- 5 Ağustos 2015
- 69
- 20
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalıştığı yerde tanıdığım insanlar var.Akşama kadar yalnız başına olduğunu söylüyor.burada da hep beraberiz.ne zaman görüşecekler mantıklı bir zaman aralığı bulamıyorum.Evli bir kadın olduğunu ben de düşündüm.
İki gündür hertür psikolojik baskıyı uyguladım kendi kardeşine söyledim şok oldu.Kv kb beni çok severler.görümce çık gel yanımıza biz her türlü arkandayız.diyorlar.ama kv ve kb bilmiyor yaşlı insanlar.suhnee sana katılıyorum bu da aldatma cinsellik olmasa bile.
+1Adam görüşmedii de kendi üzerine olan hat yürüyerek mi yanına gitti? Hem sizin aradığınızı nerden bildi kadın? Demekki sizin numaranız da onda vardı.
Bariz aldatılmışsınız. Karar sizin.
Ayrıca Çocukları sizden çok düşünen adam da böyle bir şerefsizliği, kara lekeyi çocuklarına kondurmazdı kusura bakma.!
Cinselliğin olmadığını bilmiyosun kı nasıl guvenıyosunda olmasabile diyosun.Çalıştığı yerde tanıdığım insanlar var.Akşama kadar yalnız başına olduğunu söylüyor.burada da hep beraberiz.ne zaman görüşecekler mantıklı bir zaman aralığı bulamıyorum.Evli bir kadın olduğunu ben de düşündüm.
İki gündür hertür psikolojik baskıyı uyguladım kendi kardeşine söyledim şok oldu.Kv kb beni çok severler.görümce çık gel yanımıza biz her türlü arkandayız.diyorlar.ama kv ve kb bilmiyor yaşlı insanlar.suhnee sana katılıyorum bu da aldatma cinsellik olmasa bile.