ayrildilar. Sonra pisman oldu.
Ben onsuz yapamam, onsuz yasayamam, onsuz nefes alamiyorum diyordu. Kara sevda bu cocugunki diyorduk.
Neyse birlestiler tekrar.
Sonra tekrar bir ayrilik yasadilar.
Cocuk yine basladi onu seviyorum onsuz yapamam sudur budur, kendini toparlayamadi.
Neyse aradan 1 yil gecti, baska bir kizla tanisti, hatta kizida kacirdi ve bu ay evleniyorlar.

Bir yil once, "onsuz nefes alamiyorum" dedigi kadini bir cirpida unuttu.

Erkekler boyle canim. Onlarin duygusalliklari, pismanliklari baska biriyle tanisana kadar.

Iyi dusun.

Son düzenleme:
Seninle birlikde aldigi arabaya binebilmis hayret ama en azindan seni düsünüp üzülmüs:)
Cok üzüldüm beyfendiye zayiflamismis yapma be canim Aldatan inan bir kere daha bir kere daha aldatiyor Seni anliyorum Seviyorsun bende seviyorum diye affettim ama tekrari geldi Arkadaslar cok güzel yorumlar yapmis bence sen onlari dinle yüregine söz gecirebilirsen

3 sene seninle cikip da hala eski kiz arkadasindan intikam almayi dusunen bir adam onu unutmamis bence. Simdi affedersin, 3 gun sonra gene onun pesine gider daha cok uzulursun guzelim.

Ha ama yarin keske bir firsat daha verseydim diyeceksen o zaman sen bilirsin...

önceki konunu da şimdi okudum.
Sakın ve sakın -başlıkta kendin de yazdığın gibi- salaklık yapma :mymeka:
Çok pişman olursun.

neden bu kadar yufka yürekli oluyorsunuz neden acıyorsunuz..bir zaman gelirki acınacak hale siz düşersiniz..kararlı olun ve bence okulunuza endekslenin...

hepiniz haklısınız önüme bakmalıyım, seven insan ki seviyorsa eğer zaten geri gelecektir. teşekkür ederim...

İlk ve son diye bir şey yok , yapan bir daha yapar belki daha kötüsünü yapar .Yanlışa taviz verdin mi devamı gelir ben ona inanırım öyle bilirim .

konuyu ilk actiginda okumustum cevap olarak sadece AFFERIN yazip cikacaktim ama
internetten cikmak zorunda kaldim ..

sana kocaman bir afferinnnnnnn..

Neden mi bu kadar seyden sonra halla onunla ayni arayabaya binip yanagini oksuyorsun
oturup ayaklarini opseydin beni affet diye
kusura bakma ama sen bu sekilde davrandikca dahaaaa cok aldatilirsin nednem mi
bu durumda o senin pesinde kosacakken sen resmen onun pesinden kosuyorsun

arkadaşım özet geçiym eski sevgilisinden (6 sene çıkmışlar) intikam almak için onunla konuşmaya başlıyo ve o dönem benim ona çok kötü davrandığım bi dönem ve sanal seks falan yapıyolar bi kaç kere. kız bunu boynuzlamış hep o yüzden intikam alıcaktım diyo ama sonra noldu bende bilmiyorum diyo.. bide bana geçen gün şey dedi msnimi artık kullanmıyorum dedi herkesi sildim engelledim dedi. telefonumu da o öbür turkcell hattım var ya onu kullanmayı düşünüyorum dedi. bunlar o kızla görüşmüyorum artık demek oluyo tanıyorum bu adamı çünkü.

sana inanmıyorum sen bu adamı affetmeyi düşünüosun ha
ne kadar da sevsem asla affetmem seni sevse gercekten böle bişiyi bırak yapmayı aklından bile geçirmezdi o sevgilisinnden intikam aldı seni aldattı kızın ona yaptğını sana yaptı ne anladım sende yap böle dönün durun intikam alarak birbirinizden
kusura bakma yinede benim düşüncem yani

eseacım sonuç şu o bu değil bnm anladığım demim gayet açık bu çocuk bilerek ve isteyerek yapmış inkam lafı sadece erkeklerin kaçamak olarak verdiği cvplardır shift sende bu çocuğa eğerki dönersen ki dönmeye niyetlisin hayatının en büyük hatasını yaparsın ailen birşey biliyorki senin uzak durmanı istiyor büyük sözü dinle bu çocuktan hiçbişey olmaz seven insan bikere bukadar saçma cvplar veremez emin ol o senin için saçı sakalı birbirine girmemiştir gösteriş bunların hepsi bu kadar kör olma sanada şunu söylim bir erkeğin hayatında uzun vadeli bir geçmişi varsa o kişi hep galip gelir sen sadece piyon olursun biraz ağır oldu ama gerçek bu aklını başına topla ve hayatına dvm et sen daha iyisini hak ediyorsun bence...

bneim hayatımda bazı olayların geri dönüşü yoktur:kızgın:.bunun en başındada aldatmak gelio canım.eğer benim sevdiğim adam beni aldatcak olursa bedenen veya ruhen ben o kişye gözümün ucuyla bile bakmam.hele hele intikamdı vs.gibi şeylere avutuosa diecek başka bi lafım olmaz.seni seven ama gerçketen seven adam seni aldatmaz.sen ne kadarda desen 3 sene çıkmışız ama bu çocuk sene o senenin içinde aldatmış.ama sen bi kere kararını vermişsin.ne yapacağın aklında belirlernmiş.biz yok etme desekte:eek:klava: sen yine kendi aklınla devam ediceksin.fakat kabul ettiğin taktirde yine aynı şey başına gelirse kesinlkle karşında erkeği suçlama.o zaman tek hatalı sen olucaksın.bunu iyi düşün.çnkü sen bile bile eyvallah diosun tatlımm a.s.

hepiniz haklısınız önüme bakmalıyım, seven insan ki seviyorsa eğer zaten geri gelecektir. teşekkür ederim...

benim akli melekerimde bir sorun mu var yoksa "seviyorsa geri gelecektir" mi yazmışsın??

kimi seviyorsa,seni mi?

al oku da seviyor mu sevmiyor mu gör!!!

bundan 2 buçuk sene önce, üniversiteye başladığım ilk gün gördüm onu, baktım durakladım yürüyemedim bir süre, o saniye allahım ben bu adamla evlenicem dedim.zamanla birbirimizi tanıdıkça bunun arabası olduğunu, 5 senelik bir sevgilisini olduğunu öğrendim bunun üzerine kendimi çektim tamamen kimsenin ilişkisini bozmayı aklımdan geçiremezdim. arabası olduğunua gelince okulun ilk günleri sonuçta herkes kendine yamanmak için arabalı birini arıyo bu kızlar gibi gözükmek istemedim. bir gün bunun moralinin çok bozuk olduğunu gördüm, ne oldu diye sorduğumda ilişkisinini bittiğini kızın onu defalarca aldattığı aldatmakla kalmayıp kızı tuvalette başka erkeklerle yakaladığını anlattı. zor günlerinde destek oldum. daha sonra yemeğe çıkmaya başladık beraber. en sonunda bi baktım sevgiliyiz. havada yürüyordum resmen,inanamıyordum ilk defa aşık olduğum bi insanla birlikteydim. zaman geçti birlikte ortak bi hayat kurduk, fakat günün birinde babası bunun arabası sattı. çok üzgündü ve dedim ki üzülme hayatım beraber para biriktirip yeni araba alırız. bu günden sonra 1 buçuk sene para biriktirdik beraber. para harcamamak için günde 6 km yürüdüm onunla kışın ayazında beraber vakit geçirdiğimiz yer bir parktı orda oturup soğuktan donarak sohbet ederdik. bu günden bu güne demedim ki gidip bi çay içelim. daha sonra ailesiyle tanıştım, ölmeden önce görsünler evleniceğim kızı diyip. bu şekilde 2 buçuk sene geçti herkes bizi parmağıyla gösterirdi ilişkimizi sevgimizi. ve ona olan aşkım ilk günki gibiydi. geçen hafta okula laptopuyla geldi, akşam bende kalmasını istedim çünkü hazırlamam gereken bir konu vardı ona. bu arada onun ödevlerini bile ben yapardım. neyse bilgisayarı açtım evde. gördüklerim karşısında yıkıldım daha bir saat önce hayatım düzgünken bir saat sonra elimde avucumda hiç birşey kalmamıştı. o eski sevgilisiyle konuşuyordu her gece sabahlara kadar. benim o uyuyo diye bildiğim saatlerde aramaya uyandırmaya bile kıyamadığım insan, sabahlara kadar bana uyuyorum diyip o kızla konuşuyomuş. sadece konuşmamışlar web kamerası eşliğinde birbirlerine bakıp, kız onun karşısında soyunup buda senin vücudunu özledim falan diyip falan of aklıma geldikçe midem bulanıyo. bunlar kızla cinsel ilişkiya girmişler eskiden, kız buna evlenemicem ben diyip duygu sömürüsü yapmış falan yazdıklarının her kelimesini satır satır okudum. erkek arkadaşımla sakince konuştum neden dedim, ne istediğin gibi olmadı da ona kaçtın dedim. cevap vermiyo bilmiyorum diyo. eğer dürüst olursa onu affedebliceğimi söyledim, ama artık bitti bu iş diyo. yalan mıydı benim 2 buçuk senem. düşünemiyorum nolur bana yardım edin:KK43::KK43:benneyaptımki

nerden dönecek seviyorsa,hala seviyor mu sevmiyor mu hesabı yapıyorsun ya!!

hayret bişeysin,yaz şuraya affedeicem kapayın çenenenizi de,sende rahatla bizde!!

senin derdin ihanet falan değil,adam bana geri döner mi,nasıl döner,dönelim eski günlerimize derdin bu!!

X