sakın alma dediğiniz neler var?

Pogaca, kek, pisi gibi seyler yaptim. Cok memnun kaldim hamurlarindan. Kivami tam oluyor ve elle dakikalarca ugrasmak yerine makinanin hamuru kivama getirmesi 5 dakika bile surmuyor belki.
icli kofte hamuru coook degisik bisey degilse onu da guzel yapar heralde.
Ne marka hamur yoğurucu riva.

Kırıştırıyor tabi biraz hele kumaş iyi değilse birazdan fazla bile kırıştırıyor. :)
Çok programı var ama genel olarak 2 saate yakın tam kurutma sağlıyor. Bizim kedimiz var tüyleri falan da topluyoruz kıyafetlerin. Yıkamadan çıksada çamaşırların üzerinde şeyleri topluyor o kısmı da güzel. Ve kurutmaya atarlen tele asar gibi şöyle bi çırpıp atarsam işte o zaman pek kırıştırmıyor. :)
Havlular falan fırından çıkmış gibi oluyor pofuduk pofuduk :)
Ben de istiyorum camasir kurutma mak.
Camasirlarin liflerini toplama ozelligi var yanlis anlamadiysam ? Eger oyleyse sahaneymis. Toz derdi olmuyordur.
Elektrik faturaniz cok geliyor mu ? Sadece bu sebepten kararsizim =)

Ben de istiyorum camasir kurutma mak.
Camasirlarin liflerini toplama ozelligi var yanlis anlamadiysam ? Eger oyleyse sahaneymis. Toz derdi olmuyordur.
Elektrik faturaniz cok geliyor mu ? Sadece bu sebepten kararsizim =)

Evettt çamaşırların üzerindeki minik toz gibi şeyler oluyor ya hep. Onları topluyor. Kurutmadan sonra filtreye bakınca ne kadar toz topladığına, ağzım açık kalıyor. :)
Faturalarımızı kayınbabam ödüyor inanın ne kadar geldiğini hiç bilmiyorum ama öyle dudak uçuklatacak bi fark olmaz diye düşünüyorum. :)

Aklıma birşey daha geldi ben heveslenip köşe koltuğu almıştım ama meğer onların orta kısmı iki boymuş ve ben büyük boy almışım . Odaya sigmadi .. mobilya alırken aşırı büyük olmamasına dikkat edin hele ki kiraciysaniz

Evettt çamaşırların üzerindeki minik toz gibi şeyler oluyor ya hep. Onları topluyor. Kurutmadan sonra filtreye bakınca ne kadar toz topladığına, ağzım açık kalıyor. :)
Faturalarımızı kayınbabam ödüyor inanın ne kadar geldiğini hiç bilmiyorum ama öyle dudak uçuklatacak bi fark olmaz diye düşünüyorum. :)
Ben de hep kurutma kullanınca ütüye gerek kalmıyor diye okudum sırf ütü yapmamak için almak istiyorum kırıştırdığını ilk defa okudum :bicak:

Gümüşlük
Ünite
Saggy halı
Stor perde
Aman aman evlerden ırak.

Yaa deneyeyim o zaman nefret ediyorum onları doğramaktan. YIkayıp buzluğa atıyorum sonra çıkarıp parçalıyorum doğramamak için :KK70:

Kesinlikle dene. Bende doğrarken eline yapışmasını sevmiyorum ama bu makasla daha rahat oluyor ve ufak ufak da doğramış oluyorsun. Yukarıda linkini de bıraktım eğer o makas ise işine yarar :hamarat::super:

Kesinlikle dene. Bende doğrarken eline yapışmasını sevmiyorum ama bu makasla daha rahat oluyor ve ufak ufak da doğramış oluyorsun. Yukarıda linkini de bıraktım eğer o makas ise işine yarar :hamarat::super:
Şokta görmüştüm bir kere bi ara gidip bakayım yine kaldıysa kapayım hemen

Ahh nerde ütülemeden giymekk.. :kızgın::kızgın:Ama nasıl isterdim nasıll anlatamam nefret ediyorum ütüden nefrettt.
Hemen biter bitmez çıkarıp katlamak gerekiyormuş. İçinde beklerse kırışıyormuş. Markası neydi sizin alırsak o markayı es geçelim o zaman.

Anka Anka Tabii bu söylediğim eşimin gömlekleri için ya da özel kıyafetler için geçerli. Bluz gibi falan.
Yoksa diğer şeyleri ütülemeden giyiyoruz biz kurutmadan çıktığı gibi. Bence al tavsiye ederim ben kesinlikle.

Back
X