evet çok iyi özetlemişsin erkekler eğri büğrü yaratıklar bence. insanlığı bizden öğrenecekler. tabi doğru düzgün adamlar illa ki vardır ama çoğu eksik ve kusurlu.peki kadınların hayatı hep erkekleri eğitmekle, devamlı onlara doğru yolu, doğru şeyi göstermekle mi geçecek/geçmeli? aynı şeyi bu kadın yapsa emin olun ne kadınlık gururu kalırdı, ne anneliği, ne namusu ne de şerefi. ama erkek yaptığı zaman "erkek o, hep acaba içinde, bilmiyor yazık, sen doğrusunu göster ona" deniyor. kadının görevi erkeğin aklını başından almak filan yani size göre. bir erkeği annesi adam etmeli, karısı değil.
peki siz hiç "bir kere yapmış yine yapar" lafını duymadınız mı? mutlaka duymuşsunuzdur. kadın yapsa kimse "böyle şeyler olur" demezdi. herif bildiğiniz 2 çocuklu karısı dururken, ne karısından ne de çocuklarından utanmadan elin kadınıyla kim bilir ne muhabbetler çevirdi. aşağılığın teki yani, başkasına aşık olup gitse hadi neyse. evde karısı varken başka bir kadınla üstelik telefonda bunu yapacak kadar düşmüş. bu herifin bundan sonra ne kocalığından ne de babalığından hayır gelir benden söylemesi.
babanızın yaptığı şey de düpedüz karaktersizlik bu arada, cahillik ya da hata değil. çıkın o kafalardan artık. koşarak uzaklaşılması gereken bir zihniyet içindesiniz, bilin diye söyledim, zaten başka da söylenecek söz yok şu yoruma.
ayrıca kadın yapıyorsa cidden kocasını sevmiyordur. erkek yapıyorsa karısını sevdiğinin henüz farkında değildir ve acaba daha iyileri vardı da kaçırdım mı düşüncesi içindedir. ama daha iyisi olmadığını anlaması için burnunun sürtülmesi lazım. ben hiç ceza vermesin demiyorum. çektirsin ama boşanmasın.
hem kıskanılacak kadar matah bi şey değil bu erkekler. kadın kıskanılmalı en çok. çünkü kadın çok değerli benim gözümde.
kısacası olaylara bakış açımız farklı. ama seninki kötü yada benimki kötü denemez.
sen de deme. farklı pencereden bakmayı dene