- 25 Ocak 2011
- 1.158
- 939
-
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
İnnovita hcg denedim o da pozitif çıktı. Normal adet zamanımı baz aldım canım. 30 günde bir oluyorum regl. Bazen 31 ama çok nadir 1 gün oynar.Hazir denioken innovitanin hassas gebelik testi de vardir onuda deneseniz en azindan bilgi edinmiş oluruz bide adetinizi 3 gun geciktimi ? Hangi günü baz aldınız pik günümü silik günümü?
Anladim ben 2 ay önce dogal yolla hamile kaldim gec fark ettim ve düşürdüm oyuzden adetim duzensizlesti dedim belki pik zamanina gore ayarlamissindir adet gününü peki pik gününden sonra kac gun oluyor pozitif alalı bende ona gore hesap edeyim 30 pik 31 silikdi benim.İnnovita hcg denedim o da pozitif çıktı. Normal adet zamanımı baz aldım canım. 30 günde bir oluyorum regl. Bazen 31 ama çok nadir 1 gün oynar.
Pik tarihimin 11. Gününde negatif çıkmıştı. 19. Günü pozitif çıktı.Anladim ben 2 ay önce dogal yolla hamile kaldim gec fark ettim ve düşürdüm oyuzden adetim duzensizlesti dedim belki pik zamanina gore ayarlamissindir adet gününü peki pik gününden sonra kac gun oluyor pozitif alalı bende ona gore hesap edeyim 30 pik 31 silikdi benim.
Kan verdi mi?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah teşekkür ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimPik tarihimin 11. Gününde negatif çıkmıştı. 19. Günü pozitif çıktı.
Amin darısı başına inşMaşallah teşekkür ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
merhaba bugünde test yaptım ovulasyon Böyle çıktı çatlamış sanırım bi bakarmısınÇatlama olmuş görünüyor. Değerlendirin bugünde yarında
Pozitifi görmüşmüydünüz?merhaba bugünde test yaptım ovulasyon Böyle çıktı çatlamış sanırım bi bakarmısın
Evet gördüm Zaten doktorda kontrolde söyledi 22mm en büyük yumurtam solda sağda 15 mm yumurta vardı ogünden sonraki günler test yaptım 13-14-15 en so bugün daha silikleştiPozitifi görmüşmüydünüz?
Evet silikleşmiş. Siz değerlendirin bugünü yarını yeterli benceEvet gördüm Zaten doktorda kontrolde söyledi 22mm en büyük yumurtam solda sağda 15 mm yumurta vardı ogünden sonraki günler test yaptım 13-14-15 en so bugün daha silikleşti
Fotoğraflarda belli değil ama inş vardır. Adet geçmiş miydi? Geçmediyse halen umut vardırBende gebelik testi yaptim aşırı silik zor görünüyor cizgi ya sansima yine düşük sanirim veya kimyasal yarin kan testi
İste resimde zor gözüküyor 2. Günü adet gecikmenin tahmini ama adet düzensizliğim var 2 aydir. Sansim yok anam benimFotoğraflarda belli değil ama inş vardır. Adet geçmiş miydi? Geçmediyse halen umut vardır
Bende şanssız hissediyordum deme öyle , şu an bile kendimle anneliği bağdaşlaştıramıyorum halen inanamıyorum düşünİste resimde zor gözüküyor 2. Günü adet gecikmenin tahmini ama adet düzensizliğim var 2 aydir. Sansim yok anam benim
Öncelikle umarım süreciniz sağlıklı ilerlerKızlar merhaba 3 gün önce beta hcg degerim 165 di bugun yani tam 72 saat sonra sadece 299 olmus artısa bakarak doktor kimyasal yada dıs gebelik olabilir dedi 2 gun sonra tekrar kan ver duruma göre artıs istedigimiz gibi degilse kürtajla rahmini temizleyelim dedi kafam cok karısık moralim bozuk sizce ne yapmalıyım degerler cokmu umutsuz
Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm ya ama parça düştü su an sanırım düşürdüm yine ben sanciyla gitti şanssızlık iste ama olsun dier aylar benim umut hala varBende şanssız hissediyordum deme öyle , şu an bile kendimle anneliği bağdaşlaştıramıyorum halen inanamıyorum düşün
Acaba beslenme ile ilgili mi? Yani neden tutunamıyor acabaRabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm ya ama parça düştü su an sanırım düşürdüm yine ben sanciyla gitti şanssızlık iste ama olsun dier aylar benim umut hala var
Yüzde doksan sağlıksız gebelik eşimin spermlerinde sorun vardı zaten oyuzden bu durumu yaşıyorum hastaneye gidip bi kontrol edilmesi lazim izin alamıyor alsa gidecek sorun çözülecek gerci herşey nasip veren allah alan Allah bugüne şükürAcaba beslenme ile ilgili mi? Yani neden tutunamıyor acaba
Anladım canım. Ama bu kadar bebiş isterken de ihmal etmesin görünsün muhakkak. Ya da imkan varsa özele görünsün. Daha hızlı ilerler hem süreç. Benım bu ayda olmasaydı eşim gidecekti doktora. Yani sorunumuzu bilelim ona göre hareket edelim diye düşünmüştüm bende. İkimizde de sıkıntı yoksa gerisi Allah kalıyor zatenYüzde doksan sağlıksız gebelik eşimin spermlerinde sorun vardı zaten oyuzden bu durumu yaşıyorum hastaneye gidip bi kontrol edilmesi lazim izin alamıyor alsa gidecek sorun çözülecek gerci herşey nasip veren allah alan Allah bugüne şükür