Sakarya///54

benim de parmak havada bekliyorum bu hafta olmasında sonrasına uyarım canlarŞeniz

Valla benim de canım çekiyor daha önce buluşmalara katılamadım ama bu sefer inşallah.ayın 4üyle 8 i arası hariç bana her gün uyar....:enbuyukkk:

Günaydın arkadaşlar.
Hadi bakalım sanırım buluşma olursa kalabalık olacak bu kez....

günaydın
gönlünüzden de yüzünüzden de güzellik eksik olmasın
meleklerr kalbinizdennnn öpsünn

selam hanımlar nasılsınız? herkes buluşmdan bahsediyo ne iyi olur valla:içelim:

bizde bi sorun vardı sanırım bu akşam giremedim anca kk açıldı baya da yazan olmuş bakalım buluşma bu sefer dahada kalabalık olcak sanırımyerimseniben

arkadaşım bizdede sorun vardı bende zor girdm inşallah sözlerinde dururlar iyi oluryerimseniben

inşallah bende öyle umuyorumda buluşma olduğu gün kimse ortada yok bakalım bu sefer nasıl olacak ama aynı gurup bile olsak harika çok güzeldi:dance:

ya akşam sorun vardı bi türlü giremedim.nasılsınız hanımlar.herkes bahsediyo buluşmadan tarih ayarlıcak mıyız?

sakarya merhaba nasılsınız bakalım bu hafta çok sıcak olacakmış aman güneşte fazla durmayın DİKKAT

iyilik valla nolsun.Dışarısı acayip sıcak yeni girdim daha eve örtüyü zor attım valla sen nasılsın

sağolasın ben de iyiyim temizliğe başladım badana boya bu sıcaklar bana yaradı anlıcan dışarda olanlara allah kolaylık versin serin evde iş yapıyorum bugün son kalan halılarımı yıkıcam:1hug:

1 haftada 3 kilo vermişim çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…