Arkadaşlar fiLiz hanım a gidiyorum yumurtalarim gelişmiyor mus onun için klomen verdi 2 gündür kullanıyorum inşallah yumurtalarım büyüyüp catlar :)))
Evett çok tatlı çok hanımefendi birisi doktorumdan suan çok memnunum bendeBende filiz hanıma gidiyorum ve çokta memnun kaldım çok tatlı birisi. Bende polikistik over den dolayı yumurtaların gelişmesinde sorun vardı gelişmiyordu hatta gelişmeyip direk yumurtalıklarda kistleşip kalıyomus. klomen tedavisine başladık ve ilk aydan hamile kaldım:) insAllah sende en kısa zamanda güzel haberi alırsın
Evett çok tatlı çok hanımefendi birisi doktorumdan suan çok memnunum bende
yaklaşık 1 ay önce klomen kullanıp catlatma ignesi vuruldum ama olmadı hamile lik Allah ne zaman nasip eder bakalım ne güzel kız ilk aydan kalmissin Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah cnm
bende bu cuma günü sıra aldim da gideceğim nasipse kontrole
İnşallah cnm kaçıncı ayindasin ?Sagol tatlim insallah sagliklica kavusurum bebegime.Klomeni kullandigim ay hsg de cekilmistim. Hsgden sonra hamile kalma ihtimali birazda olsa artiyomus belki onunda faydasi olmustur. Bende carsamba gidicem insallah bir aksilik yoktur ve bebegimin keyfi yerindedir.
İnşallah cnm kaçıncı ayindasin ?
bende 2 ay önce hsg cekilmistim evet çekildikten sonra da hamile kalma ihtimali artiyormus bazı kişilerde ama bende olmadı malesef
inşallah yoktur Allahın izniyle bi aksilik...
kaç senelik evlisin
Hsg sonucum güzel çıktı Allaha Şükür tuplerim acikmis :))5senelik evliyim. 10 haftalik hamileyim. Hsg sonucun nasil cikti. Benim rahmim kalp seklindeymis. Buda erken dogum ve dusuk riskini artiriyomus maalesef. O yuzden birazcik endiseliyim insallah biseycikler olmadan saglicakla gelir bebegim. Sen kac senelik evlisin ?
Hsg sonucum güzel çıktı Allaha Şükür tuplerim acikmis :))
ilk kez duydum kalp şeklinde rahim Allahın izniyle bişe olmaz inşallah cnm sen hep dikkat et kendine dua et Allaha ediyorsundur da eminim inşallah sağlıkla alırsın kucağına cnm
Peki ne zamandır Filiz hanıma gidiyorsun?
bende 1.5 senelik evliyim ve 7 aydır Filiz hanim a gidiyorum ve 19 yasindayim senin yaş in kac
Hee abla diyeyim istersen sana :))Ben 26 yaşındayım.3 aydır gidiyorum filiz hocaya. Sakaryaya yeni taşıdık internetten birazcık araştırdım hastanelere baktım filiz hocaya karar verdim. Şimdilik herşey gayet iyi gidiyor inşallah hep böyle devam eder aramızdaki diyalog.
Hee abla diyeyim istersen sana :))
bende öyle internetten baktım da gittim Filiz hanim a
sakarya da nerde oturuyorsun uz ? Doktorumuz iyi hoş bi kadın çok nazik Allaha Şükür ınsallahh cnm
Tamm ablaa :)))Sen bilirsin canım demek istersen tabikide abla diyebilirsinkorucuktayız biz. sen nerde oturuyosun ? çok fazla bilmiyorum gerçi buraları :)
2sene kadar burdayiz daha sonra ankaraya gecicez insallah canim.Tamm ablaa :)))
Hmmm korucuk ta iyii ablaa
ben de Hendek te oturuyorum ama daha çok hep adapazari na gelirim olsun ogrenirsin yavaş yavaş inşallah
artık sakarya da mı yasiyacaksiniz
Hmm anladım abla işten dolayı mi burdasin iz... inşallah hayirlisi olsun hakkinizda2sene kadar burdayiz daha sonra ankaraya gecicez insallah canim.
Evet canım iş için burdayız . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ..Hmm anladım abla işten dolayı mi burdasin iz... inşallah hayirlisi olsun hakkinizda
İnşallah cnmEvet canım iş için burdayız . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ..
Amin insallah guzel haberler alirim.Evet canim bugun gidiyorum. Heyecandan ve meraktan uyku tutmadi :) cuma kontrolun muİnşallah cnm
yarın gidiyorsun dime doktora yani çarşamba günü demiştin ya hayırlı haberler alırsın insallahh
Gittim mi doktor a abla güzel haberler aldın inşallahAmin insallah guzel haberler alirim.Evet canim bugun gidiyorum. Heyecandan ve meraktan uyku tutmadi :) cuma kontrolun mu
Var ? Yumurta takibi icinmi gideceksin.
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Doktordan ciktim az once cook sukur bebegim cok iyiymis. Kalp atisini duyduk. Hersey yolundaymis. 1ay sonraya randevu aldim kontrol icinGittim mi doktor a abla güzel haberler aldın inşallah
:)))
Evet bende cuma günü inşallah gideceğim demiştim ya klomen kullandım sonra da catlatma ignesi vurulmustum 1.5 ay oluyor doktor hanim demişti ki hamile kalırsan hemen gel kalmazsa n da 1 ay ara verelim de ondan sonra gel demisti bende nasip se cuma günü gideceğim tekrardan herhalde yumurta takibine başlayacak Eğer öyle olursa bu 2. Denemem olacak
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsunHakkinda hayirlisi olsun canim. Doktordan ciktim az once cook sukur bebegim cok iyiymis. Kalp atisini duyduk. Hersey yolundaymis. 1ay sonraya randevu aldim kontrol icin
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ohh çok şükür ne güzel Hee kalp atışını mi duydun çok iyii ya
Hee durumlar iyii o zaman cnm