- Konu Sahibi beyaz toprak
tmm sustum jnmmafoldumben
ŞenizŞenizŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm sustum jnmmafoldumben
ŞenizŞenizŞeniz
enteresannnn
canının sıkıntısına sebebiyet verdiğim için özür diler mektubumu burda keserim....
süpriz hanımlar ben geldimm ayy hiç bukadar bu kk ya girebildiğime mutlu olacağım aklıma gelmemişti kazene çok çok tşk ederimki doğum günümü ve msjımı dikkate alarak banımı kaldırmış:lepi:yarını sabırsızlıkla bekliyorum hanımlar :sm_cool:
hosgeldın dogum gunu kızı burdan ılk ben kutlayım dedım ııkı dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
Şeniz
ben aslında hiç böyle planlamamıştım farklı düşüncelerim vardı ama banlı olmam sebebiyle düşüncelerimi sizlere aktaramadım ama ip uçlarını ilk mesajlarımda verdim, bazılarınızın pastane şeklinde olunca neden gelmek istemediğini tahmin edebiliyorum tabiki kendinizce haklısınız ama çözümü bendeydi ama olmadı neyse bu saatten sonrada değiştirmenin bi anlamı yok piknik olayı tabiki hoş ama kent park olunca bundan pek hoşlanmadım ama başka bir yerde düşünülmüyor sanırım bu sebeple konu sahibi olarak çoğunluğa uymam gerektiğini düşünüyorum :çok üzgünüm:hayellerim suya düştümü düştü ama olsun yinede sizlerle olmanın tadını çıkaracağımsüprizzzzz
ayrıca haydeç ablacım gelemediğine çok üzüldüğümü belirtmek isterim senide görmeyi çok isterdim, kızlar sakın gelmemezlik yapmayın tamammı zaten canım sıkkın hepten sıkmayın uleeennnkötükedihüso
bu arada pasta hakkınızı da kaybettiniz artık tavuk göğsüyle idare edin bakiim:dilcikar:
Diyor beyazımız...
süpriz hanımlar ben geldimm ayy hiç bukadar bu kk ya girebildiğime mutlu olacağım aklıma gelmemişti kazene çok çok tşk ederimki doğum günümü ve msjımı dikkate alarak banımı kaldırmış:lepi:yarını sabırsızlıkla bekliyorum hanımlar :sm_cool:
beyaz topragım nıce mutlu seneler dılerım...
beyazım hoşgeldin cicim aramıza..doğum gününde aranızda olamadığım için çok üzgünüm..eşim bahçede kuyu açtırıyor.yemekleri çayları dertleri hiç bitmiyor canım.ben son ana kadar gelemiyeceğimi yazmamıştım dün biterse bugün sizlerle olurum diye düşündüm.ama kuyu açtıkları yerde su bulamayınca başka yerde açmaya karar verdiler bu nedenledirki sizlerle olamıyacağım..DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM...NİCE SENELERE HEP BERABER...Şeniz
sizlere iyi piknikler canlar..hepinizi öpüyorum...Şeniz