Sakarya///54

esmerim hoşgeldin aramıza senide buluşmalarda görmek bizi mutlu eder:1hug:.hoşbulduk canım inşallah müsait olursam gelmeye çalışırımbuluşmalarınız resimler inanki kıskandım bu mutluluğa bende katılırım inşallaha.s.

gene kayboldunuz nerdesiniz bi başıma kalakaldım:dilcikar:ne yapıyorsunuz geziyormusunuz:eek:

arkadaşım ben seni yalnız bırakırmıyım ceyranda kaldım herhalde belim tutuldu dktora gitdim busaate kadar yoğundum ilk fırsatta hemen gözlerim sizleri arıyor bazı arkadaşlar kayboldu sağlıkları yerinde olsunda gezsinler ama arasıra bakınya

arkadaşım ben seni yalnız bırakırmıyım ceyranda kaldım herhalde belim tutuldu dktora gitdim busaate kadar yoğundum ilk fırsatta hemen gözlerim sizleri arıyor bazı arkadaşlar kayboldu sağlıkları yerinde olsunda gezsinler ama arasıra bakınya

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine a.s.

Bugün günaydınlar benden.
Günaydın Sakaryanın güzel kalpli tüm hanımları.
Artık yaz geldi galiba. Birden ısındı hava.
Şimdide sıcaktan mı şikayet etsek acaba...
:roflol:

:kahve:eeeeeeeee hanımlar çalıkuşundan başka uğrayan olmamış topiğe yeşilgözlü nasıl oldun arkadaşım merak ettim kendine iyi bak buluşmalarda sensiz kalmayalım:1hug:

yazmak istiyorum ama su an bi problem var,acayip yavas calisiyo bilgisayarim.böylede yazmak zevk vermiyo dogrusu.insallah hepiniz iyisinizdir.

bende sakaryalıyım burda doğdum büyüdüm başka yerde yaşayamam gibi geliyor sizcede öyle diğil mi sakaryalı üyeler yerimseniben yerimseniben

:kahve:eeeeeeeee hanımlar çalıkuşundan başka uğrayan olmamış topiğe yeşilgözlü nasıl oldun arkadaşım merak ettim kendine iyi bak buluşmalarda sensiz kalmayalım:1hug:

teşekkür ederim canım biraz iyigibiyim belimden amaliyatlı olduğum için dikkat etmem lazım ama etmiyoruz biraz yorguluk ceyrandada kaldım hepisi bir yere geldi

bende sakaryalıyım burda doğdum büyüdüm başka yerde yaşayamam gibi geliyor sizcede öyle diğil mi sakaryalı üyeler yerimseniben yerimseniben

canım haklısında sakaryamızı hep seviyoruz allahım muhdaç etmesin başka yerlere nerede karnımız doyuyorsa orayı kabul etmek zorundayıza.s.

vay topram gelmiş sonunda gözlerim pc de kaldı yeşilgözlü iyi olmana sevindim aman yorma kendini bende halılardan başladım yıkamaya dizlerim ellerim yara oldu eh bide kociş badanaya başlarsa bi çabuk işlerimi bitircem bende gezicem sıkıldım vallakafamçokkarıştı

vay topram gelmiş sonunda gözlerim pc de kaldı yeşilgözlü iyi olmana sevindim aman yorma kendini bende halılardan başladım yıkamaya dizlerim ellerim yara oldu eh bide kociş badanaya başlarsa bi çabuk işlerimi bitircem bende gezicem sıkıldım vallakafamçokkarıştı

ay negüzel temizlik yapıyorsun ben şuan hiç birşey düşünemiyprum allah kolaylık versin sana havada bozdu halıları kokutma

selaaaaaam kızlar nasılsınız bakalım ben bu gün avukatıma vekaletimi verdim yakında mahkeme süreci başlıyacak dualarınızı bekliyorum:1hug:

selaaaaaam kızlar nasılsınız bakalım ben bu gün avukatıma vekaletimi verdim yakında mahkeme süreci başlıyacak dualarınızı bekliyorum:1hug:

hoşgeldin canım allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı bakalım dualarım seninle:1hug:

Hayirdir canim ne mahkemesi ne vekaleti? Ben birazcik konulara fransizim.Genede Allah gönlüne göre versin,her daim yar ve yardimcin olsun.

X