• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakinlesemiyorum..

@sade86 telefonum hep yanımda zaten gündüzleri.banyoya ve tuvalete bile telefonla giriyorum bu aralar.
Anne olmadan önce ölmekten hiç korkmazdim.Ne zamanki anne oldum onları bu minicik halleri ile bırakıp gitmek hep korkuttu beni.Tabiki birçok çocuk maalesef annesiz yada babasız kalabiliyor hayat bu.ama insan kendi başına gelsin istemiyor tabiki.internetten birdaha asla bakmam zaten son olsun bu))

Merhaba arkadaşlar. .
Geçen hafta konu acmistim bazı sağlık problemlerim vardı. Kalbimde çarpıntı ve ekstra atım sorunu yüzünden doktora gittim.Ben panik atak diyecekler diye beklerken yapılan kan testlerinde potasyum ve aminotranferes çok yüksek çıktı. Ve doktor emin olmak için yeniden kan testi istedi.şimdi onun sonucunu bekliyorum.bu arada EKG de yapıldı onu doktor daha görmedi.
Bende bu arada netten biraz araştırdım. Potasyum seviyesi yükselmesi çarpıntı halsizlik yorgunluk belirtileri yapabilir diyor.Bobreklerde bir problem olabilirmiş.ve bu sorun halkedilmezse kalp krizi riski varmış.
Zaten çok olan çarpıntim dahada arttı ve şimdi çok korkuyorum aniden kalp krizi gelecek diye..
Çok korkuyorum cigerlerimde yada böbreklerde önemli bir sorun çıkacak diye..moralim cokk bozuk..kendimi berbat hissediyorum.Daha önce başına böyle bir durum gelen varmı?Yada ben kendimi nasıl sakinlestirebilirim?Her gece acaba uyurken kalbim duracakmi diye düşünüyorum. .evde yalnız kalmaya korkar oldum.
Normalde korkak biri değilimdir ama bu carpintilar sakin kalmama engel oluyor panik oluyorum ((
ailenizde daha önce yaşayan oldu mu kalp krizi?

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan fircalayasim geldi seni buyugumsen kusuruma bakma simdiden, gecenki kinunda sana kitap onermistim :63: hala kendini mi dinliyosun, ilgi alanlarini kesfet ve cok yogun olmaya calis, kurslara yazil, kendine isler bul, ben ise basladigim 4 yildir depresyona, hastaliga 5 dk vaktim yok, yogun olmak gerek, iki gun sonra buna benzer baska konunu görmeyim :sinirli::KK200:
Tatlım kıza bilirsin hiç sorun değil ama gerçekten bu kez psikojik değil bu.kahkalar atarken bile carpintim ve basdonmem var.kendimi dinlememe fırsat zaten yok koşturuyorum buna rağmen gün boyu..ama kalbim kulaklarımda atıyor. Geçecek bu kandaki uyduruk şeyler düzelince biliyorum.o yüzden bekliyorum şimdi işte. .o kitabında anneme söyledim gelirken getirecek bana:-)

Cok da fazla degil
RIsk olsaydi eve birakmazdi ;hatta acilde resusitasyon odasina alirlardi seni.Panik atagin da var gibi.
Ck -ckmb kac?
Ekg 'n de temizdir buyuk ihtimal.Dr ne dedi sonuc olarak?
Dediklerinin ne olduğunu anlamadım. Bende ki test sonucu ingilizce.biraz acarmisin ck-ckmb nedir?bakayım benimkine bende

Dediklerinin ne olduğunu anlamadım. Bende ki test sonucu ingilizce.biraz acarmisin ck-ckmb nedir?bakayım benimkine bende
Aynen o sekilde yaxiliyor.Ek olarak troponin.Kalp hormonlari.Bakilmistir muhakkak.Dr seni eve gonderdiyse normaldir zaten.

Aynen o sekilde yaxiliyor.Ek olarak troponin.Kalp hormonlari.Bakilmistir muhakkak.Dr seni eve gonderdiyse normaldir zaten.
Hepsi normal değerde. Sadece potasyum 5.6 ve alanine aminotransferase 35 çıktı. Biri böbreklerin diğeri ciğerle ilgiliymis.
Dediğin gibi risk olsa eve yollamazdi.teşekkür ederim.ben en yüksek risk değeri nedir bilmediğim için panik oldum sanırım.

Merhaba arkadaşlar. .
Geçen hafta konu acmistim bazı sağlık problemlerim vardı. Kalbimde çarpıntı ve ekstra atım sorunu yüzünden doktora gittim.Ben panik atak diyecekler diye beklerken yapılan kan testlerinde potasyum ve aminotranferes çok yüksek çıktı. Ve doktor emin olmak için yeniden kan testi istedi.şimdi onun sonucunu bekliyorum.bu arada EKG de yapıldı onu doktor daha görmedi.
Bende bu arada netten biraz araştırdım. Potasyum seviyesi yükselmesi çarpıntı halsizlik yorgunluk belirtileri yapabilir diyor.Bobreklerde bir problem olabilirmiş.ve bu sorun halkedilmezse kalp krizi riski varmış.
Zaten çok olan çarpıntim dahada arttı ve şimdi çok korkuyorum aniden kalp krizi gelecek diye..
Çok korkuyorum cigerlerimde yada böbreklerde önemli bir sorun çıkacak diye..moralim cokk bozuk..kendimi berbat hissediyorum.Daha önce başına böyle bir durum gelen varmı?Yada ben kendimi nasıl sakinlestirebilirim?Her gece acaba uyurken kalbim duracakmi diye düşünüyorum. .evde yalnız kalmaya korkar oldum.
Normalde korkak biri değilimdir ama bu carpintilar sakin kalmama engel oluyor panik oluyorum ((
Bende de çarpıntı ve ekstra atım var çok kötü günler yaşadım birgün hastanelik oldum dusun ama birşey bulamadılar taaki holter takilana kadar onda tespit edildi carpintilarim.doktorum kan testi istedi ama birşey cikmadi. Eko çekildim kalp ultrasonu ondada çok ufak bise çıkmıştı hatırlamıyorum bile sonuç olarak ritim bozukluğu teşhisi konuldu. 3 ay ilaç kullandım hamile kalınca bıraktım sukirler olsun şimdi iyiyjm.sende kafana çok takma birşey olmaz Allahın izniyle busefr panik atak olursun o daha zor geçmiş olsun

Bende de çarpıntı ve ekstra atım var çok kötü günler yaşadım birgün hastanelik oldum dusun ama birşey bulamadılar taaki holter takilana kadar onda tespit edildi carpintilarim.doktorum kan testi istedi ama birşey cikmadi. Eko çekildim kalp ultrasonu ondada çok ufak bise çıkmıştı hatırlamıyorum bile sonuç olarak ritim bozukluğu teşhisi konuldu. 3 ay ilaç kullandım hamile kalınca bıraktım sukirler olsun şimdi iyiyjm.sende kafana çok takma birşey olmaz Allahın izniyle busefr panik atak olursun o daha zor geçmiş olsun
Sanada geçmiş olsun çok zor gerçekten. Şimdi iyi olmana çok sevindim.
Bu hafta belli olacak zaten teşhis ve tedavi inşallah bende rahatlayacagim. Aman panik atak da çıkmasın şimdi. )
Sağol canım.

Klasik hastalarımızdan :anne: Lütfen doktorunuzla bir karara erişmeden internetteki bilgilere bakmayınız,herkesin bünyesi bir değil, tamamiyle psikolojik tetikliyorsunuz kendinizi.. :KK12: Potasyum ilaçla kolay ele alınabilen bir durumdur. Kendinizi yormayın lütfen :KK45:

Merhaba arkadaşlar. .
Google varken doktorlara ne gerek var ki zaten?
Kendinize bunu yapmayın lütfen. Semptomları, tahlil sonuçlarını internetten aratıp bir şeyler öğrenmeyi düşünmek mantıklı değil.
Zaten bugün yarın doktorunuzla görüşürüz sonuçlara göre tedavinize başlarsınız.
Bu kadar zaman kalp krizi gecirmediyseniz de bir gece de gecirmezsiniz diye düşünerek kendinizi rahatlatabilirsiniz

Cnm carpintilar annemdede var, annem panik atak bunu biliyorum.. gecen gun kontrolden gecti hic birsey cikmadi kalbinde filan.. simdide tekrar kontrole gidecegim dedi..

Bana gelince bendede oluyor ara ara ekstra atimlar ve ufak tefek carpintilar, stresli oldugum donemlerde oluyor.. kahve ictigimde olur mesela yada çay.. korkuyorum korkmuyorum degil, ama gecen gun kontrolden gectim, 24 saat holter taktim hic birsey cikmadi.. biri benide rahatlatsin, kafama cok takiyorum ben.. holterin sonuclarina bile bakmak istemiyorum, doktor hic biseyin yok dedigi halde..

Merhaba arkadaşlar. .
Canım, sen bunları bildiğin için çarpıntın artiyor. Eminim böyle birşey çıkmayacaktır buz insanların doğasında var. Şimdi bize birisi kanser olabilirsin dediğinde biz kansermis gibi yaşıyoruz bunu beyne yerleştiriyoruz bu çok yanlış ama önüne gecemiyoruz
Lütfen bi konuyu emin olmadan arastirmayin :KK43:

Çok geçmiş olsun canım, evham yapma, sen şuan bir risk altında olsan hadi git evine demezlerdi hemen müdahale ederlerdi merak etme. Hiç kalp krizi riski olan bir hastayı evine yollarlar mı, evde beklesin başına bir iş gelmesini der gibi, hiç olur mu, öyle düşün, internetten araştırma daha fazla. Doktorun bir uyarıda bulunduysa mutlaka uy, onun dışında kontrolünü sakince beklemeye çalış ne olur. Bu gidişle bu kadar kaygıyla bir de panik atak gelir korkudan da kalp sanırsın. Çok geçmiş olsun, ferahlat içini, tedavini olacaksın zaten, unutma, acil bir durumun olsa şu an evinde değil müşahede altında olurdun canım :KK66:

İçimden hepinize kocaman kocaman sarılmak geliyor.iyiki varsınız gerçekten çok rahatladım şu an.teşekkür ederim :KK200:
Bunu sonradan okudum, oh çok sevindim, rahatlamışsın zaten canım, bak tehlike yokmuş, zaten olsa inan seni ilaçsız, müdahalesiz yollamazlardı evine :KK66: Çok sevindim evhamından kurtulmana :KK36:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım, evham yapma, sen şuan bir risk altında olsan hadi git evine demezlerdi hemen müdahale ederlerdi merak etme. Hiç kalp krizi riski olan bir hastayı evine yollarlar mı, evde beklesin başına bir iş gelmesini der gibi, hiç olur mu, öyle düşün, internetten araştırma daha fazla. Doktorun bir uyarıda bulunduysa mutlaka uy, onun dışında kontrolünü sakince beklemeye çalış ne olur. Bu gidişle bu kadar kaygıyla bir de panik atak gelir korkudan da kalp sanırsın. Çok geçmiş olsun, ferahlat içini, tedavini olacaksın zaten, unutma, acil bir durumun olsa şu an evinde değil müşahede altında olurdun canım :KK66:
Doru valla Zeytincim. .bazen insan mantıklı düşünme yetisini kaybediyor.kendi kendini hasta ediyor.dün ve bugün yapılan yorumlar beni kendime getirdi.sağol arkadaşım. Öptüm. :KK72:

Cnm carpintilar annemdede var, annem panik atak bunu biliyorum.. gecen gun kontrolden gecti hic birsey cikmadi kalbinde filan.. simdide tekrar kontrole gidecegim dedi..

Bana gelince bendede oluyor ara ara ekstra atimlar ve ufak tefek carpintilar, stresli oldugum donemlerde oluyor.. kahve ictigimde olur mesela yada çay.. korkuyorum korkmuyorum degil, ama gecen gun kontrolden gectim, 24 saat holter taktim hic birsey cikmadi.. biri benide rahatlatsin, kafama cok takiyorum ben.. holterin sonuclarina bile bakmak istemiyorum, doktor hic biseyin yok dedigi halde..
Sende panik olma canım. Böyle yaparak kendimize zarar veriyoruz. Ben dünden beri gerçekten rahatladım. Bugün resmen carpintim azaldi)
Kontrollerini ihmal etme ve sakin olmaya çalış. Bol sağlıklı günler diliyorum.

Merhaba arkadaşlar. .
googdan bulup bulup okuma. hiç biri gercegi tam manası ile yansıtmıyor. popom kaşındı yaz popo kanserisin diyor.
ve kimse kalp carpıntısından cort diye ölmez. kalbi durmaz.
sen panik ataksın. potasyum eksikligi için de muz yiyeceksin.

googdan bulup bulup okuma. hiç biri gercegi tam manası ile yansıtmıyor. popom kaşındı yaz popo kanserisin diyor.
ve kimse kalp carpıntısından cort diye ölmez. kalbi durmaz.
sen panik ataksın. potasyum eksikligi için de muz yiyeceksin.
Hahaha popo kanseri ha?:-)
Yok hayatım potasyum eksik değil fazla çıktı. Ve ciddiye alınması gereken bir durum bu.bunu doktorda söyledi telefonda görüştüğümde.vücuttan atılması lazım hemen.panik atak sanmıştım ama değilmiş yani.fakat bu kadar takarsam oda olacak diye dünden beri hiccc takmıyorum inan.kriz benden korksun anacim)):rapci:

Hahaha popo kanseri ha?:-)
Yok hayatım potasyum eksik değil fazla çıktı. Ve ciddiye alınması gereken bir durum bu.bunu doktorda söyledi telefonda görüştüğümde.vücuttan atılması lazım hemen.panik atak sanmıştım ama değilmiş yani.fakat bu kadar takarsam oda olacak diye dünden beri hiccc takmıyorum inan.kriz benden korksun anacim)):rapci:
su iç. potasyum idrarla atılır. hatta ogun teste gitmeden önce ki gece veya gündüz muz-pataes salam sosis veya et gibi yiyecekler yediysen potasyum ondan fazla cıkmıştır.
sen hala panik ataksın. demedi deme :KK70:

Back
X