Sakarya Özel Altınova Hastanesi Filiz Dursun a gidenler

Cok sevindim cnm her zaman iyi olun ınsallajh
ınsallahh duyarız hersey nasip abla
bide ben çok stres yapıyorum ya (

Canim benim stres yapma sakin ol. Onceden bende cok stres yapiyodum. Ama inan bu sefer hic kafama takmadim zaten o ara baya yogunduk ankaraya gidip geldik aklima bile gelmedi bu ay hamile olabilirmiyim
diye. Onceden icim icimi yiyodu. Sukur hiic beklemedigimiz anda hamile oldugumu ogrendik. Kendine oyalanacak biseyler bul. Cok dusunmemeye calis. Hem daha cok gencsin stres yapicak ne var. Allahin izniyle hersey olur.

Teşekkür ederim soylediklerin için abla
Evet iğne oyası başladım oyalanmak için
çoğu kişi öyle diyo hiç beklenmedik anda geliyor diye son 1 yıldır çok düşünüyorum niye olmuyor falan diye inşallah bende stres i yendigim de senin gibi hiç beklenmedik anda gelir bebis im :)))
Evet yaşım a göre öyle de çevre de hep soruyor kaynana da tabi
Bide bu sene bizim buralar da çok hamile var insan özeni yo da işte Allahım nasip eder hayirlisiyla inşallah isteyen herkese

İyi yapmissin canim kendine ugrasmak bulmakla. Etraftakilere cocuk dusunmedigini soylesen olmazmiydi. En azindan surekli sormazlar sende daha rahat ederdin. Etraftakiler sordukca insan daha stres olur. Bugun doktora gidicektin naptin ilaclara devam mi baska bisey mi onerdi ?

Aynen öyle söyledim daha dan düşünmüyoruz diye abla...evwt
Gittim abla baktı ilk önce yumurtalar catlamismi diye Allaha Şükür ki çatlamıs ama tutmadı olsun nasip
klomen verdi yarın baslayacagim sabah akşam günde iki tane 5 günlük bi ilaç haftaya cumartesi tekrar gel dedi bakacak miss

En guzelini yapmissin canim kafan rahat olur. Klomeni bende kullanmistim. Dikkat et aksatmadan ic ins. Hayirlisiyla guzel haberlerini aliriz.

En guzelini yapmissin canim kafan rahat olur. Klomeni bende kullanmistim. Dikkat et aksatmadan ic ins. Hayirlisiyla guzel haberlerini aliriz.
Evet bugün başladım hayirlisiyla hiç aksatirmiyim eşim hatırlatıyor hep bana saolsun...
ınsallahh cnm inşallah hayirlisi
bu arada isminiz ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…