Sakarya///54

hayırlı cumalar herkese, oh ne güzel bu havalar tam temizlik havası yapanlara kolay gelsin.

merhaba arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı intnetim kesik yoksa sizi hiç unuturmuyum haydeç temizliğin kolay gelsin canım yeşilgözlüğ sanada çok geçimişl olsun umarım bir ana önce iyi olursun kendinize iyi bakın arkadaşlar

of ya ben ne zaman gelsem kimsev burada yok.Ama Allah nasip ederse yakinda Türkiyedeyim Insallah bir bulusma yaparsiniz da sizleri sahsen tanima sansim olur.Temizlikcilere kolay gelsin.Hepinizi öptüm.Cumaniz mubarek olsun.

arkadaslar ne güzel bulusmussunuz ya kiskandim valla
ama resimlerinizi göremedim niye acaba yardim edinde bi görim
bir de sizden ricam var yine bulusma ortami ayarlayin ben haftaya ordayim insallah
hepinizi tanimak isterim

arkadaslar ne güzel bulusmussunuz ya kiskandim valla
ama resimlerinizi göremedim niye acaba yardim edinde bi görim
bir de sizden ricam var yine bulusma ortami ayarlayin ben haftaya ordayim insallah
hepinizi tanimak isterim

fotoğraflar kaldırıldı canım artık şahsen tanırsın bizi bakalım geldiğinde buraya yazda buluşma yaparız:1hug:

merhaba canım sağol ya baya yoruldum bitince değecek yorulduğuma bide bitse badana işi zorlaştırıyor:1no2:

Son düzenleme:
Ay benim kafamaklava: bütün gün kkdayım bi buraya girmeyi unutuyorum.Buluşma olucak ben yine kaçırıcam sonra üzülücem.Bundan sonra ben de burdayım kovmak yok ama:enbuyukkk:

merhabalar canlarım anladığım kadarıyla keyifler gıcırında çok güzel benimkide fena değil açıkçası ,yaa bulamadınızmı bize ev, ev arıyoruz eeeev e hadi sakaryadaki güzeller haber bekliyorum sizlerden ama 400 ytleyi geçmesin mümkünse doğal gazlı olsun ve de çarşıya yakın 3 oda bir salon olmasıda gerekiyo eee kalabalık bir aileyiz biztatlicadiarzu.......................larınızı duyar gibiyimsırnaşık şeygerçek yaaa ev lazım haber bekliyorum bakın hadi bakayiiim:1ninca:

Ay benim kafamaklava: bütün gün kkdayım bi buraya girmeyi unutuyorum.Buluşma olucak ben yine kaçırıcam sonra üzülücem.Bundan sonra ben de burdayım kovmak yok ama:enbuyukkk:

unutma canım bak buluşma olursa kaçırırsın ama bu aralar burayada kimse uğramaz oldu kaldım bi başıma :uhm:

unutma canım bak buluşma olursa kaçırırsın ama bu aralar burayada kimse uğramaz oldu kaldım bi başıma :uhm:

valla haydeç abla ben dün bütün gün burdaydım ama kimsecikler yoktu ama bundan sonra abone olduğum konulara ekledim kesin burdayım:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…