Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gec oldu gerci ama yinede gunaydin :)Gunaydinn...
:)))Gec oldu gerci ama yinede gunaydin :)
Hee benim yengem de ona gitmişti duymuştum ismini ne guzell...Ben hamile degilim kızlar ben buyuttum Darısı sizlere..ben arastırmada fatma keskin var normal kontrole ona gidiyorum.en az ozel kadar ilgili bir doktor memnunum...korucugun neresinde oturuyorsunuz penyez..ben dorukkentte..
Hee benim yengem de o na gitmişti duymuştum isminiBen hamile degilim kızlar ben buyuttum Darısı sizlere..ben arastırmada fatma keskin var normal kontrole ona gidiyorum.en az ozel kadar ilgili bir doktor memnunum...korucugun neresinde oturuyorsunuz penyez..ben dorukkentte..
Doktoru degistirmedigimiz surece karsilasiriz herhalde :)[/QUOTE
slm abla nasılsın ben yarin doktor a gidicem insallah bakalım büyümüş mu yumoslar :))
Çok iyii aman ikinizde iyi olun hep inşallahSelam canim iyiyim cok sukur gunleri sayiyo :) sen nasilsin hastaneye gidicegini biliyodum. İns buyumekle kalmayip catlamislardirda
Guzel haberlerini bekliyorum canim Rabbim duymak istediklerini duyursun insallah ..
Ne guzel canim iki tane gelismis. Catlamasinada az kalmis 20 mm oldugunda catliyor zaten. İnsallah guzel haberlerini aliriz canimÇok iyii aman ikinizde iyi olun hep inşallah
Bende iyiyim çok şükür mutluyum 2 tane yumurtam gelişmiş biri 18 mm biri de 17 ml bugün doktor hanim dedi catlatma ignesini yapalım ve saat 10 da onu yaptirdik
yarın akşam ve diğer aksamlar ilişki dedi bakalım bu sefer olacak mi 14 gun sonra belli olur mus inşallah hayirlisi olur :))
Evet abla inşallah güzel hayırlı haberleri alırız hersey nasip bekliyorum bakalım zamanda hiç geçmez şimdiNe guzel canim iki tane gelismis. Catlamasinada az kalmis 20 mm oldugunda catliyor zaten. İnsallah guzel haberlerini aliriz canim
GeciyEvet abla inşallah güzel hayırlı haberleri alırız hersey nasip bekliyorum bakalım zamanda hiç geçmez şimdi
İyiyim canim bebisde iyi sanirim arada bulanti bas donmesi gibi seylerde hatirlatiyor kendini :) Stresli olman normal ama cokta yipratma kendini. Biseylerle oyalanmaya calis. Benim hamile kaldigim ay bitane yumurta gelismisti 19mm olmustu acayip sevinmistim. Surekli onunla konusuyodum. Benim guzel tatli tontis yumosum ne guzel gelismissin beni cok sevindirdin lutfen beni birakma sevincim yarida kalmasin ben senin gelmeni cok istiyorum .. Bunun gibi bir suru sey soyluyodum. Kendimi hep motive etmeye calisiyodum. Olmazsada hayirlisi ama insallah olacak diyodum. Hep iyiyi dusunmeye calisiyodum. Yani canim benim iyi seyler dusun kendini motive et olumsuz dusunceleri cikart kafandan. Allahin izniyle olmayacak hic birsey yoktur zamani gelmemistir sadece ..Slm abla nasılsın bugün bebis iyidir ınsallahh...
bende bugün çok stresliyim heyecanlıyım ağladım bide neden dersen hep dusunuyorum oldumu olmadı mı diye akşamdan beri aklımda...
Abla Allah razı olsun çok iyii moral verdin bana inşallah olur ya dediğin gibi her zaman hayırlısini istiyorum tabi de Allah izin verirse olur inşallahGeciy
İyiyim canim bebisde iyi sanirim arada bulanti bas donmesi gibi seylerde hatirlatiyor kendini :) Stresli olman normal ama cokta yipratma kendini. Biseylerle oyalanmaya calis. Benim hamile kaldigim ay bitane yumurta gelismisti 19mm olmustu acayip sevinmistim. Surekli onunla konusuyodum. Benim guzel tatli tontis yumosum ne guzel gelismissin beni cok sevindirdin lutfen beni birakma sevincim yarida kalmasin ben senin gelmeni cok istiyorum .. Bunun gibi bir suru sey soyluyodum. Kendimi hep motive etmeye calisiyodum. Olmazsada hayirlisi ama insallah olacak diyodum. Hep iyiyi dusunmeye calisiyodum. Yani canim benim iyi seyler dusun kendini motive et olumsuz dusunceleri cikart kafandan. Allahin izniyle olmayacak hic birsey yoktur zamani gelmemistir sadece ..
Amin canim cumlemizden Allah razi olsun insallahAbla Allah razı olsun çok iyii moral verdin bana inşallah olur ya dediğin gibi her zaman hayırlısini istiyorum tabi de Allah izin verirse olur inşallah
Hee bide dün akşam saat 10 da 36 saat oldu ilişki de oldu peki acaba yumurta catlamismidir
Bugün hava çok güzel di ya biraz dışarı çıktım eşimle ve onun amcasının kızıyla beraber top oynadik iyii geldi kafam dağıldı sonra araba kullandım biraz nasip se ehliyet almayi düşünüyorum da yarin da temizlik yapmayı dusunuyorum zaman geçsin aklımda olmasın falan die bakalımAmin canim cumlemizden Allah razi olsun insallah
Ohh ne iyi yapmissin hem eglenmissin hemde gunesin tadini cikartmissin. Ehliyetini insallah alirsin biran once bebegin dogdugunda hazir olmus olur biryerlere gidip gelecegin zaman cok rahat edersin. Ben sehir disindayim canim esimin isle ilgili bir egitime katilmasi gerekiyodu beraber geldik. Geziyorum bu aralar. Gelmeden canim sıkılmasin diye ip almistim biseyler orerim diye aradada onu oruyorum zaman geciriyorum.Bugün hava çok güzel di ya biraz dışarı çıktım eşimle ve onun amcasının kızıyla beraber top oynadik iyii geldi kafam dağıldı sonra araba kullandım biraz nasip se ehliyet almayi düşünüyorum da yarin da temizlik yapmayı dusunuyorum zaman geçsin aklımda olmasın falan die bakalım
sen ne ler yapiyon günün nasıl geciyo ablaa
Aynen zaman geçsin die işte bişeler le ugrasmak istiyorum aklımda olmasın dieOhh ne iyi yapmissin hem eglenmissin hemde gunesin tadini cikartmissin. Ehliyetini insallah alirsin biran once bebegin dogdugunda hazir olmus olur biryerlere gidip gelecegin zaman cok rahat edersin. Ben sehir disindayim canim esimin isle ilgili bir egitime katilmasi gerekiyodu beraber geldik. Geziyorum bu aralar. Gelmeden canim sıkılmasin diye ip almistim biseyler orerim diye aradada onu oruyorum zaman geciriyorum.
Yelek diye basladim pek beceremedim suvetere cevirdim :)Aynen zaman geçsin die işte bişeler le ugrasmak istiyorum aklımda olmasın die
Evet insallah alırım ehliyet i de bebis im olursa onu da gezdiririm :)
Hee ne guzel bebeğine mi yelek falan oruyon