Şakamı bu kızlarrrr hamileyimmm

Ya benimde akıntım çok fazla var bu ay ilk defa femara kullandım durmak bilmiyor hep ıslak altım adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım oluyor bi açıyorum akıntı beyaz inşAllah vardır
Benim çok değil ama bide bende bel ağrısı yok ara ara karnım iğneleniyor sanki inşallah ikimizdede vardır bizde bu duyguyu yaşarız

Merhaba, ayın 4 ü yumurtlama 5 i çatlama gördüm ovulasyon testinde bugün ayın 13 ü acile gittim başka bi sebepten doktor röntgen öncesi gebelik riski için beta baktı. 0,100 çıktı. Sizce bu ay umudu kesmeli miyim? Yoksa erken mi? Olsa çıkar mıydı?

Gözlerim doldu resmen, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ben de böyle bir süreçten geçtim, şimdi oğluşum karnımda çok şükür, annesini tepiklemeye başladı. Çok şükür çok sevindim senin adına canım beniiim

Teşekkür ederim sizede maşallah Allah sağlıklı ömürler versin ben doktora ne zaman gitmeliyim nasıl olucak bu süreç bilgi verir misiniz ?

Erken bence. Ben çatlamanın 9. Gününde gebeliik testini negatif görmüştüm. Adetinizin geçmesini bekleyin daha sağlıklı

Teşekkür ederim sizede maşallah Allah sağlıklı ömürler versin ben doktora ne zaman gitmeliyim nasıl olucak bu süreç bilgi verir misiniz ?
Pamuğum yarın sabahtan eğer müsaitsen hemen kan testi ver, sonuca göre de gebelik olup olmadığı netleşir zaten Allah nasip etti de değerin yüksek çıkarsa (inşallaaah), 2 günde bir testi tekrar et ki değerlerinin düzenli yükseldiğini görelim. Düzenli yükselmelerden sonra da ultrasondan 5. Haftada kesen görünür sağlıcakla. 6. haftada da kalp atışını duymak için tekrar ultrasona gidersiniz.

Tamamdır bakalım sonuç ne çıkacak heyecanla beklemedeyim

Hayırlı olsun genesiniz büyük bir ihtimal. Bende aylardır ovulasyon testi yapıyorum da siz hangi günleri değerlendirdiniz sadece yumurtlama ve çatlama günü olarak toplam 2 gün mü?
Yinede yazayım.
Ekimin 25i T çizgisi yavaştan koyulaşmaya başlamıştı o akşamı değerlendirdim.
26sı pik oldu değerlendirmedim.
27si çatlama oldu değerlendirdim

Yinede yazayım.
Ekimin 25i T çizgisi yavaştan koyulaşmaya başlamıştı o akşamı değerlendirdim.
26sı pik oldu değerlendirmedim.
27si çatlama oldu değerlendirdim
Acaba pikten bir gün öncesini mi değerlendirmek gerek ben hep pik gününü değerlendirmeye çalışıyorum hatta bu ay pik günü ertesi günü , bir gün boşluk ertesi öğleni değerlendirdim keşke bir gün öncesini değerlendirseymişim

Bence benimki çatlamada tuttu. Çünkü daha öncede pik günü değerlendirdim olmamıştı. Çatlama olduğunda yumurta tüplerde bildiğiniz döllenmeyi bekliyor. Hatta çatlamadan sonraki 2 gününde değerlendirin diyenler var. Siz birde benim gibi deneyin şanstır bilemeyiz

Geçen ay çatlamaya kadar olmamıştı çatlama günü ilişki olmuştu ama tutmadı çünkü sabah 11 gibi çatladı yumurtam ağrıdan ve akıntımdan anladım akşam da 12 gibi falan ilişki olmuştu belkide 12 saat canlı kalıp ölüyordur benimki bende bu ay gebelik olmazsa sizin denediğiniz gibi deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…