- 18 Şubat 2007
- 2.893
- 2
- 56
merhaba arkadaşlar bende sakaryalıyım aranıza yeni katılıyorum yazılarınızı epeydir okuyordum hoşuma gitti buluşmalar falan çok hoş
esmerim hoşgeldin aramıza senide buluşmalarda görmek bizi mutlu eder:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende sakaryalıyım aranıza yeni katılıyorum yazılarınızı epeydir okuyordum hoşuma gitti buluşmalar falan çok hoş
esmerim hoşgeldin aramıza senide buluşmalarda görmek bizi mutlu eder:1hug:.hoşbulduk canım inşallah müsait olursam gelmeye çalışırımbuluşmalarınız resimler inanki kıskandım bu mutluluğa bende katılırım inşallaha.s.
arkadaşım ben seni yalnız bırakırmıyım ceyranda kaldım herhalde belim tutuldu dktora gitdim busaate kadar yoğundum ilk fırsatta hemen gözlerim sizleri arıyor bazı arkadaşlar kayboldu sağlıkları yerinde olsunda gezsinler ama arasıra bakınya
eeeeeeeee hanımlar çalıkuşundan başka uğrayan olmamış topiğe yeşilgözlü nasıl oldun arkadaşım merak ettim kendine iyi bak buluşmalarda sensiz kalmayalım:1hug:
bende sakaryalıyım burda doğdum büyüdüm başka yerde yaşayamam gibi geliyor sizcede öyle diğil mi sakaryalı üyeler yerimseniben yerimseniben
vay topram gelmiş sonunda gözlerim pc de kaldı yeşilgözlü iyi olmana sevindim aman yorma kendini bende halılardan başladım yıkamaya dizlerim ellerim yara oldu eh bide kociş badanaya başlarsa bi çabuk işlerimi bitircem bende gezicem sıkıldım vallakafamçokkarıştı
ay negüzel temizlik yapıyorsun ben şuan hiç birşey düşünemiyprum allah kolaylık versin sana havada bozdu halıları kokutma
selaaaaaam kızlar nasılsınız bakalım ben bu gün avukatıma vekaletimi verdim yakında mahkeme süreci başlıyacak dualarınızı bekliyorum:1hug:
selaaaaaam kızlar nasılsınız bakalım ben bu gün avukatıma vekaletimi verdim yakında mahkeme süreci başlıyacak dualarınızı bekliyorum:1hug: