- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi duru beylice
- #241
Nasıl birşey ki o? Ben kaçırdım göremedim önceki sayfalarda.Yok canım ama maydanozda dereotunda falan kesinlikle denemeni tavsiye ederim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl birşey ki o? Ben kaçırdım göremedim önceki sayfalarda.Yok canım ama maydanozda dereotunda falan kesinlikle denemeni tavsiye ederim :)
Ne marka hamur yoğurucu riva.Pogaca, kek, pisi gibi seyler yaptim. Cok memnun kaldim hamurlarindan. Kivami tam oluyor ve elle dakikalarca ugrasmak yerine makinanin hamuru kivama getirmesi 5 dakika bile surmuyor belki.
icli kofte hamuru coook degisik bisey degilse onu da guzel yapar heralde.
Ne marka hamur yoğurucu riva.
Ben de istiyorum camasir kurutma mak.Kırıştırıyor tabi biraz hele kumaş iyi değilse birazdan fazla bile kırıştırıyor. :)
Çok programı var ama genel olarak 2 saate yakın tam kurutma sağlıyor. Bizim kedimiz var tüyleri falan da topluyoruz kıyafetlerin. Yıkamadan çıksada çamaşırların üzerinde şeyleri topluyor o kısmı da güzel. Ve kurutmaya atarlen tele asar gibi şöyle bi çırpıp atarsam işte o zaman pek kırıştırmıyor. :)
Havlular falan fırından çıkmış gibi oluyor pofuduk pofuduk :)
Ben de istiyorum camasir kurutma mak.
Camasirlarin liflerini toplama ozelligi var yanlis anlamadiysam ? Eger oyleyse sahaneymis. Toz derdi olmuyordur.
Elektrik faturaniz cok geliyor mu ? Sadece bu sebepten kararsizim =)
Teşekkür ederim büyük ihtimal eleyeceğim.LG tavsiye ederim görüntü kalitesi güzel tek sıkıntı kanal geçişlerinde beklemesi
Tsk ederim.Neler yapılıyor?Korkmaz festy mix
Tsk ederim.Neler yapılıyor?
Nasıl birşey ki o? Ben kaçırdım göremedim önceki sayfalarda.![]()
Yaa deneyeyim o zaman nefret ediyorum onları doğramaktan. YIkayıp buzluğa atıyorum sonra çıkarıp parçalıyorum doğramamak içinYok canım ama maydanozda dereotunda falan kesinlikle denemeni tavsiye ederim :)
Ben de hep kurutma kullanınca ütüye gerek kalmıyor diye okudum sırf ütü yapmamak için almak istiyorum kırıştırdığını ilk defa okudum
Evettt çamaşırların üzerindeki minik toz gibi şeyler oluyor ya hep. Onları topluyor. Kurutmadan sonra filtreye bakınca ne kadar toz topladığına, ağzım açık kalıyor. :)
Faturalarımızı kayınbabam ödüyor inanın ne kadar geldiğini hiç bilmiyorum ama öyle dudak uçuklatacak bi fark olmaz diye düşünüyorum. :)
Yaa deneyeyim o zaman nefret ediyorum onları doğramaktan. YIkayıp buzluğa atıyorum sonra çıkarıp parçalıyorum doğramamak için![]()
Şokta görmüştüm bir kere bi ara gidip bakayım yine kaldıysa kapayım hemenKesinlikle dene. Bende doğrarken eline yapışmasını sevmiyorum ama bu makasla daha rahat oluyor ve ufak ufak da doğramış oluyorsun. Yukarıda linkini de bıraktım eğer o makas ise işine yarar![]()
Ben de hep kurutma kullanınca ütüye gerek kalmıyor diye okudum sırf ütü yapmamak için almak istiyorum kırıştırdığını ilk defa okudum![]()
Hemen biter bitmez çıkarıp katlamak gerekiyormuş. İçinde beklerse kırışıyormuş. Markası neydi sizin alırsak o markayı es geçelim o zaman.Ahh nerde ütülemeden giymekk..Ama nasıl isterdim nasıll anlatamam nefret ediyorum ütüden nefrettt.
Hemen biter bitmez çıkarıp katlamak gerekiyormuş. İçinde beklerse kırışıyormuş. Markası neydi sizin alırsak o markayı es geçelim o zaman.