- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En doğru kararı sen verirsin belliki sağduyulusun içinden gelen sesi dinle her ilişki her birey kendine özeldirçok iyi anlatmışsın benim için herkesin düşüncesi değerli ama attan düşen biri ancak attan düşeni anlar.ani karar versem onu evden atmıştım.o da benim kararımı bekliyor.günlerdir uyumuyor bir şey yemiyor.cinsellik yaşamadım kesinlikle diye yeminler ediyor.bilmiyorum ALLAHIM YARDIM ET..
ben olsam boşanmazdım. böyle şeyler olur. erkekler hep acaba içindeler sen farkını gösterirsen hata yaptığını anlar.
babam da annemle evlenmeden önce sevgilisine evlenirsem yine görüşürüz diye söz vermiş ama annem aklını başından aldığı için görüşmemiş.
yani cinsel anlamda değil her anlamda farkını göster ki zaten değerlisin.
inan ki çocuklu bi şekilde başka biriyle evlendiğine değmeyecek bir hata bu.
yoo gayet çoğu erkeğin yapabileceği bi şey.Cool story.
peki kadınların hayatı hep erkekleri eğitmekle, devamlı onlara doğru yolu, doğru şeyi göstermekle mi geçecek/geçmeli? aynı şeyi bu kadın yapsa emin olun ne kadınlık gururu kalırdı, ne anneliği, ne namusu ne de şerefi. ama erkek yaptığı zaman "erkek o, hep acaba içinde, bilmiyor yazık, sen doğrusunu göster ona" deniyor. kadının görevi erkeğin aklını başından almak filan yani size göre. bir erkeği annesi adam etmeli, karısı değil.ben olsam boşanmazdım. böyle şeyler olur. erkekler hep acaba içindeler sen farkını gösterirsen hata yaptığını anlar.
babam da annemle evlenmeden önce sevgilisine evlenirsem yine görüşürüz diye söz vermiş ama annem aklını başından aldığı için görüşmemiş.
Aynen bence de yüksek olasılıkla evli. Kadın yoksa bu kadar neden korksun bir daha açmasın telefonu. Biliyor da demekki adamın evli olduğunu.telefonda +18 konusma yapmadıgını ne biliyorsunuz . saatlerce canım balım konusulmuyor.
ayrıca inandırıcı gelmedi bana uzakta demesi belliki evli biri karsıdakide.
Yooo çoğu erkek diye genellemeyin. Şeref.z olanların yapabileceği bir şey.yoo gayet çoğu erkeğin yapabileceği bi şey.
ben olsam boşanmazdım. böyle şeyler olur. erkekler hep acaba içindeler sen farkını gösterirsen hata yaptığını anlar.
Uçmuş o ya. laf anlatsak da anlamayacak, yazdım ve gözardı ettim direkt zira zihniyetini çekecek durumda değilim. :)Cool story.