Sakarya///54

Selam Sakaryalılar nasılsınız bakimm
Beyazım hala ev bulamadınızmı?? Bizim oralardada yokk

ben de oburşirin bu topiğe uğramayı unuttuğum içn ben de buluşma fakiriyim:1rolleyes:.inşallah bundan sonra.

çalışmıyorum canım kpssye hazırlanıyorum öğretmenim ama atanamıyorum.Dilmen mahallesinde oturuyorum sen nerde oturuyosun

Torpilliyim tabiii burda dayım var benimlaelaelaelaelae valla ben izmiti pek bilmiyorum burayada yani taşındım zaten hiç biyeri bilmiyorum.Kirtetepe caddesini de bilmiyorum çok cahilim valla bu konudasenağlama

Torpilliyim tabiii burda dayım var benimlaelaelaelaelae valla ben izmiti pek bilmiyorum burayada yani taşındım zaten hiç biyeri bilmiyorum.Kirtetepe caddesini de bilmiyorum çok cahilim valla bu konudasenağlama

Aha gene üste geçti yazdıkların...kafamçokkarıştı
Çark caddesine yakınım.:icecream:.(Çark caddesini bilirsin )
Bende sevmem pek İzmiti ama ne yaparsın ekmek parası
:a015:

Çark caddesi bildiğim nadir yerlerden biri:icecream:.Valla ekmek parası dediğin gibi devlet baba beni bi atasa taraklıya bile giderim...yerimseniben

Bende istiyorum atanmaksenağlama
Ayın 28'inde bir atama var.Küçük bir ihtimal ama belki atanırım...fisfisfis
Olmadıyine sınava girecem..
Ama ben çalışamıyorum..
Anlamıyorum Tarihi yaa

valla bu devirde atanmak çok zor ama bak tarihi anlamıyosan eğitim ve kadın bölümünde kodlamalar verdim ben onlara bi bak ezberlenecekler belki aklında kalır tarih ve cığrafyayı anlamaynlar gibi bi topicti

valla bu devirde atanmak çok zor ama bak tarihi anlamıyosan eğitim ve kadın bölümünde kodlamalar verdim ben onlara bi bak ezberlenecekler belki aklında kalır tarih ve cığrafyayı anlamaynlar gibi bi topicti

Dur bi bakim..SaolasınŞeniz

Bişey diil canım.Ben şimdi çıkıyorum biraz ders çalışayım çok boşladım sonra görüşürz yineŞeniz

Selamlar bayanlar,
Nasılsınız bakalım, beyaza bir ev bulunsada yakınımızda olsa artık.
Özledim sohbetini... Birileri buluşmamı dedi acaba?
Ne zaman olur bilmem ama dilerim haberim olur ne yapıp edip gelmek isterim.

mrb. kızlar bende sapancalıyım:teytey: buluşucaksanız bende gelmek istiyoruum:1rolleyes:

iyii akşamlarrr
kızlarr herkezinn cümlesinde bii buluşma geçiyor bakıyorum da
buluşma canı çekenler parnak kaldırsınnnnnnnnnnnn:p

iiyi geceler nasılsınız arkadaşlar birkaç gündür bakamıyorum buralara yeni arkadaşlar gelmiş çok güzel hoş gelmişler herkes sözünde durur inşallah buluşmak için benim parmağım hep yukarıda sizleri öyle sevdimki parmağı kaldırmamak olurmu

X