- 25 Ocak 2011
- 1.158
- 939
-
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
Geçen ay çatlamaya kadar olmamıştı çatlama günü ilişki olmuştu ama tutmadı çünkü sabah 11 gibi çatladı yumurtam ağrıdan ve akıntımdan anladım akşam da 12 gibi falan ilişki olmuştu belkide 12 saat canlı kalıp ölüyordur benimki bende bu ay gebelik olmazsa sizin denediğiniz gibi deneyeceğim
Güzel haberler alırsınız inşGeçen ay çatlamaya kadar olmamıştı çatlama günü ilişki olmuştu ama tutmadı çünkü sabah 11 gibi çatladı yumurtam ağrıdan ve akıntımdan anladım akşam da 12 gibi falan ilişki olmuştu belkide 12 saat canlı kalıp ölüyordur benimki bende bu ay gebelik olmazsa sizin denediğiniz gibi deneyeceğim
Kullandım 7 pik gördüm 8 de silikleşmişti zaten 7 sinde öyle bir ağrı çektim ki yatakta dönemiyordum bile sağ kasık ağrısından ama maalesef biz 7 değilde 6 ve 8 i değerlendirdik umarım tutarAaa adet günlerimiz aynıııı22 si adet günüm benimde . Ovülasyon testi kullandınmı
Bende 7 de pik gördüm 8 de hafif silikleşmişti 7 ve 8 i değerlendirdim bide 10 u değerlendirdim bakalım inşallah ikimizinde tutarKullandım 7 pik gördüm 8 de silikleşmişti zaten 7 sinde öyle bir ağrı çektim ki yatakta dönemiyordum bile sağ kasık ağrısından ama maalesef biz 7 değilde 6 ve 8 i değerlendirdik umarım tutar
Aslında 3 gün değerlendirin diyorlar ama pik günü çatlama ve sonrasındaki gün diyorlar fakat sperm sorunu varsa ileri hareket bizi veya sayı problemi 1 gün ara verin diyorlarAcaba pikten bir gün öncesini mi değerlendirmek gerek ben hep pik gününü değerlendirmeye çalışıyorum hatta bu ay pik günü ertesi günü , bir gün boşluk ertesi öğleni değerlendirdim keşke bir gün öncesini değerlendirseymişim
Kan testi verdiniz mu sonuç ne oldu acabaGüzel haberler alırsınız inş
Verdim ama sonuç çıkmadı aile hekimliği biraz ağırdan gidiyorKan testi verdiniz mu sonuç ne oldu acaba
Belki gece düşer sonuçVerdim ama sonuç çıkmadı aile hekimliği biraz ağırdan gidiyor
Ya bende koteole gittim 12 kasımda doktor 22 mm solda 15mm sağda yumurta var dedi o gğnü ve 2 gün sonrası ilişki olsun dedi 13 kasımda ovulasyon test yaptım ilk fotoğraftaki gibi çıktı bugün yine yaptım 2. Fotoğraftaki gibi çıktı çatlama varmı anlamadım bakarmısınız hayırlı olsun bu arada darısı bize inşallahKızlarrrr. Şu an şaka gibi geliyor bu durum. O kadar beklemeyerek yaptım ki testi kesin yoktur diye odaklamıştım kendimi. Adetim bugünle beraber 3 gün gecikti. Normalde düzenlidir. Adet dönemim sancısız geçer benim sadece göğüslerim şişer ve ağrır o kadar. 1 haftadır feci bir belağrısı yaşıyorum. Kasıklarımda öyle abartılı şekilde ağrılar olmadı. Sadece rahmimde etim çekiliyor gibi bir hissiyat oluşmuştu. Birde aşırı şişkinlik ve mide yanması. He birde sivilceler saç diplerimde yüzümde. Geçen ay ovülasyon kullandım. Fotoğrafları ekliyorum
Bulunduğun ilin yada ilçenin sağlık merkezine gidiyor kanlar canım o web sitesi üzerinden görebilirsin aslındaVerdim ama sonuç çıkmadı aile hekimliği biraz ağırdan gidiyor
Aaa hemen bakayım ben enabızı kontrol ediyorum devamlıBulunduğun ilin yada ilçenin sağlık merkezine gidiyor kanlar canım o web sitesi üzerinden görebilirsin aslında
Çatlama olmuş görünüyor. Değerlendirin bugünde yarındaYa bende koteole gittim 12 kasımda doktor 22 mm solda 15mm sağda yumurta var dedi o gğnü ve 2 gün sonrası ilişki olsun dedi 13 kasımda ovulasyon test yaptım ilk fotoğraftaki gibi çıktı bugün yine yaptım 2. Fotoğraftaki gibi çıktı çatlama varmı anlamadım bakarmısınız hayırlı olsun bu arada darısı bize inşallah
Maalesef bulamadım ben bahsettiğinizi. E nabız ve MHRS var sayfalarında , aynı şeyden mi bahsettik acabaBulunduğun ilin yada ilçenin sağlık merkezine gidiyor kanlar canım o web sitesi üzerinden görebilirsin aslında
Tamam teşekkür ederim doktorun demesine göre zaten bugün değerlendirmem gerekiyor inşallah güzel haner alırız bizdeÇatlama olmuş görünüyor. Değerlendirin bugünde yarında
Çok teşekkür ederim inş sizde pozitifi görürsünüzHayirli olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 30 pik 31 silikdi adetim duzensizlesti dun gebelik testi yaptim gölge gördüm ama net olmayınca insan iste neyse ovulasyon testi yaptınız mı sonradan gebelik durumunda koyulaşma oluyomus doğru mu? Bide erken gebelik testi mi yaptınız? Bende innovita kullanıyorum.
İnş dilediğiniz gibi olurTamam teşekkür ederim doktorun demesine göre zaten bugün değerlendirmem gerekiyor inşallah güzel haner alırız bizde
Hazir denioken innovitanin hassas gebelik testi de vardir onuda deneseniz en azindan bilgi edinmiş oluruz bide adetinizi 3 gun geciktimi ? Hangi günü baz aldınız pik günümü silik günümü?Çok teşekkür ederim inş sizde pozitifi görürsünüzHiç denemedim ovulasyonda gebeliği görmeyi ama denerim yarın. Evet erken gebelik testi aldım 3 gün geçmişti zaten.
Yok canım bizim sağlık ocagının mesela kocaeli il sağlık sitesinden bakıyorum bulunduğun ili yaz yada ilçe sağlık artık hangisine yolluyorlarsa tc filan çıkıyordu çıkmazsada sabah sağlık ocagına gelir artık az kalmışMaalesef bulamadım ben bahsettiğinizi. E nabız ve MHRS var sayfalarında , aynı şeyden mi bahsettik acaba
Benim sayfada çıkmıyor maalesef tc bölümüYok canım bizim sağlık ocagının mesela kocaeli il sağlık sitesinden bakıyorum bulunduğun ili yaz yada ilçe sağlık artık hangisine yolluyorlarsa tc filan çıkıyordu çıkmazsada sabah sağlık ocagına gelir artık az kalmış