- 25 Ocak 2011
- 1.156
- 935
-
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
Hayırlı olsun, var gibiTeşekkür ederimOvulasyon testleri innovita, gebelik testi Predictor erken geb.testi. Yarın aile hekimliğinde kan vereceğim.
Belirtileriniz yumurtalamadan sonra ne zaman başladı :)) hayırlısı olsunnKızlarrrr. Şu an şaka gibi geliyor bu durum. O kadar beklemeyerek yaptım ki testi kesin yoktur diye odaklamıştım kendimi. Adetim bugünle beraber 3 gün gecikti. Normalde düzenlidir. Adet dönemim sancısız geçer benim sadece göğüslerim şişer ve ağrır o kadar. 1 haftadır feci bir belağrısı yaşıyorum. Kasıklarımda öyle abartılı şekilde ağrılar olmadı. Sadece rahmimde etim çekiliyor gibi bir hissiyat oluşmuştu. Birde aşırı şişkinlik ve mide yanması. He birde sivilceler saç diplerimde yüzümde. Geçen ay ovülasyon kullandım. Fotoğrafları ekliyorum
Evet bunun hakkinda bilgi verir misiniz bende ilk defa kullandm ovulasyon testi ve merak ediyormBelirtileriniz yumurtalamadan sonra ne zaman başladı :)) hayırlısı olsunn
Hayırlı uğurlu olsun testiniz pozitif gözüküyor bayağı pozitif hem de inşallah sağlıklı kucağınızı almak nasip olur darısı isteyen herkesin başınaKızlarrrr. Şu an şaka gibi geliyor bu durum. O kadar beklemeyerek yaptım ki testi kesin yoktur diye odaklamıştım kendimi. Adetim bugünle beraber 3 gün gecikti. Normalde düzenlidir. Adet dönemim sancısız geçer benim sadece göğüslerim şişer ve ağrır o kadar. 1 haftadır feci bir belağrısı yaşıyorum. Kasıklarımda öyle abartılı şekilde ağrılar olmadı. Sadece rahmimde etim çekiliyor gibi bir hissiyat oluşmuştu. Birde aşırı şişkinlik ve mide yanması. He birde sivilceler saç diplerimde yüzümde. Geçen ay ovülasyon kullandım. Fotoğrafları ekliyorum
Teşekkür ederimBelirtileriniz yumurtalamadan sonra ne zaman başladı :)) hayırlısı olsunn
Çok teşekkürler Allah dileyen isteyen herkesi nasiplendirsinHayırlı uğurlu olsun testiniz pozitif gözüküyor bayağı pozitif hem de inşallah sağlıklı kucağınızı almak nasip olur darısı isteyen herkesin başına
Öncelikle hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla gelsin inşallahKızlar bu arada şunu kesinlikle eklemek istiyorum. Ben 2 sene öncede gebelik düşünmüştüm aşırı kafaya takmıştım , devamlı ovülasyon devamlı oldu mu olmadı mı diye baya baya takip ediyordum bu konuları. Beynim bana öyle bir oyun oynadı ki dedim hamileyim. Belirtileri ekliyorum şimdi o zamanlar not almıştım doktora gittiğimde göstermek için. Hepsi yalan belirtiler çıkmıştı o kadar üzülmüştüm ki. Bir daha gebelik düşünmedim ben taa ki bu 2 aylık döneme kadar. Belirtilerin çoğu covid geçirdiğim içinmiş. Koku -tat değişimi ve neler neler okuyun sizde. 8.günde de regl olmuştum
Diyeceğim o ki kafaya çok takmayın gerçekten psikoloji çöküyor.
Amin teşekkürlerÖncelikle hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla gelsin inşallahbelirtin olarak akıntın nasıldı benimde bu ay umudum var ama tek belirtim akıntı başka bişeyim yok acaba olmadı mı
Hayırlı olsun tebrik ederimmKızlarrrr. Şu an şaka gibi geliyor bu durum. O kadar beklemeyerek yaptım ki testi kesin yoktur diye odaklamıştım kendimi. Adetim bugünle beraber 3 gün gecikti. Normalde düzenlidir. Adet dönemim sancısız geçer benim sadece göğüslerim şişer ve ağrır o kadar. 1 haftadır feci bir belağrısı yaşıyorum. Kasıklarımda öyle abartılı şekilde ağrılar olmadı. Sadece rahmimde etim çekiliyor gibi bir hissiyat oluşmuştu. Birde aşırı şişkinlik ve mide yanması. He birde sivilceler saç diplerimde yüzümde. Geçen ay ovülasyon kullandım. Fotoğrafları ekliyorum
Hayırlı olsunnn. Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin. Ben de 26 yaşındayım. 4 gün sonra det olucam. Normalde olan adet öncesi ağrılarım hayatmda ilk defa yok. Ne göğsüm ne karnım ağrıyor.akıntım da yok. Hatta kupkuruyum. Sadece arada bir kasık batması gbi bişe hafif. Ne olur bana da dua et. Lütfen. Ben de ümitlenemedm belirti hissetmeyince.Amin teşekkürlerakıntım yok yerleşme kanaması da yaşamadım hiç. O yüzden de beklemiyordum bende bu ay.
Allah senide nasiplendirsin inşHayırlı olsunnn. Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin. Ben de 26 yaşındayım. 4 gün sonra det olucam. Normalde olan adet öncesi ağrılarım hayatmda ilk defa yok. Ne göğsüm ne karnım ağrıyor.akıntım da yok. Hatta kupkuruyum. Sadece arada bir kasık batması gbi bişe hafif. Ne olur bana da dua et. Lütfen. Ben de ümitlenemedm belirti hissetmeyince.
Ay bugün bende yoktur diye öylesine yaptım kaşık ağrım vardı aşırı derecede bugün bende çift çizgi gördüm hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın inaşallahKızlarrrr. Şu an şaka gibi geliyor bu durum. O kadar beklemeyerek yaptım ki testi kesin yoktur diye odaklamıştım kendimi. Adetim bugünle beraber 3 gün gecikti. Normalde düzenlidir. Adet dönemim sancısız geçer benim sadece göğüslerim şişer ve ağrır o kadar. 1 haftadır feci bir belağrısı yaşıyorum. Kasıklarımda öyle abartılı şekilde ağrılar olmadı. Sadece rahmimde etim çekiliyor gibi bir hissiyat oluşmuştu. Birde aşırı şişkinlik ve mide yanması. He birde sivilceler saç diplerimde yüzümde. Geçen ay ovülasyon kullandım. Fotoğrafları ekliyorum
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşAy bugün bende yoktur diye öylesine yaptım kaşık ağrım vardı aşırı derecede bugün bende çift çizgi gördüm hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın inaşallah
Ya benimde akıntım çok fazla var bu ay ilk defa femara kullandım durmak bilmiyor hep ıslak altım adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım oluyor bi açıyorum akıntı beyaz inşAllah vardırÖncelikle hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla gelsin inşallahbelirtin olarak akıntın nasıldı benimde bu ay umudum var ama tek belirtim akıntı başka bişeyim yok acaba olmadı mı