Sakarya///54

iyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz yav kimseler görülmez oldu ses soluk yok 1ayakadar bu sakaryam 2ci sayfaya düşmezdi ben kendi şahsıma üzülüyorum

Sakarya Güncelllllll:)
Kizlar Yaz Geldii Sanirim Bu Sefer....
Hava çok Güzel ,gününüz Güzell,yüzünüz Güleç Olsunnnnnnnnn

üzülme arkadaşım çekip çıkarırız biz:dance:

ha gayret sakaryalılar.....bu gidişle bırak 2.sayfayı 3 .sayfadada bulamıcaz sakaryamı..yaw her gün biri yazsın.görev paylaşımı yapalım....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

güzel teklifte bu yazıyı birkaç kişi dışında kimseler okumaz neyapmak lazım bilemiyorum hersabah bizlere günaydın diyen canomuzda olmasa ogün hiç yazı olmuyor arkadaşımıza günaydın diye karşılık verebiliriz

merahaba arkadaşlar pek giremiyorum bu ara umarım herkes iyidir ben i soracak olrsanız bende çok iyyim harkese sevgiler öpüyorum kızlar

ben geldim:sm_cool: yeni gelini yolcu ettim güle güle gitsin denizliye :dance:

canım arkadaşım kız biraz şunlara nerelerde geziyorlar gerçekten aranıyorklava:

havada güzel gezmeyip ne yapsınlar merkezde otursam bende gezerim şimdide bahçeden çıkamıyorum birdahamı buluşsak ne yapsak o sebeple evden çıkıyorum en azından :roflol:

havada güzel gezmeyip ne yapsınlar merkezde otursam bende gezerim şimdide bahçeden çıkamıyorum birdahamı buluşsak ne yapsak o sebeple evden çıkıyorum en azından :roflol:

ya çok güzel olur içimden geçenleri okuyorsun bi ayarlama yapıp neden olmasın bahçede uğraşmakda başka güzel kimbilir nasıl güzeldir bahcen iyi geceler canım

bugün kimse uğramamış herkes tatilde gençlik ve spor bayramı tabi hanımlarda genç bayramı kutluyorlarkafamçokkarıştı

Merhaba arkadaşlar
Ben geldim. Nihayet iyileştim artık. Geçen hafta görümcem geldi bende hastalığımın acısını
çıkarttım o bahane ile. Gezdik, tozduk çok eğlendik. Bugün yolcu ettik onu.
Artık buralardayım yapacak pekbirşey kalmadı malesef...:1no2:
Hava nihayet ısındı, böyle oluncada evde oturmak istemiyor insanın canı.
Malum uzun ve sıkıcı bir kıştan sonra sanırım herkez kendisini dışarı attı.
Herkese selamlar....
:teytey:

iyleşmiş olmana çok sevindim aramıza hoşgeldin canım sengözlerimebaksanab

merhaba arkadaşlar bende sakaryalıyım aranıza yeni katılıyorum yazılarınızı epeydir okuyordum hoşuma gitti buluşmalar falan çok hoş

bende buraya bakmadan gecmiyorum hic.Hosgeldin esmerim54.Bizim buralar birkac gündür iyi degil ama sagolsun isler yakami bir türlü birakmiyo ki

bende buraya bakmadan gecmiyorum hic.Hosgeldin esmerim54.Bizim buralar birkac gündür iyi degil ama sagolsun isler yakami bir türlü birakmiyo ki

hoşbulduk teşekkür ederim canım bendede bir yoğunluk var pek uğrayamıyorum hayırlı akşamlara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…