Şakamı bu kızlarrrr hamileyimmm

Geçen ay çatlamaya kadar olmamıştı çatlama günü ilişki olmuştu ama tutmadı çünkü sabah 11 gibi çatladı yumurtam ağrıdan ve akıntımdan anladım akşam da 12 gibi falan ilişki olmuştu belkide 12 saat canlı kalıp ölüyordur benimki bende bu ay gebelik olmazsa sizin denediğiniz gibi deneyeceğim 😍

Geçen ay çatlamaya kadar olmamıştı çatlama günü ilişki olmuştu ama tutmadı çünkü sabah 11 gibi çatladı yumurtam ağrıdan ve akıntımdan anladım akşam da 12 gibi falan ilişki olmuştu belkide 12 saat canlı kalıp ölüyordur benimki bende bu ay gebelik olmazsa sizin denediğiniz gibi deneyeceğim 😍
Güzel haberler alırsınız inş 😍

Aaa adet günlerimiz aynıııı😍😍 22 si adet günüm benimde . Ovülasyon testi kullandınmı
Kullandım 7 pik gördüm 8 de silikleşmişti zaten 7 sinde öyle bir ağrı çektim ki yatakta dönemiyordum bile sağ kasık ağrısından ama maalesef biz 7 değilde 6 ve 8 i değerlendirdik umarım tutar

Kullandım 7 pik gördüm 8 de silikleşmişti zaten 7 sinde öyle bir ağrı çektim ki yatakta dönemiyordum bile sağ kasık ağrısından ama maalesef biz 7 değilde 6 ve 8 i değerlendirdik umarım tutar
Bende 7 de pik gördüm 8 de hafif silikleşmişti 7 ve 8 i değerlendirdim bide 10 u değerlendirdim bakalım inşallah ikimizinde tutar 🎈

Acaba pikten bir gün öncesini mi değerlendirmek gerek ben hep pik gününü değerlendirmeye çalışıyorum hatta bu ay pik günü ertesi günü , bir gün boşluk ertesi öğleni değerlendirdim keşke bir gün öncesini değerlendirseymişim😒
Aslında 3 gün değerlendirin diyorlar ama pik günü çatlama ve sonrasındaki gün diyorlar fakat sperm sorunu varsa ileri hareket bizi veya sayı problemi 1 gün ara verin diyorlar

Kızlarrrr. Şu an şaka gibi geliyor bu durum. O kadar beklemeyerek yaptım ki testi kesin yoktur diye odaklamıştım kendimi. Adetim bugünle beraber 3 gün gecikti. Normalde düzenlidir. Adet dönemim sancısız geçer benim sadece göğüslerim şişer ve ağrır o kadar. 1 haftadır feci bir belağrısı yaşıyorum. Kasıklarımda öyle abartılı şekilde ağrılar olmadı. Sadece rahmimde etim çekiliyor gibi bir hissiyat oluşmuştu. Birde aşırı şişkinlik ve mide yanması. He birde sivilceler saç diplerimde yüzümde. Geçen ay ovülasyon kullandım. Fotoğrafları ekliyorum🌸🌸
Ya bende koteole gittim 12 kasımda doktor 22 mm solda 15mm sağda yumurta var dedi o gğnü ve 2 gün sonrası ilişki olsun dedi 13 kasımda ovulasyon test yaptım ilk fotoğraftaki gibi çıktı bugün yine yaptım 2. Fotoğraftaki gibi çıktı çatlama varmı anlamadım bakarmısınız hayırlı olsun bu arada darısı bize inşallah 🙏

Eklentiler

• IMG_3769.jpeg
    IMG_3769.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_3842.jpeg
    IMG_3842.jpeg
    180,9 KB · Görüntüleme: 8
Ya bende koteole gittim 12 kasımda doktor 22 mm solda 15mm sağda yumurta var dedi o gğnü ve 2 gün sonrası ilişki olsun dedi 13 kasımda ovulasyon test yaptım ilk fotoğraftaki gibi çıktı bugün yine yaptım 2. Fotoğraftaki gibi çıktı çatlama varmı anlamadım bakarmısınız hayırlı olsun bu arada darısı bize inşallah 🙏
Çatlama olmuş görünüyor. Değerlendirin bugünde yarında

Hayirli olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 30 pik 31 silikdi adetim duzensizlesti dun gebelik testi yaptim gölge gördüm ama net olmayınca insan iste neyse ovulasyon testi yaptınız mı sonradan gebelik durumunda koyulaşma oluyomus doğru mu? Bide erken gebelik testi mi yaptınız? Bende innovita kullanıyorum.

Hayirli olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 30 pik 31 silikdi adetim duzensizlesti dun gebelik testi yaptim gölge gördüm ama net olmayınca insan iste neyse ovulasyon testi yaptınız mı sonradan gebelik durumunda koyulaşma oluyomus doğru mu? Bide erken gebelik testi mi yaptınız? Bende innovita kullanıyorum.
Çok teşekkür ederim inş sizde pozitifi görürsünüz💕Hiç denemedim ovulasyonda gebeliği görmeyi ama denerim yarın. Evet erken gebelik testi aldım 3 gün geçmişti zaten. 🌸

Çok teşekkür ederim inş sizde pozitifi görürsünüz💕Hiç denemedim ovulasyonda gebeliği görmeyi ama denerim yarın. Evet erken gebelik testi aldım 3 gün geçmişti zaten. 🌸
Hazir denioken innovitanin hassas gebelik testi de vardir onuda deneseniz en azindan bilgi edinmiş oluruz bide adetinizi 3 gun geciktimi ? Hangi günü baz aldınız pik günümü silik günümü?

Maalesef bulamadım ben bahsettiğinizi. E nabız ve MHRS var sayfalarında , aynı şeyden mi bahsettik acaba 🥹
Yok canım bizim sağlık ocagının mesela kocaeli il sağlık sitesinden bakıyorum bulunduğun ili yaz yada ilçe sağlık artık hangisine yolluyorlarsa tc filan çıkıyordu çıkmazsada sabah sağlık ocagına gelir artık az kalmış 🌸

X