salaklık yapıyorum ama pişman diilim

shiftcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
2.025
556
sevgili arkadaşları öncelikle herkesin anneler gününü kutlarım.

sizlerde biliyosunuz ki sevgilim beni aldatmıştı, daha sonra olaylar büyüdü. oda seni istemiyorum artık dedi. benim ailem duydu olayı kesinlikle görüşmüceksin dediler. bunun üzerine bende tamam dedim söz verdim hepsine görüşmücem diye. onda kalan önemli bir şeyimi getirmesini rica ettim geçenlerde, getirdi ve 3 hafta sonra ilk defa gördüm kendisini. öyle kötüydü ki saç sakal birbirine karışmış 10 kiloya yakın kilo vermiş. ve bana bakmasıyla ağlamamak için gözlerini kaçırması bir oldu. çok üzüldüm biz bunları haketmiyoruz dedim içimden ama yine de hiç suratına bakmadım.

sonraki günlerde gidiyorum dedim ben okulu astım gittim evlerinin önüne... konuşalım dedim tamam dedi. yaptığımız her hatayı açıkça anlattık birbirimize. neden böyle olduğumuzu. bana her sabah bu arabaya binince seni düşünüyorum nası gidip geliyo okula acaba bugün nası gidicek acaba diye dedi.çok zordu benim için onu öyle görmek çünkü ben ona bebeğim gibi baktım 3 sene boyunca. şimdi yıkılmış kimsesi yok etrafında.

ve beni gidiceğim yere kadar bırakmayı teklif etti. inerken tam bana döndü kendine çok çok iyi bak dedi kendine çok dikkat et dedi. o anda dayanamadım elimi suratına koydum ve çenesini okşadım yanağını sevdim. o anda ne yapma dedi, ne geri çekildi. sadece gözlerimin ta içine bakıyodu. ben elimi çekene kadar öyle kaldık bir süre senağlama sonra görüşürüz dedim indim... onu çok sevdiğimi tekrar anladım. her gün dünden daha çok seviyorum bu adamı. ama işaretleri yanlış yorumlamak istemiyorum. ertesi günde bu olayı bi arkadaşıma anlatmış. shift geldi biliyomusun diye gülümseyerek. sanırım gelmemi istemese söyle ona gelmesin artık falan derdi. kafam çok karışık. onu geri istiyorum her hatasına rağmen. ki o da çok pişman yaptıklarından belli... naapmalıyım.senağlama

yemin ediyorum sana inanamıyorum ben.. lütfen bundan önce açtıın aldatıldım başlıını tekrar bi oku.. belki o zaman aklın başına gelir..

biraz sert oldu farkındayım ama yersiz bi sertlik olmadıından eminim..

bence eger ilk defa hata yapmışşa bi sans daha ver ama bu ilk değilse senın affetmelerıne alıskınsa yüzüne bile bakma çünkü yine aynı hatayı tekrarlar nasılsa affediyor benı çok seviyor diyee.

gerçeklerin bende farkındayım. ve bende sürekli kendime hatırlatıyorum onun neler yaptığını. fakat şimdi üstünden 1 ay geçti neredeyse ve oda yaptıkları karşısında inanılmaz pişman. ve bu onun ilk hatası. yani onun pişman ve üzgün olduğunu görmesen hiç uğraşmam bile...

bırak allah aşkına ya, yaparken iiydi yok tenini özledim bilmem ne derken, şimdi pişman oldu.. yakalanınca dedem de pişman olur! pişman olmak meziyet diil ki!

arkadaşım özet geçiym eski sevgilisinden (6 sene çıkmışlar) intikam almak için onunla konuşmaya başlıyo ve o dönem benim ona çok kötü davrandığım bi dönem ve sanal seks falan yapıyolar bi kaç kere. kız bunu boynuzlamış hep o yüzden intikam alıcaktım diyo ama sonra noldu bende bilmiyorum diyo.. bide bana geçen gün şey dedi msnimi artık kullanmıyorum dedi herkesi sildim engelledim dedi. telefonumu da o öbür turkcell hattım var ya onu kullanmayı düşünüyorum dedi. bunlar o kızla görüşmüyorum artık demek oluyo tanıyorum bu adamı çünkü.

yakında kendini toplar, arabadaki o duygusal anı hatirlamaz bile
aha da buraya yaziyorum, ilerde goruselim
bosversene erkeklerin duygusalligi biranliktir, sonra biri cikar karsisina biranda gider tiras olur kendine gelir, seni de unutur

aldatani affetmeyin yaaa

bu kadar iyimser olmayın ya lütfen, yapan adam yapıyo işte yine, pişmanlıkları da yalan oluyor ne yazık ki sevgileri kadar çoğunun...

ben duygusallıkla mı yaklaşıyorum acaba diye fikirlerinizi dinlemek istedim. sanırım bende doğru yaklaşıyorum duruma. benim sizlerden artık sadece onu tanımak oluyo bu durumda. erkeklerin hepsi aynıdır diye düşünüyoruz. ama 1 aydır hergün bu adam bunu yapıcama ölseydim keşke diyo. sonuçta erkek yani. ben erkek olsam 1 hafta üzülürüm sonra evet yaptım oh iyi yaptım diye düşünürüm. ki biz 3 sene boyunca çıktık yani sevmese bu kadar zaman yanımda durabilir mi zorla...

bunları da düşünüyorum işte fikirleriniz için de teşekkür ederim arkadaşlar

ben olsam affetmezdim.. ama affedenin de, aynı şey 2. defa başına geldiinde sızlanma hakkının olmadıını düşünüyorum.. çünkü eğer affediosan tekrar yaşanma olasılıını kabul ederek affediosun.. ben bu kadar geniş olamam, kişilik meselesi tabi.. sevgi mevgi hikayelerine de pek inanmıyorum.. beni aldatan kişi beni seviosa istemem kardeşim öle sevgiyi.. ben onu bi seversem görür gününü :)

YAA ESKİ KONUNU OKUMADIM BURAYA YAZDGIN AKDARINI BİLİYOM AMA O SENİ ALDATMIŞ TAMAM Bİ ANLIK DUYGULARINA YENİLDİN YÜZÜNÜ OKŞADIN AMA HADİ DİYELİMKİ İYİ YAPTINN PEKİ NEDEN O BİRŞEY YAPMADI GİTME DEMEDİİ... YAPMA CANIM DUYGULARIN SENİ ESİR ALMIŞ OLSADA GÖR GERÇEKLERİ SEVSE İSTESE BİR YOLUNU BULUR SENİ AFFETTİRİRİ KENDİNİ GÖRÜNEN SEN ZATEN DÖNMEYE HAZIRSIN ONA .. BUNU BİZ ANLDIYSAN O HAYDE HAYDİ ANLAMIŞTIR AMA SENİ GERİ DÖNDÜRMEK İÇİN BİR ÇABASI BİLE YOK.. BENCE KENDİNİ KANDIRMA CANIM .. İNAN SENİN MUTLULUGUN İÇİN DİYORUM EĞER BİR ERKEK GERÇEK ANLAMDA SEVERSE ZATEN BIRAKMAZ BUNU UNUTMA..

YOK SEVEREK AYRILDIK..(sadece eski türk filimlerinde olur buu ) SEVEN BIRAKMAZ KESİNLİKLE ÖLÜM BİLE OLSA... YOK SEVİYODUDA BEN HATA YAPTIMDA BIRAKTI.. YOK BEN HATALIYIM .. BEN ÜZDÜM... ODA ÜZÜLÜYO.. BU SÖZLER SADECE BİZ BAYANLARIN KULLANDIGI SÖZLERRR KENDİNİ KANDIRMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL..

eski topiğini okudum sakın affetme
eylülümün dediği gibi acınacak hale düşme :kahve:
erkek milleti işte ne sen kaldın nede o baktı o bunu sevmiyor
sen hala onu seviyorsun bi medet umuyor o şansı verme sakın...

ben duygusallıkla mı yaklaşıyorum acaba diye fikirlerinizi dinlemek istedim. sanırım bende doğru yaklaşıyorum duruma. benim sizlerden artık sadece onu tanımak oluyo bu durumda. erkeklerin hepsi aynıdır diye düşünüyoruz. ama 1 aydır hergün bu adam bunu yapıcama ölseydim keşke diyo. sonuçta erkek yani. ben erkek olsam 1 hafta üzülürüm sonra evet yaptım oh iyi yaptım diye düşünürüm. ki biz 3 sene boyunca çıktık yani sevmese bu kadar zaman yanımda durabilir mi zorla...

bunları da düşünüyorum işte fikirleriniz için de teşekkür ederim arkadaşlar

sen zaten affetmek için yer arıyorsun :kahve::kahve:

nasıl tekrar güvenip arkanı döneceksin anlayamıyorum
birlikteliklerin olmassa oolmazları var biride sadakat bu yokki
ilişkin ayakta kalmazki
senin ona hissettiğin alışkanlık
bir daha üzülmemek için mantığını dinle

erkeklerin hepsi aynıdır diye düşünüyoruz. ama 1 aydır hergün bu adam bunu yapıcama ölseydim keşke diyo. sonuçta erkek yani. ben erkek olsam 1 hafta üzülürüm sonra evet yaptım oh iyi yaptım diye düşünürüm. ki biz 3 sene boyunca çıktık yani sevmese bu kadar zaman yanımda durabilir mi zorla...

1.erkeklerin hepsi aynı değildir ve bu mantıkla yaklaşmıyoruz..ihanet etmiş tüm erkeklere aynı mantıkla yaklaşıyoruz belki.. ki bu bence mantıklı bir bakış açısı..

2.seni aldatmış admaı savunup ,bir hafta da unutur falan diyorsun adamla muhabbete girmek isteyen,konuşalım hatalarımı diyen sensin o değil..??

3.3sene çıkmış olmanız 3 senenin her anında seni sevdiğini göstermiyor,seni sevmese zaten birlikte olmazdı,ama seven erkek 3senelik ilişkisine ihanet edip,aşka bir kızla aldatmaz?? değil mi? demek ki şu an da veya o anda ihanet ettiği anda sevmiyordu..

4.hala kıza hakaret ediyorsun,boynuzlaşmış yok intikam alıcakmış falan,bunlar seni ilgilendirmez,o kızla 6yıl birlikte olmuş sevmese o kızla da 6 yıl çıkmazdı dimi?zaman çok önemliyse senden daha itibarlı yıl hesabına göre..

5.duygularınla haraket ediyorsun ve affediceksin.. belki 2-3 yıl sonra kocam eski sevgisiyle bilmem ne yapıyor diye,yazacaksın buraya..inşallah öyle olmaz ama..aileni dinle!

6.ihaneti çağırıp sonra ağlaşmayalım.. kilo vermiş,sakal bırakmış vss.beter olsun.Aldattı seni Aldattı!!! hepsi müstehak ona..

7.onu istiyorsanve affedieksen kendini yıpratma,kabullen ve sus.. gündemde tutup kendi canını yakma..ama akıllıca olanı ne dersen..

Eyvallah demek..

birkez yaptıysa ve affedildiğine veya affedileceğini keşfettiğinde unutmaki yine yine yapar.....

1.erkeklerin hepsi aynı değildir ve bu mantıkla yaklaşmıyoruz..ihanet etmiş tüm erkeklere aynı mantıkla yaklaşıyoruz belki.. ki bu bence mantıklı bir bakış açısı..

2.seni aldatmış admaı savunup ,bir hafta da unutur falan diyorsun adamla muhabbete girmek isteyen,konuşalım hatalarımı diyen sensin o değil..??

3.3sene çıkmış olmanız 3 senenin her anında seni sevdiğini göstermiyor,seni sevmese zaten birlikte olmazdı,ama seven erkek 3senelik ilişkisine ihanet edip,aşka bir kızla aldatmaz?? değil mi? demek ki şu an da veya o anda ihanet ettiği anda sevmiyordu..

4.hala kıza hakaret ediyorsun,boynuzlaşmış yok intikam alıcakmış falan,bunlar seni ilgilendirmez,o kızla 6yıl birlikte olmuş sevmese o kızla da 6 yıl çıkmazdı dimi?zaman çok önemliyse senden daha itibarlı yıl hesabına göre..

5.duygularınla haraket ediyorsun ve affediceksin.. belki 2-3 yıl sonra kocam eski sevgisiyle bilmem ne yapıyor diye,yazacaksın buraya..inşallah öyle olmaz ama..aileni dinle!

6.ihaneti çağırıp sonra ağlaşmayalım.. kilo vermiş,sakal bırakmış vss.beter olsun.Aldattı seni Aldattı!!! hepsi müstehak ona..

7.onu istiyorsanve affedieksen kendini yıpratma,kabullen ve sus.. gündemde tutup kendi canını yakma..ama akıllıca olanı ne dersen..

Eyvallah demek..
söylenecek söz bırakmamıssın

X