Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece şuraya bir yorumum olacak, evet sadece ikisi kullanıyor olabilir; ama sırf bu dediğiniz sebepten olsa telefonu hiç açmazdı. Açıp, sesi duyunca panik yapmış, bunun tek nedeni sesinizi tanıyor olması.bu hattı sadece ikisi kullanıyormuş.Ben arayınca paniklemesi ondandır diye düşündüm
Benzer bi durumda ben affetmeyi tercih ettim köpekler gibi pişmandı aylarca ağladı yalvardı son bi şans daha verdim kararımdan pişman değilim ama acı çekmeye devam ediyorum ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık bana hiçbirşey eskisi gibi olmuyor maalesef
Tekrarı halinde asla affetmeyeceğimi başına vura vura öğrettim terapiler gördük ama ne ben eski benim ne de o
Aramızdaki kavgalar huzursuzluklar azaldı çünkü bu suçluluk psikolojisi ilişkimizde bi denge sağladı kıymet bilir oldu eskiye nazaran
Vazgeçilmez sanıyordu kendini şimdi ben vazgeçilemeyen taraf oldum
Kıyaslamak ne kadar doğru bilmem ama bizimki 9 10 günlük bişeydi sizin 8 9 ay sürmüş pek pişman gözükmüyor adam
Affedeceksen bile boşanacam yapamam de o yalvarıp vazgeçirirse bi şans daha vermeye değer
Bizimki boşanma kelimesine tahammül edemiyordu hemen ağlayıp zırlamaya başlıyordu
Cinsel hayatımız iyi sanıyordum ben de senin gibi terapiye gidince pek de öyle olmadığını anladım birsürü tabumuz varmış yıkıyoruz tek tek
Bu olay bizim sorunlarımızın kaynağını görmemizi sağladı ben cinsel tatmin yaşayamadığım için doyumsuz talepkar gergin bi insana dönüşmüşüm meğer çok sık kavga ediyorduk şimdi birbirimizi anlamak için dinliyoruz
Çok karmaşık anlattım farkındayım ama bu durum zaten kendisi karmaşık yapacak birşey yok
çok yalvardı ayaklarıma kapandı özür diledi günlerdir köpek gibi peşimde.pişmanım diyor
Madem oyle kadinin kim oldugunu neden sakliyorçok iyi anlatmışsın benim için herkesin düşüncesi değerli ama attan düşen biri ancak attan düşeni anlar.ani karar versem onu evden atmıştım.o da benim kararımı bekliyor.günlerdir uyumuyor bir şey yemiyor.cinsellik yaşamadım kesinlikle diye yeminler ediyor.bilmiyorum ALLAHIM YARDIM ET..
çok iyi anlatmışsın benim için herkesin düşüncesi değerli ama attan düşen biri ancak attan düşeni anlar.ani karar versem onu evden atmıştım.o da benim kararımı bekliyor.günlerdir uyumuyor bir şey yemiyor.cinsellik yaşamadım kesinlikle diye yeminler ediyor.bilmiyorum ALLAHIM YARDIM ET..
1 saat ne konuşmuş olabilir ki...çok iyi anlatmışsın benim için herkesin düşüncesi değerli ama attan düşen biri ancak attan düşeni anlar.ani karar versem onu evden atmıştım.o da benim kararımı bekliyor.günlerdir uyumuyor bir şey yemiyor.cinsellik yaşamadım kesinlikle diye yeminler ediyor.bilmiyorum ALLAHIM YARDIM ET..
Kesinlikle katılıyorum... cevreden biri ve sesini tanımış yoksa neden kapatsin telefonu.Aslında değişecek çok şey var. O kadın sizin çevrenizden yani tanıdık biri muhtemelen, uzakta falan da değil, yüksek ihtimalle de evli. Kadının kocası için böyle bir önlem alınmış, sizin aradığınızda da sesinizden siz olduğunuzu anlayıp "arkadaşın" diyip, kapatması da sizin tanıdığınız biri olduğunu da destekliyor. Hat alıp-vermesi için de buluşmaları gerek, uzakta değil yani kadın. Cinsellik boyutuna çoktan geçmiş bile olabilirler.
Ne yaparsanız yapın ama bu evlilik artık düzelmez işin içinde ihanet var ha öyle ha böyle ihanet bu allah yardımcınız olsun13 yıllık evliyim.2 evladım var Allah bağışlasın.Herkesin olduğu gibi zaman zaman inişli çıkışlı ama mutlu olduğunu düşündüğüm ve hissettiğim bir evliliğim var....dı.Eşim tabiri caizse dağın başında görev yapan biri ve yalnız çalışıyor.ben de çalışıyorum.Son 8-9 aydır saat sabah 10 ile 12 arasında ne zaman arasaan 1 saat meşgul telefonu.Sorunca da kızıyor arkadaşımla konuştum falan diyordu.Artık son zamanlar şüpheleniyorum diye şaka yollu takılmaya başladım.Ama içimede bir kurt düştü.Aradım ,araştırdım bir telefon numarasıyla uzun uzun konuştuğunu nerdeyse hergün o saatler arasında konuştuğunu öğrendim telefon dökümlerinden.Sonra o saat dilimlerinde o telefonu aradım.bir kadın çıktı.kiminle görüşüyorum dediğimde bu telefon benim değil arkadaşımı vereyim dedi ve telefonu kapattı kapatış o kapatış.bir daha da açmadı.eşimin üzerine olan hatları sorgulatmak aklıma geldi bir de baktım bu hat eşimin üzerine.bu telefon face de watsuppada kayıtlı değil.Muhtemelen yalnızca birbirleriyle konuşmak için alınmış bir hat.Sonuç olarak eşime bunları tek tek önüne koydum tabiki kabul etti.Ama ben sadece telefonda konuşuyorum konuşmaya ihtiyacım vardı.Seninle de konuşamıyorduk onunla konuşmak beni rahatlatıyordu dedi.o kişinin uzakta bir şehirde olduğunu söyledi.nitekim kadınla görüşebileceği saatleri hesap ediyorum işten dönüşte çocukları okuldan alıyor sonra gelip beni alıyor zaten.cinsel açıdan da bir sıkıntımız yok .ilgisi bu yönden hiç azalmadı.çocuklarıyla da ilgili benden çok takip eder çocukları o kadar.kim olduğunu söylemiyor sanki bilsem bir şey mi değişecek yooo.sonuçta bu da aldatmak ne yapacağımı bilmiyorum.bir yanda gururum bir yanda çocuklarım...Babalarına çok da bağlılar..aile terapisine gitmeyi istiyorum benim de psikolojim bozuldu..siz olsanız ne yaparsınız?