Örgü sakallı iple ördüğüm çiçek desenli paspasım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
merhaba kaç zincirle başladınz bende doğumdan önce yatak odama böle bi papatya yapmak istiyorum kısımın beşiğinin yanına :) tığla bebek patiği filan yapıyorum ama bu biraz büyük nasıl başlanıp eklendiğini anlatırsanız çok memnun olurum.bu arada çok güsel olmuş elinize sağlık :KK70:

kızlar elimde model olmadan göz kararı ölçülerle yaptım:KK6:.ilk denememdi. o yüzden biraz yamuk yumuk oldu:KK1:.ama yine de hoşuma gitti.:KK23::nazar:

Eki Görüntüle 342768 Eki Görüntüle 342769 Eki Görüntüle 342770
yamuk yumuk mu :KK53: ilk deneme mi :KK53: ablacım sen ne yaptın ellerine sağlık ya valla hiç mütevazilik yama hazır gibi koy tezgaha sat resmen:90:bayıldımmm uzun zamandır bunu arıyodum biliyo musn görmüştüm benzer bişeyini ama bu daha güzel..hadi nasıl yapıldığını anlat :KK1:

haa ntmadan bide altına bi malzeme alıp yaptın mı kaymasın filan diye aslında şu banyo için kaymayan ince şeyler varya onlardan mı alıp yaptırsam diyorm bitirdikten sonra:44: bana bak ya örneği alıp başladım bitirdim hazır kllanacam daaltına kaymasın diye malzeme soruyom :90::90:

merhaba kaç zincirle başladınz bende doğumdan önce yatak odama böle bi papatya yapmak istiyorum kısımın beşiğinin yanına :) tığla bebek patiği filan yapıyorum ama bu biraz büyük nasıl başlanıp eklendiğini anlatırsanız çok memnun olurum.bu arada çok güsel olmuş elinize sağlık :KK70:

canım çok teşekkür ederim.
bu paspası yapalı epey bi zaman geçti.bir de dediğim gibi göz kararıyla yaptığım için.kaç zincirle başladığımı inan hatırlamıyorum.ama şöyle tarif edeyim.hani dantel motifi yapmak için önce zinicr çeker birleştiririz ya,üstünü de sık iğnelerle tamamlarız.o şekilde önce orta göbeği yaptım.
sonra da yapraklar için 10 tane zinicr çekip üstünü sık iğnelerle doldurarak yaprakları ayrı ayrı yaptım.yaprağı yaparken her satırda artırdım.belli bi genişliğe ulaştıktan sonra da her satırda azaltarak yaprağı tamamlamaya çalıştım.en son parçaları birleştirdim.benim göbek kısmı biraz büyük olmuştu,dikerken onu biraz büzüştürerek yapraklarla birleştirdim.sakallı ip olduğu için hatayı göstermedi.
biraz anlatımım karışık oldu ama deneyerek eminim daha güzelini yaparsın.kolay gelsin şimdiden

yamuk yumuk mu :KK53: ilk deneme mi :KK53: ablacım sen ne yaptın ellerine sağlık ya valla hiç mütevazilik yama hazır gibi koy tezgaha sat resmen:90:bayıldımmm uzun zamandır bunu arıyodum biliyo musn görmüştüm benzer bişeyini ama bu daha güzel..hadi nasıl yapıldığını anlat :KK1:

haa ntmadan bide altına bi malzeme alıp yaptın mı kaymasın filan diye aslında şu banyo için kaymayan ince şeyler varya onlardan mı alıp yaptırsam diyorm bitirdikten sonra:44: bana bak ya örneği alıp başladım bitirdim hazır kllanacam daaltına kaymasın diye malzeme soruyom :90::90:

canım çok teşekkür ederim.yapılışını yukarıda anlatmaya çalıştım.yapım aşamasında resmini çekmediğim için anlatımım karışık oldu ama deneyerek yapabilirsin.altına kaydırmaz filan yapıştırmadım.çok kaymıyor zaten.yine de ördükten sonra bakarsın duruma göre altına kaydırmazlardan dikebilirsin.

Renkleri çok güzel , emeğine değmiş, güle güle kullan canım.
teşekkürler:KK42:

Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş...
Bende yatak örtüsü yaptım (deli cesareti-bekardım tabi ozaman)
kareleri birleştirerek ama sakallı iple yünü karıştırmıştım.
size sorum yün karıştırdınız mı?
çünkü ben şişle örmüştüm tok durması için yün karıştırdım, bundada var mı?
tığla hiç denememiştim...

Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş...
Bende yatak örtüsü yaptım (deli cesareti-bekardım tabi ozaman)
kareleri birleştirerek ama sakallı iple yünü karıştırmıştım.
size sorum yün karıştırdınız mı?
çünkü ben şişle örmüştüm tok durması için yün karıştırdım, bundada var mı?
tığla hiç denememiştim...

teşekkürler.
evet bunda da yün karışımı var.tuhafiyedeki elemanlara paspas yapacağımı söylediğimde;hem sakallı ip verdiler,hem de aynı tonda kalın bir yün.ikisini karıştırarak ördüm

X